Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızzzz ne halleyi. .. yilbaşı deye neler yedimmm. Cipsler eticinler çikolatalı bisküviler . Allah affetsin tabi cekirdek ve kuruyemiş ten basetmiom

Aannam senin ağzın pek boş durmiyi kız gün boyu yemisin. .

Dellyuu mm eğer şimdi uyaniksan açlıktan yeni yılà girmemiştir miden ille de acimmm acccc deyerek

Dellyuu mm eğer şimdi uyaniksan açlıktan yeni yılà girmemiştir miden ille de acimmm acccc deyerek

kızım uyudu ama her an uyanabilir diye spora başlayamıyoum..
Ahu060812 nirdesin yine kocişinle çay ve soba qeyfi mi
Kızz bu tosbikkk lerden nasıl fırsat bulup spor yapion. Ben o arayı yakalasam ya ev işi yapiom ya da uzanmak istiom. Hele bugün çok yordu ogluş beni. Eli kolu durmiiuyu velet

Ausencia canım dün menümu yazmadım ama kaçamak yapmadım. Bugün k.v. deye gittik, biraz yemeği fazla kacirdim galiba, ama tatlı borek v.s. yemedim. Cıs olarak bu akşam bir minik kase cips (1 avuc kadar ancak) bir bardak kadar kola ve 1 avuç kuruyemiş yedim. Ay bir parça da ananas yedim yemez olaydım midem çok kötü bulanıyor sanırım bende ananas alerjisi var Deneyimledim bu 3 oldu yedigim zaman istifra ediyorum. Bu kez kendimi tutuyorum cıkarmamak icin

Son düzenleme:
[
Aannam senin ağzın pek boş durmiyi kız gün boyu yemisin. .
Hee yidimmm bacimmm
Amaa halley yooohhh
Kızz bu tosbikkk lerden nasıl fırsat bulup spor yapion. Ben o arayı yakalasam ya ev işi yapiom ya da uzanmak istiom. Hele bugün çok yordu ogluş beni. Eli kolu durmiiuyu velet
Uyuyuncaa yaptim.
Yada uyaniiken babasına biraktim yaptım
Sekizde uyumuştu onikide tam yilbasi oldu uyandı
Geri uyutmaya calisirken babasi geldi dansa kaldirdi kizi.
Hoop. Zipp
Simdide uyutmaya calissin.banane kaldırmayaydi.
Ben yatacimmm..

Kızzzz ne halleyi. .. yilbaşı deye neler yedimmm. Cipsler eticinler çikolatalı bisküviler . Allah affetsin tabi cekirdek ve kuruyemiş ten basetmiom
Allah affedersl de kaptan affetmezzzz.
Heee yi yi hacı. Sonra göz kirp.
Böyle giderse 65 hayal
Gerci sen. Haley yiye yiye zayiflarsin ya.

Son düzenleme:
Ş-R--A -OC-MA- --ZAY-M DA G-L-N -İDE- O--S-- !

--LE-E--L-CA- N- YA-MIŞ -UYD-NUZ -UUUUU--UU ?

G-*E -ECE NE -E-İŞ-ŞŞŞŞ--Ş ?
Şuraya kocaman yazayım da gelen giden okusun!
Kelebekolacam ne yapmış duydunuz muuuuuuu?
Gece gece ne yemişşşşşşşş?

Hadi bu da okuyamayanlara kıyağım olsun o kadar uğraştım çözdüm

Günaydın kızlar. Bugün taşınıyoruz ve ben gece boyu uyumadım.
Geçen hafta taşınacaktık biliyorsunuz ancak doğalgazla alakalı bi sorun çıkınca bugüne erteledik ve bugün taşınıyoruz şükür. Evin hali, gece boyunca bi şeyler toplamak, uykusuz kalmak, yorgunluk beni biraz kötü yaptı açıkçası. İnşallah taşındıktan sonra gün boyu uyurum
Yeni yılın ilk günaydın mesajı da benden gelsin, görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…