Kızzzz ne halleyi. .. yilbaşı deye neler yedimmm. Cipsler eticinler çikolatalı bisküviler . Allah affetsinAaaa aşk olsun adacım , gönül bağımız daim
Şu kaptanlık süremde kilo vermeyeni sevmeme gibi bir huyum hiç olmadı .
Sürekli kaçamak yapana , bir dolu cııız yiyene , özellikle listede ise gönül koyduğum doğrudur ama
Onun dışında gr. gr. verin ama sağlıklı beslenin .
Amaaaa bu haftada güzeldi beee , 1.lik pek yakıştı bize . Haftaya ilk 3 ten inmeme kotamız var
O akşam pastasını halleyli pasta yapar , yine yer o halleyi . Di miiiivorones
Shery'im bimukabele canım
Kilo sorunu olan tüm hemcinslerimle diyet kardeşiyimerkekler şişko kalsın biz çıtır olalım
Aannam senin ağzın pek boş durmiyi kız gün boyu yemisin. .Evvet dostlarım şimdi de yılın son menüsüüüü menü bildirimci başınııızz şerrri şerri leydiden.
Yani onun son menüsü
ama kendisi şerli filan değil adına bakmayın. gaayette hayırlıdır
Ayy evet espirik yapamıom yıvrinççç olduuu
öhüm, başlıyorum..
KALKINCA : ev yapımı elma sirkeli ılık su
SABAH : bir fincan şekersiz nescafe, biraz kuruyemiş
KAHVALTI : çeyrek lavaş, 1,5 dilim çavdar ekmeği, çeşitli peynirler, biraz hindi füme, yeşilçay ve 2 tatlı kaşığı incir pekmezi
ARA : biraz kuru yemiş, 1 adet kuru incir ve bir adet kuru kayısı, türk kahvesi eşliğinde...
öğle : tavuk kavurma, biraz pazı kavurma ve bol ayran ve biberiye turşusu
AKŞAM : bol yeşil salata, 2 adet ızgara uskumru ve yarım kase mercimek çorbası
Su : 1,5 lt.
450 ml yeşilçay
1 nescafe, 1 türk kahvesi
Daha bitki çayı içerim bu akşam biraz tehlikeli ama öyle parti filan vermiyorum evde hoş.
eşim atıştırırken de kendimi tutuciim artık. canım tatlı şeyler istese de kendimi salmicam..
yine de şu kuruyemişleri peyderpey azaltmalıyım sanırım, biraz fazla olmuş bugün farkındayım..
Dellyuu mm eğer şimdi uyaniksan açlıktan yeni yılà girmemiştir miden ille de acimmm acccc deyerekMenum 31.12.2016 Cumartesi
Sabah
1 yumurtalı
2 kk peynirli
5 zeytin
2 dlm ekmek
3 bardak cay
Öğle
1 lahmacun
Aksam
Yok yemedim
2.5 lt su 2 kayis cay 2 sekersiz sade nescafe 50 dakika yürüyüş
Hayırlı aksamlar canlar mutlu nice seneleree sevdiklerimizlee birlikte mutlu yillar
Dellyuu mm eğer şimdi uyaniksan açlıktan yeni yılà girmemiştir miden ille de acimmm acccc deyerekMenum 31.12.2016 Cumartesi
Sabah
1 yumurtalı
2 kk peynirli
5 zeytin
2 dlm ekmek
3 bardak cay
Öğle
1 lahmacun
Aksam
Yok yemedim
2.5 lt su 2 kayis cay 2 sekersiz sade nescafe 50 dakika yürüyüş
Hayırlı aksamlar canlar mutlu nice seneleree sevdiklerimizlee birlikte mutlu yillar
Kızz bu tosbikkk lerden nasıl fırsat bulup spor yapion. Ben o arayı yakalasam ya ev işi yapiom ya da uzanmak istiom. Hele bugün çok yordu ogluş beni. Eli kolu durmiiuyu veletkızım uyudu ama her an uyanabilir diye spora başlayamıyoum..
Ahu060812 nirdesin yine kocişinle çay ve soba qeyfi mi
Hee yidimmm bacimmmAannam senin ağzın pek boş durmiyi kız gün boyu yemisin. .
Uyuyuncaa yaptim.Kızz bu tosbikkk lerden nasıl fırsat bulup spor yapion. Ben o arayı yakalasam ya ev işi yapiom ya da uzanmak istiom. Hele bugün çok yordu ogluş beni. Eli kolu durmiiuyu velet
Allah affedersl de kaptan affetmezzzz.Kızzzz ne halleyi. .. yilbaşı deye neler yedimmm. Cipsler eticinler çikolatalı bisküviler . Allah affetsintabi cekirdek ve kuruyemiş ten basetmiom
Şuraya kocaman yazayım da gelen giden okusun!Ş-R--A -OC-MA- --ZAY-M DA G-L-N -İDE- O--S-- !
--LE-E--L-CA- N- YA-MIŞ -UYD-NUZ -UUUUU--UU ?
G-*E -ECE NE -E-İŞ-ŞŞŞŞ--Ş ?
Sanat musikisi dinlemiş olduk
Istek parça yapın ... mirkelamdan tavla
Hey Ben De konyaliyim başka kimler var bakiimGonyalimisin sherry
ne isin var canim pazar pazar, hamile hamileGünaydın canlar ben ise gidiyorumuyumak istiyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?