Haftaya kötü başlasan da güzel bitecek mimum
Canimmm vallah kremlendim buz koydumm kavrulmusummm resmenn sizliyooo siizmm sizimmm ates basti yeminlennnn
Karnim davul gibi
3.gun WC yok
Canımsın AusuummAynen tabaaaaak yazdım ya :) siz ordan anlayın nasıl yediğimi
Iyi yaptın canım .
Çorba yoğurt in
Aç kalmak out
Canım o şimdi kendine güzel demez :)
Ben gördüm diyeyim ... aynen sarı papatya ...ince naif zarif
Verdiğin sözü tuttuğunun çok farkındayım
Bu ilk bir inek karikatürü olsun istemezdim ama idare et
Kuzucum cok gecmis olsun nazar oldun senKuzumm 2. Bir krem sürdük şükür sanki okyanus ferahligi geldii 2.kez buz torbasii degistirdimm .Sari papatyammm vaalla gulsemmii aglsam mi bilemedimmm.
Şükür kuzumm sonuclarin temiz cikmis iyi alternatif ne olabilir ki acabakızlar bugün sonuçlarımı almaya gittim sonuçlar temiz çıktı ama aksesuar taktıramıyorum tekrar
yine aynısı olur dedi doktor
Aaaaaa ayyy allah korusunn bekliyimm biraz canim olmazsa giderimDelyDoly canim cok gecmis olsuuun ama bi acile gitsen kremleri karistirma bu sefer alerji olursun...
Benim kolum agriyirdu iyilesmedi sonra dus aldim kolumu ovdum sonra baska krem surmustum abowww sabaha karsi kasin kasin uyandim meger krem etkilesimi olmus alerji olmusum iki igne ile atlattim coj şükür...
Sari papatyamm yüreği guzel kendi apayri güzel canim benimm dualarin icin çok tesekur ederim.Allah razi oksun dur bende okuyayimmKuzucum cok gecmis olsun nazar oldun senFelak Nas oku bol bol tatlım Ben okudum sana bitanem ekrana üfledim Rabbim kabul etsin
Şükür kuzumm sonuclarin temiz cikmis iyi alternatif ne olabilir ki acabakelebekolacam gerci daha iyi olur ama igne ve ilaçlarda kg aldiriyor hormon dengesini bozuyor galiba bilemedim ki tuhh
canım korkma seninkiler den bişey olmaz biz onları çok kullanırız çocuklardaAaaaaa ayyy allah korusunn bekliyimm biraz canim olmazsa giderim
Hadiii iyiii iyii o zaman tirsmiyumm hic kuzumm cansin
canım korkma seninkiler den bişey olmaz biz onları çok kullanırız çocuklarda
Pimpim Ada iş başında
İnşallah kaptanım Pazar'dan beri mutlu sona ulaşamadım :)
Canımmm çok geçmiş olsun. O torbanın yanığı fena olur. Ben hastanelik yanık olduğum da kantaron ve çay ağacı ile iz bile kalmadı. Gerçekten gören üzülüyordu halime yazık oldu diye. Bu ara takımda nazar var valla.
Wc daşım benim
Ben bildigimi paylastim tecrube tabii her krem yapmaz ama yapan kremlerde olabilir..pimpirikle alakasi yok ki[QUO0812, post: 49561695, member: 683826"]
canım korkma seninkiler den bişey olmaz biz onları çok kullanırız çocuklarda
Pimpim Ada iş başında
Ne yapcaz biz boyle mimuu
Mimunun eli . Ausun yemeği, delynin kendi yandı bugün takımda yanma günümüydü neydi bu şarkıda benden takımıma gitsin ozaman
Anam noldu burda.
Yok kız takılıyorum masum çok dedi ya o yüzden aklıma geldi kızdırdıysam özürBen bildigimi paylastim tecrube tabii her krem yapmaz ama yapan kremlerde olabilir..pimpirikle alakasi yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?