Hahahha kizz yandim hizmet dışı kaldimm nerdeyse sevincem anam muhtarin eşeği gibi evde calistiriyordu aksamlarii acım olmasaa sevincemm hahahah
Sarii papatyammm canimm benimmm uff oldummm bennn hahahaha yanıyım cok dondumm dedimm yaa alll dediler yannBen duyarim kulaklarım çinladıydı bi bakayim dedim o da neSarı şekerimle zeytin gözlü çipilim beni anıyor
Hahahaa kizz baksanaa iyii olduu afrodit gibi oturdum sizle sohbetteyimm yoksaa nerdeee anam sağolsun hahaahservis dışı dely
bu arada ben manyak sıcak su yazmışımKedibochi kuzumm 2. Buz koydum suya girmek aklima gelmedii vallaa kesinlikle nazarr yengemi vurcamm az kaldi haha
Hahahhaaa kizz sari şekerim heee gireydim sicak suyaa hahahahah ohh temiz kullenmis cigerrbu arada ben manyak sıcak su yazmışım
soguk su canım hemen suyu açıp altına gireceksin. dokuların yanmasını hemen durdurur.
bir dahakine aklında bulunsun
Hahahaa kizz baksanaa iyii olduu afrodit gibi oturdum sizle sohbetteyimm yoksaa nerdeee anam sağolsun hahaah
allah seni napmasın yeşilçayı agzımdan püskürtüyordum hahahhahahHahahhaaa kizz sari şekerim heee gireydim sicak suyaa hahahahah ohh temiz kullenmis cigerr
Hahahahahhaaa sari sekerimm belli belli 2 kez alintilamissinnn hahaahahahahahallah seni napmasın yeşilçayı agzımdan püskürtüyordum hahahhahah
Sonunda ıspanağına kavuşmuşsun kaptanımmenude süper bu arada
Ahahaaaa yarildimmm
Kaptan sözü dinliyceksin diye boşa dememisler çorba yoğurt yedim
canımm sarı papatyammm
çok şeker bi insansın sen, eminim yüzün de kalbin kadar güzeldir..
yaptım canım demin 40 dk lık bi uykusu vardı hemen yaptım .
işim bitmeden uyandı eşim aldı sagolsun
o olmasa napardım bilmem.
dün akşam yapamadım mesela. akşam uykuya yatırmalarımız cok maceralı.
o yüzden erkenden yapayım dedim.
oyy dökülüyorum her yarım agrıyor...
30 dk çevirdim bisikleti ayy ne terledim.
20 dk dan sonra başladım terlemeye... 30 dk yapacağım bundan sonra.. ama her gün değil
haftada 3 gün..
verocum harbi ya.
bi kere niye kahbaltı yok ? oradan başla bence.
sabah dogru düzgün yemeyip akşam abanıyorsun canım.
sabah böyle peynirli yumurtalı güzel bi kahvaltı yap hele.
cısslı beslenme sana göre değil bence,şu anda alışıksın birden kesemiyorsun cıssları. ama zamanla kesersin.
bak ben 16 ocaka kadar cıss yemiceme söz verdim kendime veAusencia kardeşime..
bu tür bişi yapsan hele? şimdiden aramıyorum hiç cıs. canınm çok tatlı çekerse bi kuru incir ya da tarcınlı yogurt kafi
oyy kuzum vallahi de billahi de nazar yahu.
hemmen banyoya girip sıcak suya girmişsindir inşallah.
ayyy ablaa kahkaha attımilk defa biri bana karikatür gönderdi burdaa
bol yogurt ve salatalı dimi ?
tam istediğin gibi
Oyyy bitanemmm okuyunca kalbim sîzladı kıyamammmm ya ben sanaSarii papatyammm canimm benimmm uff oldummm bennn hahahaha yanıyım cok dondumm dedimm yaa alll dediler yann
Teşekkür ederim Evet kendime inanıyorum tam performans geri geleceğim :) şimdi çok takıma gelemiyorum çünkü malum sebepler.. Geçmişi de pek okuyamadım. Gözüme çarpan tek şeyAynennnnn .
Tam performans bekliyorum seni .
Menülerinle .
Sınavlarında başarılar şimdideeen .
Kuzumm 2. Bir krem sürdük şükür sanki okyanus ferahligi geldii 2.kez buz torbasii degistirdimm .Sari papatyammm vaalla gulsemmii aglsam mi bilemedimmm.Oyyy bitanemmm okuyunca kalbim sîzladı kıyamammmm ya ben sanakuzum acile git sen yaa oyke acîlar ivinde kıvranma dayanamam cok mu acıyor
Sagolsinn canimm tesekkur ederimTeşekkür ederim Evet kendime inanıyorum tam performans geri geleceğim :) şimdi çok takıma gelemiyorum çünkü malum sebepler.. Geçmişi de pek okuyamadım. Gözüme çarpan tek şeyDelyDoly çok geçmiş olsun
..
Listeye döndüğümde buralarda çoook daha aktif olacağım inşallah
Hahahha kizz yandim hizmet dışı kaldimm nerdeyse sevincem anam muhtarin eşeği gibi evde calistiriyordu aksamlarii acım olmasaa sevincemm hahahah
Hahahaha kizz diyomm yaa afrodit gibi yattim herkes pervanee servis ohhhh misss yatıştayım onaaa bu sevinc
Kız torbanın içinde su mu vardı emin misin
Valla sen söyleyince aklıma geldi hemen eşe söyledim aldı içti bi kaşık sağolOyy kiyamam tatlimaaa.. İnşallah en kisa zamanda kapanir yaralar.
Yemedikce güçten de duser.
@kelebekolacam dohturum çinko surubu önermişti.
Yaralar cabuk kapansin diye.
Aldin mi canım?
Canım halsiz halsiz yatıyo yemek yiyemiyo ki iyileşsin ağzında 9 tane aft var dudaklar uçukq
çok geçmiş olsun canım kızına nasıl oldu
Ya ben çok severim balkondan yağmur birikintisi bile severim düşün yani
Bence o sadece ütopya dünyasında gerçek olacak bir hayal ahucum
Yandimm yandimm kizlar kucagimda sicak su torbası patladıYengem gelmisti amcamin esi dediler inanmadimdii hic bir seyin kalmamis dedi yarim saat sonra haslandimm.Valla yanıyorum halaaa
kız dely çok geçmiş olsun şu 2. Kremin adını özelden yazsan ya malum bebelerle başımızdan olay eksik olmuyo.Kuzumm 2. Bir krem sürdük şükür sanki okyanus ferahligi geldii 2.kez buz torbasii degistirdimm .Sari papatyammm vaalla gulsemmii aglsam mi bilemedimmm.
Sarı şekerim o senin güzel bakışın ♡♡♡canımm sarı papatyammm
çok şeker bi insansın sen, eminim yüzün de kalbin kadar güzeldir..
yaptım canım demin 40 dk lık bi uykusu vardı hemen yaptım .
işim bitmeden uyandı eşim aldı sagolsun
o olmasa napardım bilmem.
dün akşam yapamadım mesela. akşam uykuya yatırmalarımız cok maceralı.
o yüzden erkenden yapayım dedim.
oyy dökülüyorum her yarım agrıyor...
30 dk çevirdim bisikleti ayy ne terledim.
20 dk dan sonra başladım terlemeye... 30 dk yapacağım bundan sonra.. ama her gün değil
haftada 3 gün..
verocum harbi ya.
bi kere niye kahbaltı yok ? oradan başla bence.
sabah dogru düzgün yemeyip akşam abanıyorsun canım.
sabah böyle peynirli yumurtalı güzel bi kahvaltı yap hele.
cısslı beslenme sana göre değil bence,şu anda alışıksın birden kesemiyorsun cıssları. ama zamanla kesersin.
bak ben 16 ocaka kadar cıss yemiceme söz verdim kendime veAusencia kardeşime..
bu tür bişi yapsan hele? şimdiden aramıyorum hiç cıs. canınm çok tatlı çekerse bi kuru incir ya da tarcınlı yogurt kafi
oyy kuzum vallahi de billahi de nazar yahu.
hemmen banyoya girip soguk suya girmişsindir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?