Yandimm yandimm kizlar kucagimda sicak su torbası patladıYengem gelmisti amcamin esi dediler inanmadimdii hic bir seyin kalmamis dedi yarim saat sonra haslandimm.Valla yanıyorum halaaa
Canimmm vallah kremlendim buz koydumm kavrulmusummm resmenn sizliyooo siizmm sizimmm ates basti yeminlennnnDeliiiiii ses et hele ..
Nasıl durum ?
Canimmm vallah kremlendim buz koydumm kavrulmusummm resmenn sizliyooo siizmm sizimmm ates basti yeminlennnn
Vallahh insallahh kabarmazz kusumm ciger gibii vallah aciktimmAnam ateşi geç o sende hep basıkta
Kabaracak gibi mi ?
Demee ya yanık kötüdür çokmu peki hastaneye gıt hemen cok geçmiş olsun cnm yaYandimm yandimm kizlar kucagimda sicak su torbası patladıYengem gelmisti amcamin esi dediler inanmadimdii hic bir seyin kalmamis dedi yarim saat sonra haslandimm.Valla yanıyorum halaaa
Kuzumm anamda dudukluden yandiydiii evde bir suru krem surdum şükür guzelimmDemee ya yanık kötüdür çokmu peki hastaneye gıt hemen cok geçmiş olsun cnm ya
Ausencia aynen öyle kampa gireceğim 13 ocağa kadar ders + diyet ve sonra 13 ocakta listedeyim ve takıma adapte olacağım çok süper denk geldi di mi
Gözlerim önce maydanozu aradı
Vallahh insallahh kabarmazz kusumm ciger gibii vallah aciktimm
Sonunda ıspanağına kavuşmuşsun kaptanımSalı Menü Bildirimi
Sabah
1 sade nescafe
4 fındık / 7-8 kuru üzüm
Kahvaltı
1 fincan yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates/tere/maydonoz
3 zeytin
Öğle
1/2 porsiyon kadar ton balıklı makarna
Salata
Ara
1 mandalina
Akşam
1 kase tarhana çorba
1 tabaaaak ıspanak
Sarımsaklı yoğurt
Su 2.1
Spor yok .
ot yemek bizim işimiz
Dedikodum bu olsun caniniz sagolsun tatlim♡♡
Ben duyarim kulaklarım çinladıydı bi bakayim dedim o da neSarı şekerimle zeytin gözlü çipilim beni anıyor
yapamion mu kuzumsporunu ben dé ip atlayacak gücü bulamadim kendimdé. Yidim yidim de ekmeksiz yedim midem bulanıyor şimdi. Sağlık li beslenmek bana göredeğil bal kabagi püre yaptım ogluşà tabi balkabağı tatlısı var bi de. Henüz yemedim ama
verocum harbi ya.Sabah limonlu ilik su
Öğle
Az biraz yumurta kızartma
Tahin helva az. Peynir zeytin ekMek ..ay yaa . Tamam yazmiom gene saclamamisim. .
oyy kuzum vallahi de billahi de nazar yahu.Yandimm yandimm kizlar kucagimda sicak su torbası patladıYengem gelmisti amcamin esi dediler inanmadimdii hic bir seyin kalmamis dedi yarim saat sonra haslandimm.Valla yanıyorum halaaa
Teşbihte hata olmaz hocam .
Ot bizim işimiz
bol yogurt ve salatalı dimi ?Gördüğüm en güzel sherry menüsü
Hahahha kizz yandim hizmet dışı kaldimm nerdeyse sevincem anam muhtarin eşeği gibi evde calistiriyordu aksamlarii acım olmasaa sevincemm hahahahBak yaaaa , delii yakadın yanıyor , ciğer gibi ...ciğer diyip acıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?