Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kim diyor onuuuuuuuu

Bende uğruyorum komşu takımlara ara ara , bir bakıyorum cuma 75 ise pzt 77.5 olmuşum diyor , snra cuma hooop 74
dışardan bakınca bazen yanlış anlaşılıyor.
Bugün tüm. Gün datludan bahsettik

Yandimm yandimm kizlar kucagimda sicak su torbası patladı Yengem gelmisti amcamin esi dediler inanmadimdii hic bir seyin kalmamis dedi yarim saat sonra haslandimm.Valla yanıyorum halaaa

Canımmm çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah

kızlar bugün sonuçlarımı almaya gittim sonuçlar temiz çıktı ama aksesuar taktıramıyorum tekrar
yine aynısı olur dedi doktor

Canım temiz çıkmasına çok sevindim
Hersey in bi çaresi var

Super cok kısa surede metabolizmaniz hızlıymış masallah ...ayyyy darisi bizlere

Aminnnn.

Evet canım kendimi bildim bileli böyle .

Yersem pis alırım , yememezsen iyi veririm . Her iki türlü de hızlı çalışıyor

dışardan bakınca bazen yanlış anlaşılıyor.
Bugün tüm. Gün datludan bahsettik

Huuu dışarıdan bakan :)) yarışma o yarışma

Ayrıca bz yeterli miktarda bahsederek vücudun ihtiyacınnı temin ediyoruz

mimu88 cum eşim 5 lt süt aldı, 3 lt ile ev yogurdu, 1 lt'i ile labne denemesi ( kızım kahvaltıda yesin diye ) yaptım.
kalan 1 lt yi de duyunca bi deneyeyim dedim, malzemem var nasılsa.
inanmamıştım incirden böyle kıvamlı bişi çıkarmı diye. ama yogurttakiler gibi incirde de bu tür bakteriler varmış.
çok şaşırdım ve hoşuma da gitti.
hoş bir tatlı, misafire bile sunulur.
tarifini vermek bana düşmez, netten bakıp yaptım ama kelebekolacam doktorumdan bekleriz

kuzum itiraf ediyorum bende bi kere yaptım. Ve netten baktım. Bende yöresel değil yani.

Ahu060812 ekleyiver bi spor listesi de şanimiz yurusun
Kız dur bardak kırıldı adam çoştu kız koştu bana bişeyler oldu
Demin de adam benden çay istedi kaynamadı diye diye oyaladım sonra kendi aldı ondan öncede tel elindeyken bende yazışıyodum o bıraktı sen napıyon dedi bana bende senin az önce yaptığını dedim e benim ki bittii dedi bende ee benim ki bitmediii dedim sonra çocukları uyutma bahanesiyle bi geçmiş okudum şimdi de wc den bildiriliyyy senin şanını yürütürdüm de not aldığım kağıt onun yanında kaldı

Yahu ahu çılgınsın .

Her anın bir macera

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…