Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aranızda Balık var mı bilmiyorum ama br Balık burcu duyunca çim bir fena olur benim .

Böyle mi melankoli ....böyle mi hayalperestlik ... ayyyyyyy daraldım yazarken .
aynen oğlum martta doğup balık olacak korkusuyla gebeliğin son dönemleri kipirdamadim

Aranızda Balık var mı bilmiyorum ama br Balık burcu duyunca çim bir fena olur benim .

Beeennn
Ve zavallı benim ikizler koç ve aslan burcu çocukları var şimdi anladınız mı beni nasıl parmaklarında oynatıyorlar

Kovalar kova burcuylada cok iyi anlasir ..bende akreple anlasamiyorum ve nasil bi durumsa elektrik alamiyorum direkt.. sordugumda yuzde yuz o kisi akrep burcu çıkıyor....

Birimiz esmer birimiz sarışın birimiz çılgın birimiz ciddi birimiz laz birimiz kaz.birimuz ikizler birimiz koç. Siyahlar beyaz kadar farkliyiz
eşim sakin ben manyak, eşim masum ben deli. eşim yengeç ben koç. eşim su burcu ben ateşşş ! eşim duygusal derin ben yüzeyde ve dışa dönük.

biri ters mi dedi
ama ying yang gibiyiz. birbirimizi tamamlıyoruz.. iyi ki var iyi ki karşıma çıkmış
Canım ben 29 eylülde takıma girdim , 78.9 la 15 hafta olmak üzere işte . 800-900 gr. haftalık ortalamam .
ben de 30 ekimde gelmişitm. vay sadece bir ay önce gelmişsin benden ve durum bu.
harikasın.
tbi ben iki ay boyunca dogru dürüst adapte olamayınca. durum bu

dışardan bakınca bazen yanlış anlaşılıyor.
Bugün tüm. Gün datludan bahsettik
ama yemedük kii

Doktorum koc burcu olan siz misiniz ?
yok benim

Beeennn
Ve zavallı benim ikizler koç ve aslan burcu çocukları var şimdi anladınız mı beni nasıl parmaklarında oynatıyorlar

Oyyy ahuuu , oyyyy diyorummmm oyyyyy .

Kovalar kova burcuylada cok iyi anlasir ..bende akreple anlasamiyorum ve nasil bi durumsa elektrik alamiyorum direkt.. sordugumda yuzde yuz o kisi akrep burcu çıkıyor....

Aynen . En yakın iki dostum var ikisi de kova . Allah mazlumu kova şerrinden korusun deriz bazen kendi aramızda

Sen yazmasaydın onu yazacaktım sherry ,sen geldin de gelemedin ki :)
Şurda son günlerde tam sın .

Ve tam olmaya devam lütfeeeeen

Kuzumm anamda dudukluden yandiydiii evde bir suru krem surdum şükür guzelimm
Bende fobidir yanık benimde oğlum 1.5 yaşındaydı yüzünden aşağı çay döküldü bir ay neler yaşadı yavrum o günden sonra biri yanık dese yüreğim yanar benimde çok çok geçmiş olsun canim

Sıcak açlığı bastırıyor diye bu saatlerde ya bir kahve ya da yeşil çay daha içiyorum ben .

Onu listeye yazmadım 3 ay şurda gider ayak yazayım bari .

Yok gdip yapacam da şimdi ordan aklıma geldi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…