bu akşam beyefendi kokteyle gidecekmiş.bende mimuyla nevşehire kaçmassam
merhabalar herkese , hayırlı cumalar , kilo veren herkesleri tebrik ederim
maydanoz işe yarıyor gerçekten çok tuvalete çıkıyorumama yediklerimede dikkat ettim zaten
Ausencia abla ben hedef kilomda mezun olayım başladığımı bitirmek istiyorum
açlık otunumimu88 sen mi sormuştun
@Ahu060812 @fatmanurkayaAusencia @Sherrysherrylady Nare83 @Sekercikiz Betulina kelebekolacam
bu akşam beyefendi kokteyle gidecekmiş.bende mimuyla nevşehire kaçmassam
benimkine gerek yokki .seninkiyle benimki
cesaret hapı filan mı içtiler acabaa
benimkine gerek yokki .
o bi laz uşağı.
bi sıkıntı olacagını sanmamoww kendinden diyorsun yaniii
kelebek bu çorbaya acı kırmızı biberde eklesek olurmu ?
ben de bir ara lazare niyetlendim sonra vazgeçtim ...o mis gibiii , benim bıyık derdim yok lazerden sonra
sadece kaşa gidiyrum
ben de bir ara lazare niyetlendim sonra vazgeçtim ...
hayırdır doktorum enişteyle limonimisniz ?? aman bunlara verilecek en güzel cevap aldırış etmemek .. merak etmemk aramamak... ben kızınca eşime hemen o ilgili modum değişir aramam sormam msjına iki saat sonra cevap veririm telefonu açmam iki saat sonra görmüş gibi yaparım.. arkadaşlarla plan yapar kızımı ona bırakırım ...bir yere gitmekten tövbe eder aman aman ben şimdi bi plan yaparsam ada yaklaşık 10 gün plan yapar derbu akşam beyefendi kokteyle gidecekmiş.bende mimuyla nevşehire kaçmassam
aslında ben başka bölgelerede düşündüm sonra çıkıyorsa bir hikmet vardır dedim yaptırmadım belki iyi bir yer bulursam düşünürüm tekrar rahatlık çünkü..kendime yaptıgım en büyük iyilik ada çok rahat birşey ger iyi bir yer bulursannnn
hafta sonu güzel bir kahvaltı yap canım sıkı .. iki öğün beslen dengelersin ..hafta sonu ne yapsam acaba
kaçırmamak içinnn
onda o mavi gözler olmasa.hayırdır doktorum enişteyle limonimisniz ?? aman bunlara verilecek en güzel cevap aldırış etmemek .. merak etmemk aramamak... ben kızınca eşime hemen o ilgili modum değişir aramam sormam msjına iki saat sonra cevap veririm telefonu açmam iki saat sonra görmüş gibi yaparım.. arkadaşlarla plan yapar kızımı ona bırakırım ...bir yere gitmekten tövbe eder aman aman ben şimdi bi plan yaparsam ada yaklaşık 10 gün plan yapar der))
düştü demek ihtimaller, getti dördüncü yeğeno işin şakasıda hakkaten acayip direcli benim kilolar,bu hafta iyi oldu yoksa ciddi ben bile kendimden şüphe edecektim sporsa spor diyetse diyet ya hamile cıkardım yada uyuryer.başka açıklaması yokolurdu.şimdi bu ihtimaller düştü.
Kiloyu eşleri vermiş, cesaret onlara mı kaçmışseninkiyle benimki
cesaret hapı filan mı içtiler acabaa
senin endamın yeter doktorumonda o mavi gözler olmasa.
bi diğer takımlara bakayım kim ne yapmış ne kadar vermiş kilo
Gelirler inşallah .. bende baktım çokta iyi değiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?