- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
enişte gel anlaşalım kaptan bi saat sende 1 saat bizde 1 saat yusufda.
Bana yık bana nolur bana
benim eksi ortalamam ne kadar da yakışmıyor bu güzel takımın ortalamasına. hepinizi tebrik ederim kızlar. ortalamayı bozduğum içinde gerçekten kaptanımız başta olmak üzere hepinizden özür diliyorum.
Bence bu sadece bu haftalık sen 3 öğüne dön bak gideni sen akşam yemeyince metan diyo ki bu gündüz bu kadar koşturuyor akşama enerji gelmiyo dur ben şunları saklayım akşam gelmez yine diye o yüzden düzenli ye bakalım bu hafta
Bende ne zaman süslensem benim Yükselenü öküz olan gocamm bana şebeke dönmüşsün diyohaset anam bu adamlar kıskanıyorsan açıkça söyle sanki biz anlamıyoz çatladıklarını.bi güzel olmuşsun demek YOk hep bi kulp buluyor adam zevk alıyo benle uğraşarak
Aynı anda kahvaltı yapmışızüstüne de bi kahve mı yapsak
Ay benimkinede yap doktorum hatta yapmana gerek YOk havaya ilacı fışkırt iğneden o zaten bayılır
o ne abla ya üzülme sakın oluyo öyle hepimize biz makinemiyiz her hafta kilo verecez( kaptanım seni tenzi ediyorum) bide keşke Diyetisyene gidebilseydin oda moralini bozmuştur senin hiç olmazsa orda görürdün yağmı gitti sumu tuttun
Insallah boyle gidecek..haftasonu istanbula gidip gelecegim cok dikkatli olacagim..
bir yerdekelebekolacam ada ya yazmış. Diyette 2kere2 dört etmmiyor diye. Gerçekten öyle Ben de senin gibi inceldiğim zaman, kesin kilo verdim diyorum, tık yok. Bu hafta şişmiş geldim kendime, kendimi pek beğendiğim bir dönem değil, zayıfladığımı hissetmiyorum Ama vermişim şaşkın mutluyum
Ve yinekelebekolacam ın dediği gibi emeklerimiz zayi olmuyor
Hahahaaa ilkokul musamere siiri gibi olmuş
Ausencia
PERŞEMBE MENÜM
SABAH/ Sahur
yarım muz
melemen
1 dl tb ekmek
AKŞAM/ iftar
Melemen
yoğurt
2lt su
Ya bende istiyorum yada burda paylaş hepimiz görelim sonra geri kaldırırsın bence mezun olanlar paylaşmalı geride kalanlara motivasyon olsun diye
İnşallah canım biraz canım sıkıldı ama daha çok hırs yaptımCanım bende aynı verdim sıkma canını azda olsa gitmiş öyle düşün haftaya daha iyi vericez insallahtebrikler cnm
can çekmeside bulaşıcı galiba
inşallah kaptanım fena hırs yaptım amaaaaa o tartı gününü görecek@DelyDoly bak bu bir.
Hedef 38 de 58
Sloganımı da buldum bu iş tamamdır sherry
Tarihe notta düşelim
No panic.
Sen bu hafta Hatay tepsi kebabı yemedin mi yedin ?
Kilo verdin mi ? verdin .
Heh Hatayda da en fazla olacağı bu , güzel düşün
Adacım , tebrikler canım .
Sonraki mesajlarını da okudum .
300 gr. beğenmemek gibi şey kabul etmiyorum . Diyet yapmasan 76 olacaktın öyle düşün , bu mantıkta da giden 300 değil 1 kilo
Verdikten sonra , ne kadar verdiğini koy bir kenara .
Durduğunda , aldığında ...tamam ben neyi yanlış yaptım diye düşünürsün ama 300 gr iyidir iyi
@DelyDoly bak bu 2.
Betülümmmmmmmmmmmm
hangi parti smiley larını koysam bilemedim
Dur bir pon pon atıvereyim ortaya
Tebrikler tatlım , aynen devam
Bende yazmıştım etti 3 @DelyDoly
Bu hafta ve hatta geçen hafta , menülerin sıkıntılıydı .
evet doktorum gözle görülür bir incelme var zaten tartıya yansımıyor inşallah haftaya daha çok kilo veririz hep birlikteada81 bu kilo işinde 2kere 2 dört etmiyor bunun hepimiz farkındayız.sıkma canını.emekler hiçç boşa gitmiyor.
hahahahben fıkra okudum ya benim beyin anlattagını misillemeye bakın.
bi ingiliz bi fransız birde temel(kendisi zannımca) birer silah verilmiş gidip hanımlarınızı vurun,
ingiliz düşünmüş taşınmış yapamayacagım demiş
fransız bende yapamayacagım demiş
temele gelince düşünmüş taşınmış silahı çekmiş ateşlemiş silah boşşş
hepsi geri dönmüşler,ingiliz ben yapamadım demiş fransız bende diye eklemiş
temelde demişki ben silahımı çektim ateşledim yanlız boşmuş,eee demişler hanım ne yaptı ,kurşunu unuttunuz diye onu camdan attım demiş.
şimdi gelde bu adamı ne et.
bizim beyde yakındaki camiye gidip cıkısta yine geldi kontrole..zor yolladım.Enişteden Cuma molasıgitmez diyordum da , oturarak kılarım dedi .
Canım benim , biz bu yüzden takımız .
Kabul çoğunluğun artı geldiği hafta çok moralim bozuluyor .
Ama ahunun deyimiyle safları sıklaştırınca arada kaynatıyoruz 1-2 kişiyi
Ve unutma o hafta sabit ya da artı çıkana , haftaya büyük sorumluluk veriyorum takımı sırtlamak adınasor bak doktoruma kelebekolacam hunisini sevdiğim
Bana makineeeee dediiii
Tatlım bu mesajı başka bir şey için alıntılamıştım aslındaheh benim eşimde makyaj yaptığımda ne istedin yine güzelliğinden der
Yook yok eminim ben .
Sisteme girdin .
Hissediyorum
Yalnız sende ki değişimde müthiş tatlım .
Sen bir 70 ol ...
Sonra enişte 1 demeden beni
Kokoş mouse seni .
Öğle yemeğin çokmuş ama o ne öyle koca kavanooz , ikiye böl onu akşamda yersin
haklısın canım , pes etmeden devamgüzelim yapacak bişeyimiz yok,teslim olursak kilo veremiyoruz malesef, o yüzden aza kanaat getirip elimizden geleni yapıp devam etmek zorundayız
ama inanki zorda olsa bütün çabalara değiyor, geriye dönüp baktığımda 18 kilo vermişim,bazen evdeki damacanaya bakıp içimden bu kadar yağ gitmiş diyorumsonuç geç olsada mutluluk verici oluyo ve buna değiyo emin ol,o yüzden bırakmayalım devam edelim
heleki daha kış ayındayız yaza kadar neler başarırız neler,yaz gelene kadar rahat 1 beden küçülürüz
bende bu sinirle bi kuaföre gittim geldim ohhh iyi geldi kuaför))
yok canım , kaş bıyık hahahne yaptırdın cnm boya , badana mıı
yok canım , kaş bıyık hahah) sonra birde fön çektirdim babama güzel görüneyim dedim )
o işin şakasıda hakkaten acayip direcli benim kilolar,bu hafta iyi oldu yoksa ciddi ben bile kendimden şüphe edecektim sporsa spor diyetse diyet ya hamile cıkardım yada uyuryer.başka açıklaması yokolurdu.şimdi bu ihtimaller düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?