Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

enişte gel anlaşalım kaptan bi saat sende 1 saat bizde 1 saat yusufda.

Enişteden Cuma molası gitmez diyordum da , oturarak kılarım dedi .

Bana yık bana nolur bana

Canım benim , biz bu yüzden takımız .
Kabul çoğunluğun artı geldiği hafta çok moralim bozuluyor .
Ama ahunun deyimiyle safları sıklaştırınca arada kaynatıyoruz 1-2 kişiyi

Ve unutma o hafta sabit ya da artı çıkana , haftaya büyük sorumluluk veriyorum takımı sırtlamak adına sor bak doktoruma kelebekolacam hunisini sevdiğim

Bana makineeeee dediiii

Tatlım bu mesajı başka bir şey için alıntılamıştım aslında heh benim eşimde makyaj yaptığımda ne istedin yine güzelliğinden der

Insallah boyle gidecek..haftasonu istanbula gidip gelecegim cok dikkatli olacagim..

Yook yok eminim ben .
Sisteme girdin .
Hissediyorum

Yalnız sende ki değişimde müthiş tatlım .
Sen bir 70 ol ...

Hahahaaa ilkokul musamere siiri gibi olmuş

Ausencia

PERŞEMBE MENÜM
SABAH/ Sahur
yarım muz
melemen
1 dl tb ekmek

AKŞAM/ iftar
Melemen
yoğurt

2lt su

Ya bende istiyorum yada burda paylaş hepimiz görelim sonra geri kaldırırsın bence mezun olanlar paylaşmalı geride kalanlara motivasyon olsun diye

Sonra enişte 1 demeden beni

Eki Görüntüle 1935012

kk eşliğnde öğle yemeğim.içeriği abarttım zannımca.yok yok yogurdumda.

Kokoş mouse seni .

Öğle yemeğin çokmuş ama o ne öyle koca kavanooz , ikiye böl onu akşamda yersin

inşallah kaptanım fena hırs yaptım amaaaaa o tartı gününü görecek ....

ben fıkra okudum ya benim beyin anlattagını misillemeye bakın.
bi ingiliz bi fransız birde temel(kendisi zannımca) birer silah verilmiş gidip hanımlarınızı vurun,
ingiliz düşünmüş taşınmış yapamayacagım demiş
fransız bende yapamayacagım demiş
temele gelince düşünmüş taşınmış silahı çekmiş ateşlemiş silah boşşş
hepsi geri dönmüşler,ingiliz ben yapamadım demiş fransız bende diye eklemiş
temelde demişki ben silahımı çektim ateşledim yanlız boşmuş,eee demişler hanım ne yaptı ,kurşunu unuttunuz diye onu camdan attım demiş.
şimdi gelde bu adamı ne et.

hahahah ))

bizim beyde yakındaki camiye gidip cıkısta yine geldi kontrole..zor yolladım.
kaptaniçem o kavanoz yarım üst kısım silüet.dikkatli bak bakim.
ayyy hala omuzlarım ağrıyo gecen haftaki birinciliğin mahsunları olarak sorumluluk taşımaktan.

Kızlar malum babam gelecek misafirim var elimden geldiğince sık girmeye çalışırım ama tabii bu kadar rahat giremeyebilirim nete haberiniz ola...bu hafta birde biraz ders çalışmam gerek gibi hiç içimden gelmiyor da neyseee şimdiden bilgi vereyim dedim hepinize gerçi bağımlılık oldu gibi bir şekilde yine girerim )

haklısın canım , pes etmeden devam ) doğru söylüyorsun yaza çok var gibi.. ama ben önce nisanda kızımın doğum günüde şıkır şıkır olmak istiyorum...

kelebekolacam doktorum maşallah bu hafta takımı sırtlamısnız kilo vermeniz daim olsun inşallahhhhhh
o işin şakasıda hakkaten acayip direcli benim kilolar,bu hafta iyi oldu yoksa ciddi ben bile kendimden şüphe edecektim sporsa spor diyetse diyet ya hamile cıkardım yada uyuryer.başka açıklaması yokolurdu.şimdi bu ihtimaller düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…