- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
olur neden olmasın.bulgursuz olmaz mı doktorum çok teşekkür ederim bu arada.
2 kabak
2 sogan
2 diş sarımsak
2 yk bulgur
1 demek maydanoz
1 demek nane
1 demet dereotu
2 domates
2 biber
biraz yağ biraz tuz
bu arada ben bu hafta kereviz sapıda kattım aromasını severim.
Tebrikler ablamHayırlı günler sevgili takımım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 110.8
Bu hafta 110.4
Fark 400 gr
Yüzde 0.36
geçerken benide al.ohhh içim açıldııı bende istanbulun gri havasına bakıyordum :) tşeekkür ederim haftaya da nevşehir kısmetse :)
onun 3 günlük bi listesi var ama onu yapmak zor canım o tam detox.ben bunu akşam yemeyen arkadaslara hafif ve metoyu hızlandıracak bi çorba tarifi olara verdim.yanında dileyen salata yer dileyen çorba.veya onu normal çorba öğününe ekler.malum türkiş çorbalar hep unlu.yanında ygurt filan yiycezmi kelebek ?
Ya bende istiyorum yada burda paylaş hepimiz görelim sonra geri kaldırırsın bence mezun olanlar paylaşmalı geride kalanlara motivasyon olsun diye@Ausencia bende kaç gündür diycem diycem unutuyorum bide bana öncesi sonrası göndersene diye
onun 3 günlük bi listesi var ama onu yapmak zor canım o tam detox.ben bunu akşam yemeyen arkadaslara hafif ve metoyu hızlandıracak bi çorba tarifi olara verdim.yanında dileyen salata yer dileyen çorba.veya onu normal çorba öğününe ekler.malum türkiş çorbalar hep unlu.
ben mesela bunu bazen tavuk köfteyle içtim bazen akşam tek başına.
sırf akşam içtiğim bi dönem olmadı.anladım cnm ama
metabozlizma için çok iyi gibi geldi
nane mmaydanoz vs peki akşam içtiginde sadece etkisini gördün mü ?
haftaya bi deneyip bakalım
etki görmemekk mümkün degil gibi görünüyor
sırf akşam içtiğim bi dönem olmadı.
bi ara yine böyle takılmıstım,hatta her..i diye bi ürün bile bana etki etmemişdi,bi butikten alışveriş yaparken kendi kendime söyleniyordum acaba kaç beden alsam ya kilo verisem zaten vermiyom,mağaza ortağı meğer diyetisyenmiş telimi atıp bu corbanında oldugu bi detox önerdi 2 kere denedim birinde 1700 birinde 1300 verdim.bu rakamlar 3 günlük.bu hafta 4 gün kafama estikçe yedim.
bak bilen nasıltanıyor chia goji ceviz badem yulaf yok yokkkk,ay beni kocadan bana fayda yok havalar ısınacakda manda söğüt dalına yuva yapacakda.sen gecerken al beni.oooo chia mı ooo:)
birlikte nevşehire karşı mı dursak doktorum
Tadı YOk kivi çekirdeği gibi bişey ben bim den almıştım geçen belki hala vardırşu cia nasıl kızlar ben hiç almadım merak ediyorum alsamm mı
ay benimde canım şöyle birşey istedi
ananas ,yogurt çig badem tarçın yulaf ezmesi
bak bilen nasıltanıyor chia goji ceviz badem yulaf yok yokkkk,ay beni kocadan bana fayda yok havalar ısınacakda manda söğüt dalına yuva yapacakda.sen gecerken al beni.
şu cia nasıl kızlar ben hiç almadım merak ediyorum alsamm mı
ay benimde canım şöyle birşey istedi
ananas ,yogurt çig badem tarçın yulaf ezmesi
Tadı YOk kivi çekirdeği gibi bişey ben bim den almıştım geçen belki hala vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?