Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yanında ygurt filan yiycezmi kelebek ?
onun 3 günlük bi listesi var ama onu yapmak zor canım o tam detox.ben bunu akşam yemeyen arkadaslara hafif ve metoyu hızlandıracak bi çorba tarifi olara verdim.yanında dileyen salata yer dileyen çorba.veya onu normal çorba öğününe ekler.malum türkiş çorbalar hep unlu.
ben mesela bunu bazen tavuk köfteyle içtim bazen akşam tek başına.

anladım cnm ama
metabozlizma için çok iyi gibi geldi
nane mmaydanoz vs peki akşam içtiginde sadece etkisini gördün mü ?

haftaya bi deneyip bakalım
etki görmemekk mümkün degil gibi görünüyor

anladım cnm ama
metabozlizma için çok iyi gibi geldi
nane mmaydanoz vs peki akşam içtiginde sadece etkisini gördün mü ?

haftaya bi deneyip bakalım
etki görmemekk mümkün degil gibi görünüyor
sırf akşam içtiğim bi dönem olmadı.
bi ara yine böyle takılmıstım,hatta her..i diye bi ürün bile bana etki etmemişdi,bi butikten alışveriş yaparken kendi kendime söyleniyordum acaba kaç beden alsam ya kilo verisem zaten vermiyom,mağaza ortağı meğer diyetisyenmiş telimi atıp bu corbanında oldugu bi detox önerdi 2 kere denedim birinde 1700 birinde 1300 verdim.bu rakamlar 3 günlük.bu hafta 4 gün kafama estikçe yedim.

wayyy kaynak saglam diyorsun yani
anladım cnm bende bu hafta deniycem mutlakaaa
tamda zamanı regli ödemlerimide atarımmm

oooo chia mı ooo:)

birlikte nevşehire karşı mı dursak doktorum
bak bilen nasıltanıyor chia goji ceviz badem yulaf yok yokkkk,ay beni kocadan bana fayda yok havalar ısınacakda manda söğüt dalına yuva yapacakda.sen gecerken al beni.

bak bilen nasıltanıyor chia goji ceviz badem yulaf yok yokkkk,ay beni kocadan bana fayda yok havalar ısınacakda manda söğüt dalına yuva yapacakda.sen gecerken al beni.

hahahaha süper yoğurt diyelim biz ona. canım çekti valla.

şu cia nasıl kızlar ben hiç almadım merak ediyorum alsamm mı

ay benimde canım şöyle birşey istedi
ananas ,yogurt çig badem tarçın yulaf ezmesi

ay ben çok severim muhallebisini. hurmalı sütten yapıyorum ben içine de ananas wuuwwww bayaadır yemiyordum.

Tadı YOk kivi çekirdeği gibi bişey ben bim den almıştım geçen belki hala vardır

ay ben çok severim nedense. benim haricimde de seven bulamadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…