Korktuğum başıma geliyor galiba
Yok kuzu öyle deme ben senin artını unuttum alınmadın inşallah.bence sorumlu bi insan olarak bildirimde bulundun bence kendini suçlu hissetme
Kaptanımmm desteğin için teşekkürler.Mimu kafam kazan gibi , dönemedim geçmişe .
Böyle düşünme lütfen .
Herkesin başına gelebilir , sen diyetini sporunu yaptın mı yaptın ?
Haftaya takımı omuzlarına vereceğim ödeşeceğiz zaten
Abla
Abla siteye giremedim Chrome den girdim yoksa bildirimi yapardım hakkınızı helal edin
Mimu kız boş ver ne olacak haftayada senin sayende birinci oluruzYok tatlım ya sen dedin diye değil sonuçta benim yüzümden kaçtı
Ben de arada bakarım ablamBu haftayı ikinci olarak tamamladık, sonuç listelerini gece hazırlarım .
Göz ucu ile baktım ama yanılmıyorsamroxen2303 de bireysel ilk 3 listesinde 2.
Ben çıkıyorum bir süre ... 20:00 e kadar bir umut varcydnz_1 için .
Kim burada ise olur da gelirse listeye eklesin . N Nana burada ise ondan yardım istesin ya da telim olanlar bana mesaj atsın ...
Ben de arada bakarım ablam
Ausum seni ve tüm takımı tebrik ederim..2 hafta ustuste cok güzelİyi ya ...
Geçen hafta 1.lik ...
Bu hafta 2.lik ...
Tebrik ediyorum çok herkesi . Biraz bildirim gelmediği için kaçtı ya 1.lik (ceyda kesin kilo veriyor , eminim) , ona canım sıkıldı .
Yoksa hepiniz yine harikaydınız
Geçmis olsun ablacim
Cansın sen ...
Çıktım ben . Enişte sakatlandı nana , değnekle beni kovalamadan çay koyayım
Bu haftayı ikinci olarak tamamladık, sonuç listelerini gece hazırlarım .
Amin ablacığım yusuf da geçmiş olsun valla anne kadın olmak zorCanım benim , sen kuzuna bak.
Ben biliyorum seni rahat ol .
Helal olsun ne demek .
Rabbim şifa versin , Yusufta da başladı yine ateş , eşimde değnekle tepemde , bende sıyırmak üzereyim iyice.
Allahım dermansız hastalık vermesin de
senin neyin vardı sherry geçmiş olsun ne ilacı aldın.oyy kuzuda seni gördükçe emmek istedi tabi canım yaa yok mu yakında yardımcı olacak biriKızlar 2. ci olmuşsunuz liste olarak, tebrik ederim.
başarılarınızın devamı gelsin inşallah.
roxen2303 bireysel derecen için de seni tebrik ediyorum
T tuba52 geçmiş olsun kuzuşa.
benim bu akşam pek keyfim yok, ilaç aldım yan etkileri çarptı beni. kızım da 6 saat süt içemedi epey zorlandık.
iyi akşamlar , mutlu haftsonları herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?