Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım sende bugün çok az yemişsin gibi geldi bana kep atma heyacaniyla olsa gerek

vayyy ama ben bu spora 20 puan veririm ki

Merhaba herkese gelemedim babam geldi hasret giderdik muhabbet sohbet ancaaa bu saat oldu...

Menu...
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
2 yk lor peynir
4 yesil zeytin
Dere otu
1 kozlenmis kirmizi biber
1 kozlenmis yeşil biber
2 adet kizarmis form ekmek..

Ogle
2 ceviz

Aksam 16.30

Bir kase domates corbasi
3 yk et sote
Ayran

1 adet seker pare ( yedim deli gibi midem yandi ilac aldim (

2lt su bir bardak yesil cay icildi ...spor yook..

cydnz_1 canım çok kırgınım sana sende gelip kilo bildirseydin birinci olacaktık birinci takım 0.78 biz 0.76 sen de gelip bildirim yapsaydın kesin birinciydik ve 2 hafta üst üste birinci olmayı kaptanımıza tattıracaktık

Ausencia kaptanım nasıl oldu enişte
Seni de çok yoracak belli.ben olsam kızardım sen oyun oynarken sakatlan ceremesini ben çekeyim diye
Bişeyler istedikçe de çağırda gelsin takım arkadaşların zira senin isteklerine anca takım yetişir derdim akıl vermek gibi olmasın

Ayy çok yoğun bi gündü annem geldi pazara gittik aldıklarımı yerleştir yemek yaptım kendime evdekilere bilw yapmadım eşim dışardan getirdi sonra abimler sonra vaşka misafir oğluşumu uyuttum ancak gelebildim ama aklım hep burdaydı
Diyet listemi yaptım çok şükür
Spor su y.çay çok dikkatli olamadım
Hepinize hayırlı geceler
Bütün diyet kardeşlerimi Kutlarım harikasınız maşallah gerçekten süper bi takımımız ve kaptanlarımız var
Ausencia canım kolay gelsin hastaya bakıyosun büyük gecmis olsun@Ahu060812 canım bugün bu saata kadR çok yoruldum kalkamadım spora

Tamam abla bende dün kü puanını verdim ozaman joker niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…