Barbunya sende siskinlik yapmiyor mu canim ben yesem aninda arti çıkarım...Menum 11.01.2017 Çarşamba
Sabah
1 domatesli yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
2 minik pohaca
1 ayran
Aksam
1 tabak barbunya
1 kase yogurt
2 lt su 2 ıhlamur 1 sekersiz sade nescafe 55 dakika yürüyüş
Hayırlı aksamlar canlar
5 yıl aslında kısa bir sure değil çoktan rayına oturması lazımdı iliskinizin yani birbirinizi tanıyıp ona gore davranmak işin zor anlaşılan inşallah tez zamanda düzelir cnm5 yıllık cnm
@nananais canım nerdesin tanıdık kimse yok mu
ben gidip gidip gelmelere başladım mutsuzum geçen yıl tam bu sıralar girdiğim bunalımdayım gene
malesef ki başladığım noktaya döndüm. beni aranıza almazsanız anlarım çünki haketmiyorum bunu
ama bana destek olacak tekrar başarmamı sağlayacak tek yer burası ve sizlersiniz.
geçen yazı unutamıyorum hayatımın yılı olmuştu 36 beden aldığım elbiseler dolapta bana bakıyor.
yaz geliyor @nananais beni tekrar kabul edermisin eski bir dost....
Yavaş yavaş verince hemen alınmıyor tabi ama işte bu boğazı hiç tutamadigim için aldım ben yoksa dikkat etseydim almazdim yani koruma şart cnmAynen öyle. 4 yıl önce 76 dan 62 kiloya kadar düşmüştüm ama aç kalarak ve çok sağlıksız bi şekilde verdim. Sonra verdiğim kilonun neredeyse 2 katını hızla geri aldım. İnşallah bu kez verdiğim kilo kalıcı olur. Hepimizin öyle olsun inşallah
Ah ablam keşke hiç gitmeseydim buralarda takilsaydim büyük hata zafer sarhoşluğu yaşadım bu sefer tüm gerçekler in farkındayım inşallah başarısız tekrar abla bende seni gordugume çok sevindimCanımmm hoşgeldin çok sevindim seni gördüğüme inan aklıma gelmiştin
Aynen mende 10kilo civarında aldım geldim burda olmak iyi geliyor
Inşallah kaptanım kabul eder senin ne kadar azimli ve hırslı olduğu nu veremeyince nasıl ağladığını hatırlıyorum
Tekrar hoşgeldin canım
Canim sen neler yaptin diyetteyken biraz anlatirmisin cok guzel kilo vermissiniz...spor ne kadar yaptiniz...kullandiginiz bir bitki kuru varmiydi..gunde kac ogun beslendiniz ...Yavaş yavaş verince hemen alınmıyor tabi ama işte bu boğazı hiç tutamadigim için aldım ben yoksa dikkat etseydim almazdim yani koruma şart cnm
Valla kuzum baska yemek yoktu annem yapmamis yemeyincede zaten durakliyorum ittir kaktir yedimBarbunya sende siskinlik yapmiyor mu canim ben yesem aninda arti çıkarım...
Canım ben sadece kahvaltı da ekmek yedim onun dışında öğlen ve akşam biberli naneli yoğurt yedim her yemeğin yanında bol bol çiğ sebze yemeye çalıştım kilo vermem durduğu zaman 3 gün akşam yeşil sebze detoksu yapmıştım kendime musli yaptım bazı kahvaltı larda spor olarak trambolin im var geçen sene almıştım onunla spor yaptım ve ilk baharda yuruyus yaptım vs trambolin tavsiye ederim çünkü basen bölgesi erimişti tabi ne yazıkki geri geldiCanim sen neler yaptin diyetteyken biraz anlatirmisin cok guzel kilo vermissiniz...spor ne kadar yaptiniz...kullandiginiz bir bitki kuru varmiydi..gunde kac ogun beslendiniz ...
Hoş buldum canımpamukskr hoşgeldin arkadaşım kaptanımız bugün biraz rahatsızdı normalde hiç boş bırakmaz buraları. Gelince bilgi verir inşallah hep beraber hedeflerimize ulaşırız
Heyecan ile bekliyor um cnmpamukskr canimm hosgelfin aramiza kaptanimiz gereken aciklamayi yapacaktie.
Haydii insallahh canimm bildigim kadariyla liste tam ama belki bir supriz olur.Heyecan ile bekliyor um cnm
Canım liste için acelem yok sıram ne zaman gelirse beklerim ben kuralları biliyorumHaydii insallahh canimm bildigim kadariyla liste tam ama belki bir supriz olur.
Eeee o zaman yine yeniden saglam hoşgeldin tiyolar aliriz artik senden tecrubelerinden tatlımCanım liste için acelem yok soran ne zaman gelirse beklerim ben kuralları biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?