Canim kilon su anda kac? Boyun kaç cm di tatlım? Benim de üstüm genişti. Notlarima baktim da geçen yıl 10 martta göğüs ölçüm 109 mus 04 ocak itibariyle 96 ya düşmüş ne sevindim sorma canım yaacanım ,ben 76.800 ile başladım diyete ben 42 giyiyorum pantolonlarım 42 ama üst ceketler 44 olur..hiç dolabımda 44 yok acaba markadan markaya değişiyor olabilir ondan mı ?
Bende ojeli tirnaklari cok begenirim ama 1 yildir namaza basladim onu süremiyorum regli zamani sürüyorum..kız kelebek makyaj candır ya hergün yaaprım bb krem, üzerine pudra, allık göz kalemi, en jantisinden rımell, ruj olmazsa olmaz mümkünse belli renklerr tırnaklar hep ojeliiii
Gecen hafta kilom 75.00 idi boyum 1.60 ..benim vucudum cook sıkı ondan olabilir benim sikayetim ust tarafim ...ust eriyince altta eriyor zaten..Canim kilon su anda kac? Boyun kaç cm di tatlım? Benim de üstüm genişti. Notlarima baktim da geçen yıl 10 martta göğüs ölçüm 109 mus 04 ocak itibariyle 96 ya düşmüş ne sevindim sorma canım yaa♡♡♡ inşallah devamı da gelecek hepimiz için
Ne oldu sekerim anlat ferahla canimSelam kızlar bugun bir canım sıkkın burnumdan tutsalar canım çıkıcak sanki
Selam kızlar bugun bir canım sıkkın burnumdan tutsalar canım çıkıcak sanki
Bende temizlik yaparim mutsuzsam ...biseye mi canin sıkıldi yoksa sebepsiz mi..Bi tatlı yapasım varki sormayın tabi yemek amaçlı değil...
Benim canım sıkkınken mutlaka hamurla uğraşırım bana terapi gibi geliyor...
Yapıp şu yarışmaya bendemi katılsam acep değişiklik olur banada..
Dur bi bakayım şartlarına.
Aynı ben makyaj candırrkız kelebek makyaj candır ya hergün yaaprım bb krem, üzerine pudra, allık göz kalemi, en jantisinden rımell, ruj olmazsa olmaz mümkünse belli renklerr tırnaklar hep ojeliiii
Bak ne yap biliyormusun canim guzel iki kahve yap aksam cagir kocanı mutfaga biraz konusalim de...sonra lafa canimli cicimli gir ne kadar sıkıldigini biraz ondan yardim bekledigini anlat...boyle olunca mutsuz oluyorum bunu ev yansitiyorum dee..bende insanim arada nefes almak benimde hakkim canim falan de....ada81 Nare83 şimdi şöyle canlar
Benim bi kocam var adam tam bi odun ya ben zaten diyetteyim zaten sinir küpü geziyorum...
Kardan dolayı 10 gündür dışarı çıkamıyorum..
Benim ufaklıkta bunaltıyor dışarı çıkalım diye evde çok bunaldı artık yani anne oğul çok bunaldık ama en ufacık şeyde hasta oluyor sonra ben bakamamış oluyorum bir çocuğa...
Bide üstüne 10 gündür devam eden uykusuzluk...
Neyse çok uzatmayım benim sevgili kocam herşeye kusur bulan cinslerden şu çocukla azcık ilgilen oyna diyorum yok işte çok yorulmuş oynayamazmış çocukta tam bi babacı özlüyor diyorum anlamıyor 10 dakikada çocukla giriyolar birbirlerine hadi kendimden geçtim onla azcık ilgilen yok anacım delirtti dünden beni benim sinir şu saat oldu geçmedi hala...
Uuufff ammada uzattım işte böyle kızlar..
Bak ne yap biliyormusun canim guzel iki kahve yap aksam cagir kocanı mutfaga biraz konusalim de...sonra lafa canimli cicimli gir ne kadar sıkıldigini biraz ondan yardim bekledigini anlat...boyle olunca mutsuz oluyorum bunu ev yansitiyorum dee..bende insanim arada nefes almak benimde hakkim canim falan de....
Mesala biraz cocukla ilgilen o seni cok özlüyor babasi de...ama boyle canimli cicimli anlat...umarim ise yarar..ben her bunaldigimda bunu yaparim..iki kahve dertlesmek tamam diyor 1 hafta cook iyi sonra yine ayni oluyor ama olsun bir hafta kafam rahat oluyor..
Benimkinde ise yariyor)
ada81 Nare83 şimdi şöyle canlar
Benim bi kocam var adam tam bi odun ya ben zaten diyetteyim zaten sinir küpü geziyorum...
Kardan dolayı 10 gündür dışarı çıkamıyorum..
Benim ufaklıkta bunaltıyor dışarı çıkalım diye evde çok bunaldı artık yani anne oğul çok bunaldık ama en ufacık şeyde hasta oluyor sonra ben bakamamış oluyorum bir çocuğa...
Bide üstüne 10 gündür devam eden uykusuzluk...
Neyse çok uzatmayım benim sevgili kocam herşeye kusur bulan cinslerden şu çocukla azcık ilgilen oyna diyorum yok işte çok yorulmuş oynayamazmış çocukta tam bi babacı özlüyor diyorum anlamıyor 10 dakikada çocukla giriyolar birbirlerine hadi kendimden geçtim onla azcık ilgilen yok anacım delirtti dünden beni benim sinir şu saat oldu geçmedi hala...
Uuufff ammada uzattım işte böyle kızlar..
Olucak canım inşallah olucakGecen hafta kilom 75.00 idi boyum 1.60 ..benim vucudum cook sıkı ondan olabilir benim sikayetim ust tarafim ...ust eriyince altta eriyor zaten..
Insallah canim hepimiz istedigimiz cicileri giyeriz :))
N Nana canım nerdesin tanıdık kimse yok mu
ben gidip gidip gelmelere başladım mutsuzum geçen yıl tam bu sıralar girdiğim bunalımdayım gene
malesef ki başladığım noktaya döndüm. beni aranıza almazsanız anlarım çünki haketmiyorum bunu
ama bana destek olacak tekrar başarmamı sağlayacak tek yer burası ve sizlersiniz.
geçen yazı unutamıyorum hayatımın yılı olmuştu 36 beden aldığım elbiseler dolapta bana bakıyor.
yaz geliyor N Nana beni tekrar kabul edermisin eski bir dost....
PamuğumN Nana canım nerdesin tanıdık kimse yok mu
ben gidip gidip gelmelere başladım mutsuzum geçen yıl tam bu sıralar girdiğim bunalımdayım gene
malesef ki başladığım noktaya döndüm. beni aranıza almazsanız anlarım çünki haketmiyorum bunu
ama bana destek olacak tekrar başarmamı sağlayacak tek yer burası ve sizlersiniz.
geçen yazı unutamıyorum hayatımın yılı olmuştu 36 beden aldığım elbiseler dolapta bana bakıyor.
yaz geliyor N Nana beni tekrar kabul edermisin eski bir dost....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?