Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

teşekkür ederim

Pamuğum Ausencia ablam gerekli açıklamayı yapar

36 beden mı Geçmiş olsun İnşallah yine dönersin eski haline, bir kere başarmışsın, neden yine başarmayasın

36 beden mı Geçmiş olsun İnşallah yine dönersin eski haline, bir kere başarmışsın, neden yine başarmayasın
ben bu grup ta verdim o kiloyu zorlandım mı hayır sadece 1 kez ağlama krizi geçirdim.
onun dışında herşey çok güzeldi irade tavandı listede olmakhele birinci olmak takım içi gruplar atışmalar tekrar başarmak için buraya geldim çünki tek başıma asla yapamıyorum. malesef

benim burada olmam lazım liste zamanla olur ama @nananais sen beni biliyorsun hırslıyımdır ama yalnız yapamıyorum.
çok özledim bu motivasyonuuuuu
Hosgeldin diyelim..kaptanla görüşüp aramizda olursun insallah..tecrubelerinden faydalaniriz...

kaç kilo vermiştin kaçırdım mı ? yazdıysan görmedimm

kaç kilo vermiştin kaçırdım mı ? yazdıysan görmedimm
buraya geldiğimde 70 küsürkilolarda idim tam hatırlamıyorum ama giderken 58 olmuştum daha sonra 56 ya kadar düştüm. herşey çok güzeldi ama anlatamam oğlumun sünnetinde genç kız gibi gezdim . derken işte yavaş yavaş başa döndüm malesef
inşallah tekrar başaracağım.

ayyy tam hayalimdeki kilo 58 yine olursun cnm
bende 98 den 64 e kadar düşüp sonra yine 78-79 lara çıktım onları vermeye çalışıyorum
inş hep birllkte yine o günlere gelirizz

Kız bakma böyle kabaca anlattığım neler yapıyorum ben ama adam haklısın diyor sonra yine aynı çok sinirli biri bu huyundan degistirmiyor bense çok sakinim artık bardak tasana kadar eee o noktaya getirmesene benim gibi birini be adam yok yoksa ne canımlar ne cicilermler benim adamda iş yok sekerim

Kaç yıllık evli sin cnm

İstemek ve sabretmek gerisi boş inan verilmeyecek kilo yok
Aynen öyle. 4 yıl önce 76 dan 62 kiloya kadar düşmüştüm ama aç kalarak ve çok sağlıksız bi şekilde verdim. Sonra verdiğim kilonun neredeyse 2 katını hızla geri aldım. İnşallah bu kez verdiğim kilo kalıcı olur. Hepimizin öyle olsun inşallah

Ilk menu benden gelsin

Sabah 10.00

1 haşlanmış yumurta
1 kozlenmis yeşil biber
1 közlenmis kırmızı biber
2 yk lor peynir
4 yesil zeytin
Dere otu
2 adet kizarmis form ekmek...

Ara
3 ceviz 4 cig badem

Aksam 16:20
Avuc ici kadar tavuk haslama
Salata
Uc kasik yogurt

2 lt su ve yesil cay icerim birazdan spor yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…