merhaba canım, kaptanızımAusencia sana gerekli açıklamayı yapar
ben seni tanıyorum sanki yabancı gelmedi nikin
malaesef hepimiz aynı hatayı yapıyoruz
liste kalabalık ama , takımda motivasyon çk güçlü listesiz bir süre devam ederim dersen aramıza hoşgeldin diyecektir kaptan :)
merhaba canım, kaptanızımAusencia sana gerekli açıklamayı yapar
ben seni tanıyorum sanki yabancı gelmedi nikin
malaesef hepimiz aynı hatayı yapıyoruz
liste kalabalık ama , takımda motivasyon çk güçlü listesiz bir süre devam ederim dersen aramıza hoşgeldin diyecektir kaptan :)
36 beden mı@nananais canım nerdesin tanıdık kimse yok mu
ben gidip gidip gelmelere başladım mutsuzum geçen yıl tam bu sıralar girdiğim bunalımdayım gene
malesef ki başladığım noktaya döndüm. beni aranıza almazsanız anlarım çünki haketmiyorum bunu
ama bana destek olacak tekrar başarmamı sağlayacak tek yer burası ve sizlersiniz.
geçen yazı unutamıyorum hayatımın yılı olmuştu 36 beden aldığım elbiseler dolapta bana bakıyor.
yaz geliyor @nananais beni tekrar kabul edermisin eski bir dost....
ben bu grup ta verdim o kiloyu zorlandım mı hayır sadece 1 kez ağlama krizi geçirdim.36 beden mıGeçmiş olsun İnşallah yine dönersin eski haline, bir kere başarmışsın, neden yine başarmayasın
Hayirdir tatlimm neyin varSelam kızlar bugun bir canım sıkkın burnumdan tutsalar canım çıkıcak sanki
Hosgeldin diyelim..kaptanla görüşüp aramizda olursun insallah..tecrubelerinden faydalaniriz...benim burada olmam lazım liste zamanla olur ama @nananais sen beni biliyorsun hırslıyımdır ama yalnız yapamıyorum.
çok özledim bu motivasyonuuuuu
ben bu grup ta verdim o kiloyu zorlandım mı hayır sadece 1 kez ağlama krizi geçirdim.
onun dışında herşey çok güzeldi irade tavandı listede olmakhele birinci olmak takım içi gruplar atışmalar tekrar başarmak için buraya geldim çünki tek başıma asla yapamıyorum. malesef
buraya geldiğimde 70 küsürkilolarda idim tam hatırlamıyorum ama giderken 58 olmuştum daha sonra 56 ya kadar düştüm. herşey çok güzeldi ama anlatamam oğlumun sünnetinde genç kız gibi gezdim . derken işte yavaş yavaş başa döndüm malesefkaç kilo vermiştin kaçırdım mı ? yazdıysan görmedimm
buraya geldiğimde 70 küsürkilolarda idim tam hatırlamıyorum ama giderken 58 olmuştum daha sonra 56 ya kadar düştüm. herşey çok güzeldi ama anlatamam oğlumun sünnetinde genç kız gibi gezdim . derken işte yavaş yavaş başa döndüm malesef
inşallah tekrar başaracağım.
inşallah inşallahayyy tam hayalimdeki kilo 58 yine olursun cnm
bende 98 den 64 e kadar düşüp sonra yine 78-79 lara çıktım onları vermeye çalışıyorum
inş hep birllkte yine o günlere gelirizz
İstemek ve sabretmek gerisi boş inan verilmeyecek kilo yokBenim de hayalim 55 kilo ah ah daha 22 kilo var
Kız bakma böyle kabaca anlattığım neler yapıyorum ben ama adam haklısın diyor sonra yine aynı çok sinirli biri bu huyundan degistirmiyor bense çok sakinim artık bardak tasana kadar eee o noktaya getirmesene benim gibi birini be adam yok yoksa ne canımlar ne cicilermler benim adamda iş yok sekerimBak ne yap biliyormusun canim guzel iki kahve yap aksam cagir kocanı mutfaga biraz konusalim de...sonra lafa canimli cicimli gir ne kadar sıkıldigini biraz ondan yardim bekledigini anlat...boyle olunca mutsuz oluyorum bunu ev yansitiyorum dee..bende insanim arada nefes almak benimde hakkim canim falan de....
Mesala biraz cocukla ilgilen o seni cok özlüyor babasi de...ama boyle canimli cicimli anlat...umarim ise yarar..ben her bunaldigimda bunu yaparim..iki kahve dertlesmek tamam diyor 1 hafta cook iyi sonra yine ayni oluyor ama olsun bir hafta kafam rahat oluyor..
Benimkinde ise yariyor)
Canım beni bi tanışan kolay kolay bişeye kızmam çok sabırlı sakinimdir ama bende insanım bi yerde taşıyorum artık benim kocamsa tam tersi çok sinirli asabi böylede olunca kırılan üzülen hep ben oluyorumşekercimm adanın dedigi gibi sakin sakin konuşmak lazımm
Yazdım kuzum biraz once sevgili kocam artık yoruyor beni azcık anlasın beni istiyorum ama yok yok yok adama anlattığımhalde anlamıyorHayirdir tatlimm neyin var
Kaç yıllık evli sin cnmKız bakma böyle kabaca anlattığım neler yapıyorum ben ama adam haklısın diyor sonra yine aynı çok sinirli biri bu huyundan degistirmiyor bense çok sakinim artık bardak tasana kadar eee o noktaya getirmesene benim gibi birini be adam yok yoksa ne canımlar ne cicilermler benim adamda iş yok sekerim
Aynen öyle. 4 yıl önce 76 dan 62 kiloya kadar düşmüştüm ama aç kalarak ve çok sağlıksız bi şekilde verdim. Sonra verdiğim kilonun neredeyse 2 katını hızla geri aldım. İnşallah bu kez verdiğim kilo kalıcı olur. Hepimizin öyle olsun inşallahİstemek ve sabretmek gerisi boş inan verilmeyecek kilo yok
5 yıllık cnmKaç yıllık evli sin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?