Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

DelyDoly tatlım balık pişirme afiyetle yemek ızgara temizliği ancak oturdum sen nasılsın tatlım? ♡♡
Ohhh h afiyet olsun papatyam iyiyimm cok şükür öyle keyiflerdeyim ense dondum butun gün cok ayaz eskisehir
Ausencia birtanem gecmis olsun cabucak iyileş canimm acil sifalar diliyorum

Annemin bi lafı var baygın Cemile. Bugün ben baygın Cemile gibiyim.isden çıktım eski işyerine, ordan eve, evden pazara ,pazardan okula,okuldan markete marketten eve, yemekdi ödevi. Koltuğa sizdim.spor yapacak gücüm yok derken bi de 2 mil Leslie yaptım. Ay çok yorgunum.

Yok canım hiç problem değil yani öyle canım sikkindi yaptım katilmasamda olur çokta önemli değil benim için yarın bi daha denerim bakalim
Canım sıkıntına iyi gelebilir yarışmaya katılman stres atarsın tatlım bu arada sıkma canını maalesef ki erkekler bizim kadar ince düşünceli olamıyor, arada dürtmek gerekiyor genelinin doğası bu

tiere ne ola ki?

marka mı?

Oy kuzum ya o kadar agrinin arasında bide girip bunu yazdın hakkını helal et

Masallah doktorum spor da yapmissiniz ....

Ohhh h afiyet olsun papatyam iyiyimm cok şükür öyle keyiflerdeyim ense dondum butun gün cok ayaz eskisehir
Ausencia birtanem gecmis olsun cabucak iyileş canimm acil sifalar diliyorum
Oyyy bitanem kıyamammmmm Ankara bugün iyiydi kuzum :) pazarda bi gezdim bi gezdim 3 saat birde şifon bluz aldim 38 beden (M) aman Tanrım didim çok güzel oldu tabiri caizse cuk oturdu eve geldim sporumu yaptımkocişten balık istedim onunla uğraş falan yorulmusum koltuğa yığıldım resmen

Demi ablam ya hiç anliyamicam malesef 7 yaş var aramızda birazda onunla alakalı kuşak çatışması galiba

Menümu vereyim
Sabah
Peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
5 yeşil zeytin
Yeşil çay
Öğle
1 kase yeşil mercimek çorbası
Salata
Ara
1 kupa sade kahve
1 kupa tarçın cayi
Aksam
1.5 kase kabak çorbası fazla yapmışım hepsini içtim
Avuç içi kadar et
3 litre su
3 mil leslie 15 dk yer hareketleri
Ausencia Ahu060812

Hayırlı geceler sevgili takımım
Menümü veriyorum
Sabah
3dlm ç.ekmeği
7zeytin
2 dlm peynir
Domates
ARA
2mandalina
ÖĞLE
Lor
Salata
Ayran
2dlm ç ekmeği
ARA
2dlm ç ekmeği
Peynir
1Mandalina
AKŞAM
Pırasa
Salata
Ayran
2dlm ç ekmeği
ARA
Tarcınlı süt
1mandalina
Spor yapamadım inşallah yaparım
Suyumu içtim
2 y.cay
İyi geceler sevgili takımım
@Ausencia kaptanım bu hafta kiloma bakayım eğer aynı gr gitmişsse ekmekler konusunu dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım

tiere ne ola ki?

marka mı?
Tiere diye buna dedim kahvenin üstünde adına tiere demişlerdi
Demi ablam ya hiç anliyamicam malesef 7 yaş var aramızda birazda onunla alakalı kuşak çatışması galiba
Kız şekerim benimde eşimle 8 yaş var aramda seninkinden bitanede bende var adam bu ara erken geliyo çocukların bana anne anne demesine bile sinir oluyo ne herşeye anne anne diyonuz diyo bide baba baba deseler ne olacak kimbilir
Biz senle ayrı dünyalarda aynı kaderi yaşayan iki insan gibiyiz
kader klonum benim

Ben de o özelliğini gördüm ama bizdeki sarı kantoronmuş senin ki bayaa pahalı ve değerli bir çaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…