Ohhh h afiyet olsun papatyam iyiyimm cok şükür öyle keyiflerdeyim ense dondum butun gün cok ayaz eskisehir
Hayırlısı olsun canımIlgine teşekkür ederiz canım benim :) ♡♡ bu arada ben bu kategoriye katılamayacağım, çok istedim katılayım ama tüm tariflerimi yapmış arkadaşlarkısmet
Canım sıkıntına iyi gelebilir yarışmaya katılman stres atarsın tatlımYok canım hiç problem değil yani öyle canım sikkindi yaptım katilmasamda olur çokta önemli değil benim için yarın bi daha denerim bakalim
tiere ne ola ki?Kızlar günden geldim yemek telaşı bulaşık yalaşık anca geldim tabi dizimde var reklam aradı yazıyorum menümü de yazayım gelmişken
Kalkınca 1 tiere dolusu filtre kahve (yaklaşık 1,5 kupa)
Sabah
Bir yumurta
Öğle (günde
1 tepeleme kase karnabahar kısırı
1 yemek kaşığı nohut salatası
Yoğurtlu yeşil fasulye salatası
1 parmak börek(ünlü bi yerden almışlar tadına bakmak için yedim)
Akşam
Bir kase çorba
Yumurtalı fasulye kavurma
1 tiere filtre kahve
Su 2 lt
Spor
62 dk eliptik
22 dk egzersiz
20 dk tempolu yürüyüş
Ay kaç gündür kısmetim yeşil fasulyeden açık arkadaş 2 gündür 2 şer öğün fasulye yedim
Oy kuzum ya o kadar agrinin arasında bide girip bunu yazdın hakkını helal etYattığım yerde çıkarken gördüğüm bu mesaj takıldı aklıma:)
Sekercim yarışmaya mı katılıyor saydınım ?
Yüklemede problem yaşıyorsaNevreste den yardım alabilir .
Nevo tatlım , dişim fena sırf bu aklıma takıldı geri girdim :))
Sekercikiz sanırım konu açmada sorun yaşamış .
Yardımcı olursan sevinirim .
Çıktım ben bu sefer :)
Masallah doktorum spor da yapmissiniz ....Annemin bi lafı var baygın Cemile. Bugün ben baygın Cemile gibiyim.isden çıktım eski işyerine, ordan eve, evden pazara ,pazardan okula,okuldan markete marketten eve, yemekdi ödevi. Koltuğa sizdim.spor yapacak gücüm yok derken bi de 2 mil Leslie yaptım. Ay çok yorgunum.
Oyyy bitanem kıyamammmmm Ankara bugün iyiydi kuzum :) pazarda bi gezdim bi gezdim 3 saatOhhh h afiyet olsun papatyam iyiyimm cok şükür öyle keyiflerdeyim ense dondum butun gün cok ayaz eskisehir
Ausencia birtanem gecmis olsun cabucak iyileş canimm acil sifalar diliyorum
Demi ablam yaCanım sıkıntına iyi gelebilir yarışmaya katılman stres atarsın tatlımbu arada sıkma canını maalesef ki erkekler bizim kadar ince düşünceli olamıyor, arada dürtmek gerekiyor genelinin doğası bu
Evet cnm hazir
Tarifin hazır mı canım benim ,yoksa yapacak mısın
Konu diyet tatlı tarifi soruyorum
Sutlu tatlı diyette yenir tatlımHayırlısı olsun canımAslında daha bir sürü tarif var Ama diyettesin ısrar etmek olmaz
Biz alıştık tatlim hiç sorun değil yapıp yapıp milleti sismanlatiyoruz biz zayiflarken
Tarifin hazır mı canım benim ,yoksa yapacak mısın
Konu diyet tatlı tarifi soruyorum
Tiere diye buna dedim kahvenin üstünde adına tiere demişlerditiere ne ola ki?
marka mı?
Kız şekerim benimde eşimle 8 yaş var aramda seninkinden bitanede bende var adam bu ara erken geliyo çocukların bana anne anne demesine bile sinir oluyo ne herşeye anne anne diyonuz diyo bide baba baba deseler ne olacak kimbilirDemi ablam yahiç anliyamicam malesef 7 yaş var aramızda birazda onunla alakalı kuşak çatışması galiba
mimucum ben 8-10 iplikçik koyuyorum 350 ml suya.
çok bile geliyor. bu iplikçiklerin kendilerinin 100.000 katı suyu renklendirebilme özellikleri varmış.
Valla en dikkatimi çekeni orta derece depresyona iyi gelirmiş, depresif değilim ama belki diyetteyim diye gerildiysem iyi gelebilir.
Bir de ödem atıcı özelliği varmış.
Bana hediye edilmişti İran iş gezilerimden birinde, özellikle alıp içmiyorum. Epeydir durup duruyordu degerlendireyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?