Demi ablam yahiç anliyamicam malesef 7 yaş var aramızda birazda onunla alakalı kuşak çatışması galiba
Sadece 2 mil okudum doktorcum özür
Nasıl uygun görürseniz canım. Ellerine sağlık canım benim. Hakkınızı helal edinKızlar isterseniz puanlamada dakika üzerinden gidebiliriz siz bana toplam dakika yi bildirirsiniz bende onu yazarım sıralamayıda ona göre yaparız
Ama yok böyle iyi alıştık diyorsanızda sorun yok sadece haksızlık yaparmıyım diye daha somut şeyler mi olsun ki diye düşündüm yinede puanlamada hatam olduysa hakkınızı helal edin geçmiş ve gelecekteki tüm listeler için
Helal olsun canım ne demek biz bi takımızNasıl uygun görürseniz canım. Ellerine sağlık canım benim. Hakkınızı helal edinAusencia ve sen Ahucum uğraşıyorsunuz bizler için ♡♡
Tebrik ederim azmini canım. Evet birbirimizi motive edip hepimiz hedeflerimize ulaşıcaz inşallahHelal olsun canım ne demek biz bi takımızbirbirimizi motive etmeliyiz ki sonuca ulaşalım
Bugün günde arkadaşlarda hayranlık yemememe gıpta ile bakma hasetlenme hepsini gördüm hatta arkadaş bi tatlı yapmış aşçılık kursuna gidiyo yaptığı tatlı için bunu yemeyenin aklı YOk bile dedi desin ben onun bana gıpta ettiğini biliyorum
Ev sahibi kapıyı açınca gel bakalım küçük Ahu diye çağırdı çok fark etmiş dediler çok mutlu oldum bu herşeye değer
Günaydınlarrrr7.takimin güzel hatunlari nerlerdesinizzz huhuuuu
wauuvvv Menünün güzelliğine baka baka doyamadımIlk menu benden gelsin
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 kozlenmis yeşil biber
1 közlenmis kırmızı biber
2 yk lor peynir
4 yesil zeytin
Dere otu
2 adet kizarmis form ekmek...
Ara
3 ceviz 4 cig badem
Aksam 16:20
Avuc ici kadar tavuk haslama
Salata
Uc kasik yogurt
2 lt su ve yesil cay icerim birazdan spor yok..
Burdayız, hu huuu7.takimin güzel hatunlari nerlerdesinizzz huhuuuu
Bir muazzzam menü dahaMenümu vereyim
Sabah
Peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
5 yeşil zeytin
Yeşil çay
Öğle
1 kase yeşil mercimek çorbası
Salata
Ara
1 kupa sade kahve
1 kupa tarçın cayi
Aksam
1.5 kase kabak çorbası fazla yapmışım hepsini içtim
Avuç içi kadar et
3 litre su
3 mil leslie 15 dk yer hareketleri
Ausencia Ahu060812
Kızlar bugün makyaj konuşmuşsunuz hmm en bi sevdiğim ben Prof makyaj yaparım gölgeli mölgeli
benim rimelim eyelinerım mac
allık kapatıcı pudra Avon kaş kalemim alix avien bb kremim ve fondötenim Amway artistry hem koruma güneş faktörlü hem de porselen görünümü veriyo ruj pek kullanmıyorum hm nin bi parlatıcısı var onu kullanıyorum eskiden tırnaklarım hep ojeli manikürlüydü bekarken evlenince namaza başlayınca öjeyi boşadım ama çok severim makyaj da namaz kılanlar için çok zor oluyo bi yere giderken abdest alıp yapıyorum öğlen ikindi idare ediyorum napayım seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?