Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar isterseniz puanlamada dakika üzerinden gidebiliriz siz bana toplam dakika yi bildirirsiniz bende onu yazarım sıralamayıda ona göre yaparız
Ama yok böyle iyi alıştık diyorsanızda sorun yok sadece haksızlık yaparmıyım diye daha somut şeyler mi olsun ki diye düşündüm yinede puanlamada hatam olduysa hakkınızı helal edin geçmiş ve gelecekteki tüm listeler için

Nasıl uygun görürseniz canım. Ellerine sağlık canım benim. Hakkınızı helal edin Ausencia ve sen Ahucum uğraşıyorsunuz bizler için ♡♡

Nasıl uygun görürseniz canım. Ellerine sağlık canım benim. Hakkınızı helal edin Ausencia ve sen Ahucum uğraşıyorsunuz bizler için ♡♡
Helal olsun canım ne demek biz bi takımız birbirimizi motive etmeliyiz ki sonuca ulaşalım
Bugün günde arkadaşlarda hayranlık yemememe gıpta ile bakma hasetlenme hepsini gördüm hatta arkadaş bi tatlı yapmış aşçılık kursuna gidiyo yaptığı tatlı için bunu yemeyenin aklı YOk bile dedi desin ben onun bana gıpta ettiğini biliyorum
Ev sahibi kapıyı açınca gel bakalım küçük Ahu diye çağırdı çok fark etmiş dediler çok mutlu oldum bu herşeye değer

Tebrik ederim azmini canım. Evet birbirimizi motive edip hepimiz hedeflerimize ulaşıcaz inşallah

wauuvvv Menünün güzelliğine baka baka doyamadım

günaydınnnnn

eşim yok benide bi çocuk alıyorduuu sagolsun sabah aradı 7:30 da yenge ben gelemiycem araba arıza yaptı diye abowwww iş yerim araba ile 10 dk otobüs ile 2 saat
onu ara bunu ara derkenn zar zor geldim iş yerine kahvaltıda etmedimm şimdi 10 çig badem bir bardak sütlü kahve ile sizlere yazıyorumm

7.takimin güzel hatunlari nerlerdesinizzz huhuuuu
Burdayız, hu huuu
uuuuuuuuuuwauwwwwwwwww, biri bugün çok s...layd görünüyor Ama ben senin çocuksu, deli, muzip, çirkin, tatlı profillerini daha çok seviyorum

Bir muazzzam menü daha

Hemen geliyorum, bana bir makyaj çekiyorsun Ay zerrece bilgim tecrübem yok ama biri yapsa çok mutlu olurdum. Yalnız bana gider mi bilmiyorum, pörtlek pörtlek gözler
Benimle ilgilenilmesinden çok hoşlanırım, biri saçımı yapsın, makyaj yapsın bayılırım Bir gün bizim bir bıldırcın, makyajsız bakkala gitmeyen bir kedicik, ben sana yapayım ablacım dedi- öyle bir şey yaptı kı uzun zaman kendimden nefret ettim Sonra da demez mi ne yapayım, ben bir tek kendime yapabiliyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…