Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kiyamam canim ya sabah sabah aksilikle baslamissin insallah guzel gecer günün

Auscum, geçmiş olsun Nasıl oldun canım ?

Burdayız, hu huuu
uuuuuuuuuuwauwwwwwwwww, biri bugün çok s...layd görünüyor Ama ben senin çocuksu, deli, muzip, çirkin, tatlı profillerini daha çok seviyorum
Yaa canimsin sagolasin birazcik degisiklik yapayim dwdim.Lakin hatunun elinde dinamit var heee sigarasini onla yakiyor bu da pek akilli degil hahaaha

Yaa canimsin sagolasin birazcik degisiklik yapayim dwdim.Lakin hatunun elinde dinamit var heee sigarasini onla yakiyor bu da pek akilli degil hahaaha
Pek akıllı olmadığını anladım canım, ama dinamiti farketmemiştim

Ben Ünv de kız yurdunda kaldım elimden geçmeyen kalmadı kaş makyaj ne varsa hatta bana okadar güveniyorlardı ki iki tel kaşı olan bi arkadaş yatmış kucağıma beni Ebru gündeş kaşı gibi yap diye

Son düzenleme:
Ausencia

E hadi ben de menü vereyim
Şimdi dün sizlerein fakir menülerine özendim, deneme yapayım, aç kalayım dedim. Yani tüm gün bitki çayı içeyim, sütlü kahve, ayran tüketeyim falan filan
Tabi her zamanki gibi bu hayal öğlene kadar sürdü, Akşam da ekmek yemeyle nirwanaya ulaştı Normalde akşamları hiç ekmem tüketmem de, o yüzden zararlı mı çıktım acaba diyorum

ÇARŞAMBA MENÜ
Sabah
2 kayısı kurusu
5i bir arada

Ara
4 ceviz
bir dl elma

Öğlen
4 eti form elmalı
süt

Ara
bir kupa kefir
10 çiğ yer fıstığı

AKŞAM
tavuklu peynirli sandviç (iki dl çavdar ekmeği ile)
2 mandalina

2 lt su

Ben Ünv de kız yurdunda kaldım elimden geçmeyen kalmadı kaş makyaj ne varsa hatta bana okadar güveniyorlardı ki iki tel kalınoşan bi arkadaş yatmış kucağıma beni Ebru gündeş kaşı gibi yap diye
Ahhh kuzumm benim kaslari gorsen gerci görmüşsün dur eş izin vermiyor zaten sekilli kalin ne guzel diye ama benn kendimi ibrahim atlises gibi hissediyorummm ha

Ve evet dün iki kere karnım zil çaldı, güzel bir duygu

Gunaydinnn tatlimmm senn herhalinle güzelsin Oğuz destanimii geliyooo yoksa gilgamis mi hahaah

Günaydın şekerler
Şeker cim bu french press diye geçiyor.
Filtre kahve bunda yapilir, aromalı olanlara bayilirim heee.
Hele bi irish cream var oyyy ki ne oyyyyy

Ben de o özelliğini gördüm ama bizdeki sarı kantoronmuş senin ki bayaa pahalı ve değerli bir çaymış.

Dunyanin en pahali baharatiyymis yahu mimu, iranli is adami bi bey, babam yaşında beni de çok sever o hediye etmişti. İranlilar çok misafirperver ve kadirsinas insanlardır.
Ben sakinayim bari azar azar kullanayim bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…