Kiyamam canim ya sabah sabah aksilikle baslamissin insallah guzel gecer gününgünaydınnnnn
eşim yok benide bi çocuk alıyorduuu sagolsun sabah aradı 7:30 da yenge ben gelemiycem araba arıza yaptı diye abowwwwiş yerim araba ile 10 dk otobüs ile 2 saat
onu ara bunu ara derkenn zar zor geldim iş yerine kahvaltıda etmedimm şimdi 10 çig badem bir bardak sütlü kahve ile sizlere yazıyorumm
Yattığım yerde çıkarken gördüğüm bu mesaj takıldı aklıma:)
Sekercim yarışmaya mı katılıyor saydınım ?
Yüklemede problem yaşıyorsa @Nevreste den yardım alabilir .
Nevo tatlım , dişim fena sırf bu aklıma takıldı geri girdim :))
@Sekercikiz sanırım konu açmada sorun yaşamış .
Yardımcı olursan sevinirim .
Çıktım ben bu sefer :)
Yaa canimsin sagolasin birazcik degisiklik yapayim dwdim.Lakin hatunun elinde dinamit var heee sigarasini onla yakiyor bu da pek akilli degil hahaahaBurdayız, hu huuu
uuuuuuuuuuwauwwwwwwwww, biri bugün çok s...layd görünüyorAma ben senin çocuksu, deli, muzip, çirkin, tatlı profillerini daha çok seviyorum
Pek akıllı olmadığını anladım canım, ama dinamiti farketmemiştimYaa canimsin sagolasin birazcik degisiklik yapayim dwdim.Lakin hatunun elinde dinamit var heee sigarasini onla yakiyor bu da pek akilli degil hahaaha
Ben Ünv de kız yurdunda kaldım elimden geçmeyen kalmadı kaş makyaj ne varsa hatta bana okadar güveniyorlardı ki iki tel kaşı olan bi arkadaş yatmış kucağıma beni Ebru gündeş kaşı gibi yap diyeBir muazzzam menü daha
Hemen geliyorum, bana birmakyaj çekiyorsun Ay zerrece bilgim tecrübem yok ama biri yapsa çok mutlu olurdum. Yalnız bana gider mi bilmiyorum, pörtlek pörtlek gözler
Benimle ilgilenilmesinden çok hoşlanırım, biri saçımı yapsın, makyaj yapsın bayılırımBir gün bizim bir bıldırcın, makyajsız bakkala gitmeyen bir kedicik, ben sana yapayım ablacım dedi- öyle bir şey yaptı kı uzun zaman kendimden nefret ettim Sonra da demez mi ne yapayım, ben bir tek kendime yapabiliyorum diye
Hahahaha iste tam benn kuzumm hahahaaha yakarimm patlarim topikii heee gidecekk bu kilolarr yoksam kökten patlatirimPek akıllı olmadığını anladım canım, ama dinamiti farketmemiştim
Ahhh kuzumm benim kaslari gorsen gerci görmüşsün dur eş izin vermiyor zaten sekilli kalin ne guzel diye ama benn kendimi ibrahim atlises gibi hissediyorummm haBen Ünv de kız yurdunda kaldım elimden geçmeyen kalmadı kaş makyaj ne varsa hatta bana okadar güveniyorlardı ki iki tel kalınoşan bi arkadaş yatmış kucağıma beni Ebru gündeş kaşı gibi yap diye
Ausencia
E hadi ben de menü vereyim
Şimdi dün sizlerein fakir menülerine özendim, deneme yapayım, aç kalayım dedim. Yani tüm gün bitki çayı içeyim, sütlü kahve, ayran tüketeyim falan filan
Tabi her zamanki gibi bu hayal öğlene kadar sürdü, Akşam da ekmek yemeyle nirwanaya ulaştıNormalde akşamları hiç ekmem tüketmem de, o yüzden zararlı mı çıktım acaba diyorum
ÇARŞAMBA MENÜ
Sabah
2 kayısı kurusu
5i bir arada
Ara
4 ceviz
bir dl elma
Öğlen
4 eti form elmalı
süt
Ara
bir kupa kefir
10 çiğ yer fıstığı
AKŞAM
tavuklu peynirli sandviç (iki dl çavdar ekmeği ile)
2 mandalina
2 lt su
Gunaydinnn tatlimmm senn herhalinle güzelsin Oğuz destanimii geliyooo yoksa gilgamis mi hahaahGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Dünyanın en güzel kadınlarının toplandığı , en güzel takımı
Ağzımın şaftı kayık şişti iyiceama böyle de güzelim
Alıntılarımla az sonra karşınızdayımmmmmmm
gelsin gelsinKaptanii deryamm oguz destaniylaa geliyooo geliyoooi
Şeker cim bu french press diye geçiyor.Tiere diye buna dedim kahvenin üstünde adına tiere demişlerdi Eki Görüntüle 1938164
Kız şekerim benimde eşimle 8 yaş var aramda seninkinden bitanede bende var adam bu ara erken geliyo çocukların bana anne anne demesine bile sinir oluyo ne herşeye anne anne diyonuz diyo bide baba baba deseler ne olacak kimbilir
Biz senle ayrı dünyalarda aynı kaderi yaşayan iki insan gibiyiz
kader klonum benim
Ben de o özelliğini gördüm ama bizdeki sarı kantoronmuş senin ki bayaa pahalı ve değerli bir çaymış.
Ay bi s...lady de ben koyacam canım çektiYaa canimsin sagolasin birazcik degisiklik yapayim dwdim.Lakin hatunun elinde dinamit var heee sigarasini onla yakiyor bu da pek akilli degil hahaaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?