- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Kız hiç dikkat etmedim bu zaman kadar almadıysan şimdiden sonra da hiç alma zaten sonra bırakamıyorsun ben Küçükkende çok hevesliydim makyaja süse daha 15 yaşındaykene bi gün annemler pazara gidince almıştım kaşları ama ne alış bildiğin Adile naşitAhhh kuzumm benim kaslari gorsen gerci görmüşsün dur eş izin vermiyor zaten sekilli kalin ne guzel diye ama benn kendimi ibrahim atlises gibi hissediyorummm ha
Hee bende bildim french press te kahvenin üstünde adını tiere diye yazınca o kısa diye yazdıydım be bileyim bi ben bilmiyorumdur dediydim hahahahGünaydın şekerler
Şeker cim bu french press diye geçiyor.
Filtre kahve bunda yapilir, aromalı olanlara bayilirim heee.
Hele bi irish cream var oyyy ki ne oyyyyy
Bende acaba olmuyo mu ki bunda diyorum acaba tadı tam çıkmıyo mu ki.makinede içtin mi fark var mı.bende f.presi zaten yeşil çay için almıştım da habin bana gelince dedi bu filtre kahve şeysi diyeAhu060812 cnmm frenç presle yapıyorum bende filtre kahvemi hatta yeşil çayımıda ama
bi makina almak istiyorumm aslında filtre kahve makinası
Ausencia Ausummm Orhun kitabeleri hak getire ne alıntılar çıktı bu akşam sana tatlım işin yarın çok zor
Kaptanii deryamm oguz destaniylaa geliyooo geliyoooi
bunlar benim 18 kasım ölçülerim
güncel olan 92-76-116
@ada81Nare83 şimdi şöyle canlar
Benim bi kocam var adam tam bi odun ya ben zaten diyetteyim zaten sinir küpü geziyorum...
Kardan dolayı 10 gündür dışarı çıkamıyorum..
Benim ufaklıkta bunaltıyor dışarı çıkalım diye evde çok bunaldı artık yani anne oğul çok bunaldık ama en ufacık şeyde hasta oluyor sonra ben bakamamış oluyorum bir çocuğa...
Bide üstüne 10 gündür devam eden uykusuzluk...
Neyse çok uzatmayım benim sevgili kocam herşeye kusur bulan cinslerden şu çocukla azcık ilgilen oyna diyorum yok işte çok yorulmuş oynayamazmış çocukta tam bi babacı özlüyor diyorum anlamıyor 10 dakikada çocukla giriyolar birbirlerine hadi kendimden geçtim onla azcık ilgilen yok anacım delirtti dünden beni benim sinir şu saat oldu geçmedi hala...
Uuufff ammada uzattım işte böyle kızlar..
Olucak canım inşallah olucakbende üst değilde artık alt taraftan şikayetçiyim bu aralar. Eskiden olsa üst bölgeden şikayet ederdim tüm şikayetler sona erecek eminim ki
ben bu grup ta verdim o kiloyu zorlandım mı hayır sadece 1 kez ağlama krizi geçirdim.
onun dışında herşey çok güzeldi irade tavandı listede olmakhele birinci olmak takım içi gruplar atışmalar tekrar başarmak için buraya geldim çünki tek başıma asla yapamıyorum. malesef
İstemek ve sabretmek gerisi boş inan verilmeyecek kilo yok
Ausencia kaptanım beni kabul etmenizi rica ediyorum.
Ilk menu benden gelsin
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 kozlenmis yeşil biber
1 közlenmis kırmızı biber
2 yk lor peynir
4 yesil zeytin
Dere otu
2 adet kizarmis form ekmek...
Ara
3 ceviz 4 cig badem
Aksam 16:20
Avuc ici kadar tavuk haslama
Salata
Uc kasik yogurt
2 lt su ve yesil cay icerim birazdan spor yok..
Spora gitmemem için komplolar daha yeni ofisten çıkabildim :/ bugün De yalan oldu ya offf
Menümü yazayım;
Sabah çörek otu yağı elma sirkeli su
Sonrasında limonlu maydonoz suyu
Kahvaltı: 2 dilim wasa üstüne lor peyniri üstüne yağsız hindi füme salatalık maydonoz dereotu
Öğlen akşam: 4 köfte yoğurt az salata ve acılı italyan çorbası
Menum 11.01.2017 Çarşamba
Sabah
1 domatesli yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
2 minik pohaca
1 ayran
Aksam
1 tabak barbunya
1 kase yogurt
2 lt su 2 ıhlamur 1 sekersiz sade nescafe 55 dakika yürüyüş
Hayırlı aksamlar canlar
Güzl
Dely menülerin neden böyle
Ekmek, poca, barbunya ve bugün çarşambacidden senin menüler bozuldu neden böyle
İyi akşamlar kizlar
Menumu vereyim
Sabah 1 fincan sade nescafe, 2 kuru kayısı
Ara. 1. Diyet biskuvi, rezene çayi
Öğle. 1.kase.yogurt corbasi
Ton balıklı~ peynirli salata
Ara, 8~10 antep fıstık
Aksam 2 dal brokoli, 1.kaşık bulgur pilavı, 2.kase yoğurt
Ara. Safran.çayı, bir lokma diyet biskuvi
Su. 1.2 lt
Bitki cayi 1,2 lt.
Spor off
Menümü yazayım şekerler
Sabah
1 dilim mısır ekmeği 1 dilim kepek ekmeği kızarmış
1-2 kk kadar peynir
5-6 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
Roka biraz dere otu
1 ceviz 3-4 badem
Kırmızı biber az yağlı kekikli
5-6 dilim sucuklu yumurta
2 kupa limonlu çay
(Kurabiyelerim de vardı yemedim)
Öğlen
3 saat sosyete pazarı turu sonrası yemek yemek istemedi canım
4-5 kuru kayısı
1,5 ceviz
2 badem 3 fındık
2 bardak limonlu çay
Ara
Karışık bitki çayı
Akşam
2 dilim kepek ekmeği
1 ızgara levrek
Bolca havuç turp kırmızı biber ve kırmızı soğanlı maydanozlu sumaklı salata biraz tere
Ara
2 bardak limonlu çay
Gece
Kayısılı bitki çayı
Su: 1,5 lt. 2 ye tamamlarım
Spor: 3 mil Leslie + 20 dk. zumba ( 20 dk.lık zumbada inanılmaz terledim)Ausencia Ahu060812
Oyy geçmiş olsun bitanemiyileş gel hemen emi
Menü
Sabah
2 tane muz
Öğlen
1 tabak yoğurtlu makarna
Ara
1 muz
1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam
1 tabak etli kuru fasulye
2 dilim ekmek
1 yk pilav
Su: 1,5 lt
Spor yok
Diriliş izliyorum suan acliktan midem kaziniyor resmen....bugun gecer mi hemen uyusam da kahvalti yapsam...
Ausencia cnmmm çok geçmiş olsun
Kızlar bugün makyaj konuşmuşsunuz hmm en bi sevdiğim ben Prof makyaj yaparım gölgeli mölgeli
benim rimelim eyelinerım mac
allık kapatıcı pudra Avon kaş kalemim alix avien bb kremim ve fondötenim Amway artistry hem koruma güneş faktörlü hem de porselen görünümü veriyo ruj pek kullanmıyorum hm nin bi parlatıcısı var onu kullanıyorum eskiden tırnaklarım hep ojeli manikürlüydü bekarken evlenince namaza başlayınca öjeyi boşadım ama çok severim makyaj da namaz kılanlar için çok zor oluyo bi yere giderken abdest alıp yapıyorum öğlen ikindi idare ediyorum napayım seviyorum
Tarifin hazır mı canım benim ,yoksa yapacak mısın
Konu diyet tatlı tarifi soruyorum
Kızlar günden geldim yemek telaşı bulaşık yalaşık anca geldim tabi dizimde var reklam aradı yazıyorum menümü de yazayım gelmişken
Kalkınca 1 tiere dolusu filtre kahve (yaklaşık 1,5 kupa)
Sabah
Bir yumurta
Öğle (günde
1 tepeleme kase karnabahar kısırı
1 yemek kaşığı nohut salatası
Yoğurtlu yeşil fasulye salatası
1 parmak börek(ünlü bi yerden almışlar tadına bakmak için yedim)
Akşam
Bir kase çorba
Yumurtalı fasulye kavurma
1 tiere filtre kahve
Su 2 lt
Spor
62 dk eliptik
22 dk egzersiz
20 dk tempolu yürüyüş
Ay kaç gündür kısmetim yeşil fasulyeden açık arkadaş 2 gündür 2 şer öğün fasulye yedim
Ohhh h afiyet olsun papatyam iyiyimm cok şükür öyle keyiflerdeyim ense dondum butun gün cok ayaz eskisehir
Ausencia birtanem gecmis olsun cabucak iyileş canimm acil sifalar diliyorum
Annemin bi lafı var baygın Cemile. Bugün ben baygın Cemile gibiyim.isden çıktım eski işyerine, ordan eve, evden pazara ,pazardan okula,okuldan markete marketten eve, yemekdi ödevi. Koltuğa sizdim.spor yapacak gücüm yok derken bi de 2 mil Leslie yaptım. Ay çok yorgunum.
Ausencia gecmis olsun kaptanim..
Oy kuzum ya o kadar agrinin arasında bide girip bunu yazdın hakkını helal et
Menümu vereyim
Sabah
Peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
5 yeşil zeytin
Yeşil çay
Öğle
1 kase yeşil mercimek çorbası
Salata
Ara
1 kupa sade kahve
1 kupa tarçın cayi
Aksam
1.5 kase kabak çorbası fazla yapmışım hepsini içtim
Avuç içi kadar et
3 litre su
3 mil leslie 15 dk yer hareketleri
Ausencia Ahu060812
Hayırlı geceler sevgili takımım
Menümü veriyorum
Sabah
3dlm ç.ekmeği
7zeytin
2 dlm peynir
Domates
ARA
2mandalina
ÖĞLE
Lor
Salata
Ayran
2dlm ç ekmeği
ARA
2dlm ç ekmeği
Peynir
1Mandalina
AKŞAM
Pırasa
Salata
Ayran
2dlm ç ekmeği
ARA
Tarcınlı süt
1mandalina
Spor yapamadım inşallah yaparım
Suyumu içtim
2 y.cay
İyi geceler sevgili takımım
@Ausencia kaptanım bu hafta kiloma bakayım eğer aynı gr gitmişsse ekmekler konusunu dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım
Kızlar isterseniz puanlamada dakika üzerinden gidebiliriz siz bana toplam dakika yi bildirirsiniz bende onu yazarım sıralamayıda ona göre yaparız
Ama yok böyle iyi alıştık diyorsanızda sorun yok sadece haksızlık yaparmıyım diye daha somut şeyler mi olsun ki diye düşündüm yinede puanlamada hatam olduysa hakkınızı helal edin geçmiş ve gelecekteki tüm listeler için
İyi geceler herkese
Auscum, geçmiş olsunNasıl oldun canım ?
Kız hiç dikkat etmedim bu zaman kadar almadıysan şimdiden sonra da hiç alma zaten sonra bırakamıyorsun ben Küçükkende çok hevesliydim makyaja süse daha 15 yaşındaykene bi gün annemler pazara gidince almıştım kaşları ama ne alış bildiğin Adile naşittabi sonra paparayı yedim o ayrı
Hee bende bildim french press te kahvenin üstünde adını tiere diye yazınca o kısa diye yazdıydım be bileyim bi ben bilmiyorumdur dediydim hahahah
O İrlanda kreması da kesin kalorilidir bizi bozar
Bende acaba olmuyo mu ki bunda diyorum acaba tadı tam çıkmıyo mu ki.makinede içtin mi fark var mı.bende f.presi zaten yeşil çay için almıştım da habin bana gelince dedi bu filtre kahve şeysi diye
Kahve hastalari da bir bir düşüyormakinada çok farklı oluyor cnmm , ama oömayınca french prese talimmm işteee
ama amkna daha süperr zaten filtre kahveye alşınca nescafede kesmiyor insnı
dünkü menüm ü yazayım
Ausencia abla ve diğer arkadaşlar
sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta,
2 parça peynir
közlenmiş biber
yeşillik
4 zeytin
ara
elma
yeşilçay
öğlen
1 kase mercimek çorbası
tavuk döner
ayran
ara
leblebi,
akşam
4 kaşık pırasa
1 kase şehriye çorbası
1 dilim ekmek
ara
yoğurt
müsli
kAÇAMAK VAR...
akşam yemeğini erken yedim acıktım
6 kaşık kurufasulye
Ausencia geldi topik şenlendiiiii
Ay kızllarr tartı bana bi olalalaaaa dedi bende onu görünce ohaaa lalalalla dedimtabi bu bana göre daha çok verenleriniz vardır da ben şaşırdım açıkcası
Sporun ödemi varsa oda giderse bilemem de dün erken yaptım ya sporu belki ödem gitmiştirO lallall lallalal ...yarın iyice ohamsı lal lala olur o
Ya bir yere gidince alınan iltifatla r, o bakışlar daha gaza getiriyor insanı
hakkaten ne çok nota alan takın varmış ipin ucu kaçmış geçen senede vardı bu nota işi sonradan kaldırdılar iyi olmuşTüm takımları ilgilendiren , yeni gelen uygulama :
PERFORMANS UYGULAMASI
Her uygulama turu 8 etaptan oluşur. İlgili 8 etap boyunca:
1) NOTA:
Her etap sonrasında, takım ortalaması %0,30 un altında olan takımlar uyarı notası alarak "Performans Uygulaması" özel başlığında listelenir.
2) SARI KART:
İki kez uyarı notası almış olan takımlar sarı kart alır.
3) NOTA ve SARI KARTLAR NASIL SİLİNİR?
Performans uygulaması ile ilgili olarak ortalama altında kalan takımların aldığı notalar ve sarı kartlar, ilgili takımlar ilk üçe girdiğinde silinir.
4) YAPTIRIM:
İki kez sarı kart alan takıma yaptırım uygulanır:
Takım öncelikle savunmasını sunar, almış olduğu önlemi ve takım içinde uygulayacağı yaptırımı paylaşır. Ceza olarak da takip eden 4 hafta boyunca genel sıralama listesini yapar.
Performans uygulaması sonucunda ceza alan takımın kaptanı, performans dönemi olan son iki aylık sürede takımın başarısız olmasına sebep olan yarışmacıları tespit eder.
Bu yarışmacılardan en kötü durumda olan dört kişiyi seçer.
Takip eden 4 haftalık sonuç listelerini hazırlama cezasını bu kişilere verir.
Eğer yaptırım uygulanacak takım sayısı 2 den fazla ise; uygulama dönemi boyunca takım toplam oranlarına bakılır ve en kötü iki takım seçilir.
Aynı ceza her iki takıma da uygulanır. Genel sıralama listesini ilk ay bir takım, ikinci ay diğer takım üstlenir.
Performans uygulaması sonuçlarına göre; iki ay üst üste aynı takım ceza alamaz.
Özetle , artık takımın aldığı ortalama çok önemli .
499. etapla bu uygulamaya başlandı .
Geçen hafta sonucu ;
1. TAKIM
499. Etap => 0,033% => 1. NOTA
2. TAKIM
BAŞARILI
3. TAKIM
BAŞARILI
4. TAKIM
499. Etap => 0,274% => 1. NOTA
5. TAKIM
499. Etap => -0,351% => 1. NOTA
6. TAKIM
499. Etap => -0,425% => 1. NOTA
7. TAKIM
BAŞARILI
8. TAKIM
499. Etap => -0,072% => 1. NOTA
9. TAKIM
BAŞARILI
10. TAKIM
499. Etap => 0,278% => 1. NOTA
14. TAKIM
499. Etap => 0,145% => 1. NOTA
Ya dün makyaj malzemeleri ....
Bugün filtre kahveler ..
Yetişemiyorum hızınıza ...
En son kelebekolacamın 10 yıllık farında kaldımdr um son kullanma tarihine dikkat
ben kullanmamıştım.şart değil.kelebekolacam doktorcum kk hekimim ben ria takındım ya ptesi doktor tedbir amaçlı antibiyotik yazdı ama ben zaten geçen kullandım baya bi yoğun antibiyotik yine şişirir diye korkuma almadım içmesem olmazmı
kahve yanında çiko eşittir cilveli hatun demekmiş.Kahve hastalari da bir bir düşüyor
Ya dün makyaj malzemeleri ....
Bugün filtre kahveler ..
Yetişemiyorum hızınıza ...
En son kelebekolacamın 10 yıllık farında kaldımdr um son kullanma tarihine dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?