ben de çok beğendim resimleri, gerçekten güzelsin..
ooo 1000 kalori altında yemişsin, çok olur mu hiç?
bu ne kız buçuğuda var 9.99 a satarlarya 10 olsa alamayız ya az deilmi meyvem
frangi+tutku +meyve+kırmız valla hepicinizde güzel kızlarsınız vesselam
canım benim aslında fazlaa bilee 4 gündür ac yasadım çünkü birden yiyemem aslında bu gün 600 ün üzerine cık mamam gerekliydi ama regl oldum tansiyon problemim var zaten yığılıp kalmım die böyle mecburen..
Günaydın kızlar. Nevar neyok. Kim kimi görmüş yauv anlamadım geçmiş 1-2 sayfayı okudum. Yok değilmi yaramaz bir durum.
Tutkucum çook geçmiş olsun şekerim. Barıştınmı kız kocişle
e konserine gittin bkim..sğol cnm bu arada..oğluşum bi tanedir bi tane
ben regl oluyorum canım cok mutluyum o yüzdenn
lapayı yaptım sekercim tüm gün lapa yedim ama yoğurtla yedim sebzeyle yemek daha güzel benim domatesim yoktu evde..
domatesi rendele nane ve pul biber kat oso gibi olsun sonra lapanın üzerine dök cok güzel oluyor..
severek yedim acıkcası..
bu arada bende gece azıcık bakabildim size dün aksam konserdeydim cok yorgun döndüm pek fazla inceleyemedm ama oğlusunla sen ne tatlısınızz allah nazarlardan saklasın özellikle o sezlongaki fotosuna bayıldımm
sağol cnm bnmbu ne kız buçuğuda var 9.99 a satarlarya 10 olsa alamayız ya az deilmi meyvem
frangi+tutku +meyve+kırmız valla hepicinizde güzel kızlarsınız vesselam
Günaydın kızlar. Nevar neyok. Kim kimi görmüş yauv anlamadım geçmiş 1-2 sayfayı okudum. Yok değilmi yaramaz bir durum.
Tutkucum çook geçmiş olsun şekerim. Barıştınmı kız kocişle
herkes herkesi gördü
günaydın kızlaar.... bende bi resim çekiim eklerim face den şimdilik sadece kızımınki vardı pc de....
amanınnn ben kaçırmışım yauv aşkolsun yani insan benide dürterdi bende görürdüm herkesi
arkadaşları face te ekledikde cnm birbirimii gördük :)
kocişle barıştık cnm biizm kavga ev sorunuyla ilgiliydi görümceler eşimi dolduruyodu sürekli..şimdi eşim benim tarafımda bakalm..bugün eve müşteri çıkmış 3 kişi bakıcakmış inşallah satılır.bende bi ev buldum orayıda alırsak değme keyfime..deniz manzaralı tam istediğim gibi bir ev.
sen ne yaptın.nasıl aranız..kerem nasıl iyileştimi
maşallah çok tatlı kızın yanımda olsa mıncırdım onu
ÇABUKK BENİDE EKLEYİN FACEDE
biz barıştık kocişle biraz burnunu sürttürdüm iyi oldu kerem iyileşti şükürler olsun herşey yoluna girdi saylıır.
sorunlu kelimesi az kalıyo ama neyse :)ÇABUKK BENİDE EKLEYİN FACEDE
CANIM ZATEN SENİN GÖRÜMCELERİN SORUNLU İNSANLAR OLDUĞUNU SENİ TANIDIĞIMDAN BERİ BİLİYORUM OYÜZDEN ŞEKERİM SEN ONLARDAN EN UZAAĞAA TAŞIN KOCANDA AKLINA BAŞINA TOPLASIN. biz barıştık kocişle biraz burnunu sürttürdüm iyi oldu kerem iyileşti şükürler olsun herşey yoluna girdi saylıır.
inşallah gönlüne göre olur canım, alırsınız istediğin evi..
sizin de barışmanıza sevindim, keremin iyileşmesine daha da sevindim.. Hasta olmasın hiç biri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?