Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu ne kız buçuğuda var 9.99 a satarlarya 10 olsa alamayız ya az deilmi meyvem

frangi+tutku +meyve+kırmız valla hepicinizde güzel kızlarsınız vesselam

canım benim aslında fazlaa bilee 4 gündür ac yasadım çünkü birden yiyemem aslında bu gün 600 ün üzerine cık mamam gerekliydi ama regl oldum tansiyon problemim var zaten yığılıp kalmım die böyle mecburen..

hımmm tamam canım anladım

Günaydın kızlar. Nevar neyok. Kim kimi görmüş yauv anlamadım geçmiş 1-2 sayfayı okudum. Yok değilmi yaramaz bir durum.

Tutkucum çook geçmiş olsun şekerim. Barıştınmı kız kocişle

günaydın kızlaar.... bende bi resim çekiim eklerim face den şimdilik sadece kızımınki vardı pc de....

e konserine gittin bkim..sğol cnm bu arada..oğluşum bi tanedir bi tane
bu ne kız buçuğuda var 9.99 a satarlarya 10 olsa alamayız ya az deilmi meyvem

frangi+tutku +meyve+kırmız valla hepicinizde güzel kızlarsınız vesselam
sağol cnm bnm
Günaydın kızlar. Nevar neyok. Kim kimi görmüş yauv anlamadım geçmiş 1-2 sayfayı okudum. Yok değilmi yaramaz bir durum.

Tutkucum çook geçmiş olsun şekerim. Barıştınmı kız kocişle

arkadaşları face te ekledikde cnm birbirimii gördük :)
kocişle barıştık cnm biizm kavga ev sorunuyla ilgiliydi görümceler eşimi dolduruyodu sürekli..şimdi eşim benim tarafımda bakalm..bugün eve müşteri çıkmış 3 kişi bakıcakmış inşallah satılır.bende bi ev buldum orayıda alırsak değme keyfime..deniz manzaralı tam istediğim gibi bir ev.

sen ne yaptın.nasıl aranız..kerem nasıl iyileştimi

ÇABUKK BENİDE EKLEYİN FACEDE

CANIM ZATEN SENİN GÖRÜMCELERİN SORUNLU İNSANLAR OLDUĞUNU SENİ TANIDIĞIMDAN BERİ BİLİYORUM OYÜZDEN ŞEKERİM SEN ONLARDAN EN UZAAĞAA TAŞIN KOCANDA AKLINA BAŞINA TOPLASIN. biz barıştık kocişle biraz burnunu sürttürdüm iyi oldu kerem iyileşti şükürler olsun herşey yoluna girdi saylıır.

inşallah gönlüne göre olur canım, alırsınız istediğin evi..

sorunlu kelimesi az kalıyo ama neyse :)
inşallah gönlüne göre olur canım, alırsınız istediğin evi..

sağol cnm inşallah bakalım şu evimiz bi satılsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…