aaaa senin gibi fiszigi bulupta bunayacaklarmi canim eminim sen begenmiyorsundur
buldunya kiz bekle okulu bitsin seninde diyet
ah caniim sende cok kucukmussun be kiyamam ben seni daha buyuk tahmin ediyordum :26:yanilmisim evet ya insan yanliz gezmeyi cok istiyor evlendikten sonra o ne ya hep ayni hep ayni dizimizin dibinden ayrilmiyorlar
Oyyy canim,kiyamam.bir sürü yazdım tam gıcık biri var senin pc de şuna bakalım buna bakalım işle ilgili hemen kapattım canım aramızda 3 kilonun adı olmaz bence süpersin 3,5 kiloyuda sünnete kadar verirsin
kız 10 yaşında oğlu var 13 ündemi doğurdu
öyle de ondan
hepinizin ablası benim uuullleyyyynnnn
kacsin ki canim ben 17 diyim 23 sene onceki yasima sadigim ben hic degismedim ben
tabiki benim varmi benden kucugu
ve aşkım gitttiiii
Oy canim,gel sirtini sivazliyim.
şimdi aradın bitanem otobüs mola vermiş
Frangiii Kirmiziyi gördün söyle bakalim nasil biri?Merak etttim.Acba bir an önce acsammi face mi?
Ay ay ay simdi senin aklin hep orada.Oy gülüm ya.
valla gördüm ben resimde çok güzel çıkmış, eminim kendi daha da güzel.. gözler renkli renkli.. sibel canı andırdı bana bir anda..
hem de nasıl kaç gündür çok kötüyüm gidio dio stresten yüzüm gözüm hep uçuk oldu
Olsun tatlim.Evlenince hep bir arada olacaksiniz zaten.Simdiki zamanlar birbirinizi daha cok özlemenize bir sebep
oooo hemde nasil.Gelip bir bakicak manken julia.o gelene kadar baya zayıflamış olurum ama demi
pek ii değilim cnm ya dünden beri belim boynum ağrıyo dökülüyorum resmen..evdede değilim eltimdeyim misafirleri gelicek..
face ten eklesene beni.ismimi atim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?