frangipani hg canim nasilsin iyi aksamlar
insalah canim cok fark etmezvalla ben çok iyi gidiyordum ama bugün biraz sapıttım maalesef..
sabah: tam buğdaey ekmeği tost
öğlen: fırında mantarlı ıspanak (alt kısmında patates vardı ve yedim maalesef)
ikindi: yeşil çay, 2 tane ufak tartölet (toplantıya gelen misafirimiz getirmiş, ona eşlik etmek gerekiyordu)
akşam: köfte, salata, yoğurt, biraz da oğlumun yarım bıraktığı makarna :26::26:
bakalım bugünkü performansım tartıda kaç gram olarak geri gelecek?? inşallah çok fark etmez
iyi akşamlar canım, hoşbulduk.. iyiyim, sen nasılsın??
senin bize yarın sürprizin var galiba..
a.s hg canim nasilsin bakalim yarina hazirmisin
oooo harika,tamda bugün kurabiye diye sayiklarken.
Eki Görüntüle 170594
süperr olmusssssssssssssss
1 yane minik vardı onun tadına baktımmm hepsini yemek istiyorumm muhtesemlerrrr
Iyisin valla.ay sürprizini cok merak ediyorum.Ben artidayim.Moralim bozuk,keyfim yok bu yüzden.Ama napiyim bu hafta böyle oldu artik.Ama haftaya SIKI sarilicam insallah.nerde olacak carsi pazar dolandim ogleden sonrada dr. kontrolu vardi kizimin ayaklarima kara sular indi valla ayricada sana kanmiyacam ve de yemeyecem kendimi harika hissediyorum yarini bekle baksuprizim var
kiz bunlar gecen gunku diyet kurabiyelermi sekersiz vede yagsiz olan:26:
Selam kizlar
gecmis olsun.hic sevmem gribi.Cünkü ben cok agir geciririm.Insallah bir an önce iyilesirsinslm azericim nasılsın :2: ben grip oldum yaa boğazlarım fln çok kötü :2:
bende bende çok ağır geçiriorum cnm yaaaa çok öksürüğüm de var sesim bile değişti :2::2:gecmis olsun.hic sevmem gribi.Cünkü ben cok agir geciririm.Insallah bir an önce iyilesirsin
Haaa birde sevdicegin varmismi yerine?
bende bende çok ağır geçiriorum cnm yaaaa çok öksürüğüm de var sesim bile değişti :2::2:
evet cnm askerim sağsağlim vardı birliğineartık teskere için gün sayıyorum son 47
Ben grip oldummu kemiklerim sizim sizim sizlar.elimi kolumu hissetmem.Cok ilginc.
Iyi ya bisey kalmamiski.47 gün neki.I$ik hiziyla gecer insallah.
kız sanki beni tarif ettin yaaa kemiklerim eklem yerlerim bile sızlıoinşallah ışık hızı ile geçer :78:
oooo harika,tamda bugün kurabiye diye sayiklarken.
Iyisin valla.ay sürprizini cok merak ediyorum.Ben artidayim.Moralim bozuk,keyfim yok bu yüzden.Ama napiyim bu hafta böyle oldu artik.Ama haftaya SIKI sarilicam insallah.
hehe oh olsun kurabiye dersin he
Benimde pazartesi gününden beri karnim ve belim agriyor.Sporda yapamadim.Artidayim zaten.Cok sinir bozucu bir durum,tamda sünnete az kalmisken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?