Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah beni suan pogaca kokusuyla siniyor..
ay iş yerimin yanı muhteşem bir kafe, ve her sabah hamurişi kokusu, ama çok şükür ki sadece kokusunu seviyorum Üç yıldır buradayım şimdiye kadar üç kere poğaça almışımdır. En fazla 30 kere de simit almışlığım vardır. Üniversiteden kalma, tam buğday unu hastasıyım ve ev sandaviçi

Bak gider ayak ne gördüm .

3 yılda 0 poğaça ... 3 simit hedef

Hadi gitttimmmmmmmmmmmmmm

Ben onu zaten demiştim bu hafta başı .

Bu hafta omuzlarında bir ağırlık yok mu

Ama yükün babası Betulina da tabii 77 olacak bu hafta
Ah ahh ne güzel olurdu Ama bu kadar ümitli değilim kendimden Fakat gidecekler var inşallah, söz verdiler

DelyDoly tatlım buradayım geçmişi okudum geldim sabah 1,5 saat uyudum çok değil halbuki
O güzel papatyalarım için teşekkür ederim çipil gözlüm benim
Sekercikiz Şekerim hazırım bu hafta regl haftam Ama haftaya cumaya kadar gider o şişlik mişlik kalmaz evelAllah

Ausencia oyyy kuzum teşekkür ederim ben böyle şeyleri okuyunca çok mutlu hissediyorum kendimi, ağlamaklı oluyorum çok seviyorum sizleri iyi ki varsınız hepiniz
@Sherrysherrylady ay evet tatlım küçülüyorum diye beni yiyecekler saçlarına maske yapacaklar. Nerelere kaçsam. Aman Tanrım

Son düzenleme:
Azcık az ye gözünü seven ya ye ye nereye kadar

Geldim canım bu hafta ensendeyim bilesin hem sporum hem listelerinle angat gardını al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…