ben sabit olsam yeter dimi kaptanım gecen hafta takımda en cok verenlerden biriydimEki Görüntüle 1938326
ay iş yerimin yanı muhteşem bir kafe, ve her sabah hamurişi kokusu, ama çok şükür ki sadece kokusunu seviyorumAllah beni suan pogaca kokusuyla siniyor..
ben sabit olsam yeter dimi kaptanım gecen hafta takımda en cok verenlerden biriydimEki Görüntüle 1938326
ay iş yerimin yanı muhteşem bir kafe, ve her sabah hamurişi kokusu, ama çok şükür ki sadece kokusunu seviyorumÜç yıldır buradayım şimdiye kadar üç kere poğaça almışımdır. En fazla 30 kere de simit almışlığım vardır. Üniversiteden kalma, tam buğday unu hastasıyım ve ev sandaviçi
Ah ahh ne güzel olurduBen onu zaten demiştim bu hafta başı .
Bu hafta omuzlarında bir ağırlık yok mu
Ama yükün babasıBetulina da tabii 77 olacak bu hafta
Bende bende yarın olsada tartilsakSenden bu hafta müthişli bir şeyler bekliyorum zaten
Bende bendeŞekerler bi yazmayın gözünüzü seveyim geçmişte kayboldum
Azcık az ye gözünü seven yaay iş yerimin yanı muhteşem bir kafe, ve her sabah hamurişi kokusu, ama çok şükür ki sadece kokusunu seviyorumÜç yıldır buradayım şimdiye kadar üç kere poğaça almışımdır. En fazla 30 kere de simit almışlığım vardır. Üniversiteden kalma, tam buğday unu hastasıyım ve ev sandaviçi
Geldim canım bu hafta ensendeyim bilesin hem sporum hem listelerinle angat gardını alDelyDoly tatlım buradayım geçmişi okudum geldim sabah 1,5 saat uyudum çok değil halbuki
O güzel papatyalarım için teşekkür ederim çipil gözlüm benim
Sekercikiz Şekerim hazırım bu hafta regl haftam Ama haftaya cumaya kadar gider o şişlik mişlik kalmaz evelAllah
Ausencia oyyy kuzum teşekkür ederim ben böyle şeyleri okuyunca çok mutlu hissediyorum kendimi, ağlamaklı oluyorum çok seviyorum sizleri iyi ki varsınız hepiniz
@Sherrysherrylady ay evet tatlım küçülüyorum diye beni yiyecekler saçlarına maske yapacaklar Aman Tanrım
Aldım tatlım sende al gardınıGeldim canım bu hafta ensendeyim bilesin hem sporum hem listelerinle angat gardını al
Sen komşunu sismanlatcan kendin zayıf kalcan dimiiii. Seni gidi seniYanlış anlamayın kızlar hep iyi niyetimden goturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?