Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benim okadar kronikkiii hiç bişiy öle ani fayda etmiyor
Cnm ac karma dere otu yesen üstüne de ılık su iç. Ben birkaç gündür gece yatmadan karışık bitki çayı içiyorum. Söylemesi ayıp bazen uyumadan bazen de sabah uyanır uyanmaz çıkıyorum

Cnm ac karma dere otu yesen üstüne de ılık su iç. Ben birkaç gündür gece yatmadan karışık bitki çayı içiyorum. Söylemesi ayıp bazen uyumadan bazen de sabah uyanır uyanmaz çıkıyorum

seni çok fena kıskandım neler içiyorum ben

seni çok fena kıskandım neler içiyorum ben
Canim bu haftaya kadar bende o durumdan çok muzdatiptim bu hafta iyi şükür. Ha gün aşırı da corekotu yağı elma sirkesi içiyorum bir sıcak kupa onunda etkisi oluyor kesin. Birde az yiyince gerçekten az çıkılıyor. O yer yemez lavaboya gidenler de canım genelde safra kesesi alınmış olanlar annemden biliyorum ilgisi var mi bilmiyorum. Dr.um kelebekolacam daha iyi bilir

ya birde onu deneyim bugün alayım giderken...
bi ilaç var alsında karına agrısı fila yapmıyor ama ertesi günede etkisi oluyor
bizim burdada sular sık sık keislir ugün bi geldik su yok
düşünsene halimii ilaç etkii etse vay halimeee

benim eşimde yer yemez wc de çokta eymek yemez öyle
bence bünye meselesssii

Cnm geçende yazmıştım görmedin sanıyorum. O ilaçları kullanmak çok iyi değil cnm. bağırsaktaki iyi protein bakterileri de yok ediyor alışkanlık haline getirme derim ben

Ben regl öncesi hariç kahvaltı sonrasi hep.wc ye.çıkarım.
Hatta kahvaltıyi bitiremem bile.
Ama regl.oncesi.cok.tembel oluyor ki buda normal.
Birde ev yogurdu prebiyotik ya, acayip işe yarıyordu.
Düne kafar yogurtdum bitmisti yiyemeyince böyle oldu.
Activia filan hak.getire, ev yogurdu, ev yogurdu..

bende şu evde yapılan yoğurdu düzenli yeme eğilimine girsem süper olacak. bol kırmızı biberle.

Kocaman bir bardak yesil cay iciyorum aksama maydanoz kuru yapacam saat 7 gibi ondan sonra gitsin kilocuklar odemler..

Açken ben ben olmuyorum ama yinede ac uyanmak cook guzel ))

Eger bu hafta o 3 gun gibi bocalamalarim olmasaydi bend3 bu hafta guzel eksi cikardim..ama cok sukur toparladim nerden donersem kar hesabi...pazar gununden itibaren sporda ekliyorum....

Masummcummm beraber eşlesmisiz valla bak haftaya regli siskinligi basmazsa supet geliyorum haberin olsun sekerim...

kızlar dün wc yok bugünde yok tartıya bu yansıycak ne yapmalı
şu an seni çok iyi anlıyorum çünkü benim motor hiç olmadığı kadar arıza veriyor çok kötü kabızım ve 10 gündür durum böyle Canım acıyor, dün bir saat kendime gelemedim. Halbuki kayısı da yiyorum, yoğurtta .. Dün form bitki çayı aldım, akşam uyumadan içtim. Bakalım ne olacak.
Ausencia canım birazda bu yüzden zeytinyağı tüketmeye gayret ediyorum şu günlerde

Yanlış anlamayın kızlar hep iyi niyetimden goturuyorum

Yi canım komşummm yiii , dediğini duyar gibiyim

araya girme betül kaptanım değil mi hem sever hem döver o benim iyiliğimi istiyor
(hani dayak yiyen kadınlar kocalarını savunur ya)

Kelebeeeeeeeeeeeeeeek , heeeeeytttttt Ben sana bu betülle konuşma demedim miii ? Feminik yapacak seni başıma

(austan koca olursa bence böyle olur )

Bugün spor yapmalı mı yapmamalı mı şekerler fikirleriniz nedir?

Tatlım herkes yazmış ama , genelde artı çıkarıyor , ben hariç.
O yüzden bugün yapma .
Perş. sadece temposuz bir yürüyüş imkan varsa .
Onun dışında çoğunuzu şişiriyor bir gün önceki spor.

Tamam canım .

Devamını biliyorsun zaten daha öncede takımlardaymışsın .

Ben düzenli katılım , diğer arkadaşlarla iletişim konusunda hassasım biraz .

Menü yazıp çıkılmasını sevmiyorum . Bir takım isek , her birimizin birbirimizden haberi olmalı

Çalışıyoruz canımmmm ağrım sızım tutar , gelemem . oracıkta dursun dedim .

kızlar dün wc yok bugünde yok tartıya bu yansıycak ne yapmalı

Muhabbet pek hoş olmayacak ama ...soracağım valla

Alaturka wc deniyor musunuz ? Epey etkili .

ekmekler poğaçalar yediğim de hiç böyle değildi

M.Ö di miiiiii mimum ? Artık poğaça ne hatırlamıyoruz bile

Canimcimm her gun olacak diye birsey yok, sen bunu kafana cok takiyorsun, gerek yok.
Taktikca daha da zor olur, yapma..,

Bu çok doğru .

Gün aşırı bile normal bize . Eski beslenme alışkanlıklarımız çok değişti sonuçta.

Ve kafaya takmamak

Oyyyyyyyyyyy böyle pragrafları 2 kez okuyorum.

Bayılırım iddiaya

Canım geçen haftanın tüm negatifliğini attığına çok sevindim .

Bugün spor yapmalı mı yapmamalı mı şekerler fikirleriniz nedir?
bence düzenli yapılmalı, sonuçta bugün yapacağımız spor uzu vadede yağlarımızın canına okuyor Uyuyacağımızı da göz önünde bulunduracak olursak, kaslar sabah yine gevşeyip hafif basabilir. Yani bu durumda spor en fazla 100- 150 gr fazla çıkarar, daha fazla değil. ve 150 gr has yağında canına okumuş olur, diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…