ama masumcum sen cok az yiyorsun hergün çıkamazsın ki bende sende ölçü hergün olması anormal.
Cnm ac karma dere otu yesen üstüne de ılık su iç. Ben birkaç gündür gece yatmadan karışık bitki çayı içiyorum. Söylemesi ayıp bazen uyumadan bazen de sabah uyanır uyanmaz çıkıyorumbenim okadar kronikkiiihiç bişiy öle ani fayda etmiyor
onla çok alakalıd egil kelebek ya, çokta az yemiyorumki
normal geliyor bana yediklerimm yani daha ne yiyebilirim ki ?
çok yedigimdede böyleydim benn
Cnm ac karma dere otu yesen üstüne de ılık su iç. Ben birkaç gündür gece yatmadan karışık bitki çayı içiyorum. Söylemesi ayıp bazen uyumadan bazen de sabah uyanır uyanmaz çıkıyorum
Canim bu haftaya kadar bende o durumdan çok muzdatiptimseni çok fena kıskandım neler içiyorum ben
Cnm ac karma dere otu yesen üstüne de ılık su iç. Ben birkaç gündür gece yatmadan karışık bitki çayı içiyorum. Söylemesi ayıp bazen uyumadan bazen de sabah uyanır uyanmaz çıkıyorum
işte herkeste bir olmuyor barsaklar çokda müdahaleyi sevmiyor çok hassaslar.doktorum messela bazı insanlar varya yemek yer yemez wc ye çıkıyorlar ben en çok o insanları kıskanıyorum ya :) napayım.
Canim bu haftaya kadar bende o durumdan çok muzdatiptimbu hafta iyi şükür. Ha gün aşırı da corekotu yağı elma sirkesi içiyorum bir sıcak kupa onunda etkisi oluyor kesin. Birde az yiyince gerçekten az çıkılıyor. O yer yemez lavaboya gidenler de canım genelde safra kesesi alınmış olanlar annemden biliyorum
Cnm geçende yazmıştım görmedin sanıyorum. O ilaçları kullanmak çok iyi değil cnm. bağırsaktaki iyi protein bakterileri de yok ediyorya birde onu deneyim bugün alayım giderken...
bi ilaç var alsında karına agrısı fila yapmıyor ama ertesi günede etkisi oluyor
bizim burdada sular sık sık keislir ugün bi geldik su yok
düşünsene halimii ilaç etkii etse vay halimeee
Yeme alışkanlığı vücut yapısı bünye genetik faktörler hepsi etken bence debenim eşimde yer yemez wc de çokta eymek yemez öyle
bence bünye meselesssii
Canimcimm her gun olacak diye birsey yok, sen bunu kafana cok takiyorsun, gerek yok.kızlar dün wc yok bugünde yok tartıya bu yansıycak ne yapmalı
Cnm geçende yazmıştım görmedin sanıyorum. O ilaçları kullanmak çok iyi değil cnm. bağırsaktaki iyi protein bakterileri de yok ediyoralışkanlık haline getirme derim ben
Kıyamam canım yaa dr gittin demii bu sorun iiçin güzelim sonuçtainsanı rahatsız eder.Mısır yesen su içesen o bak beni çok bozarsık içmiyorum ben haftada 1 en fazla , mecbur kalınca içiyorsun işte
çokta iyi degil ama el mahkum
Ben regl öncesi hariç kahvaltı sonrasi hep.wc ye.çıkarım.
Hatta kahvaltıyi bitiremem bile.
Ama regl.oncesi.cok.tembel oluyor ki buda normal.
Birde ev yogurdu prebiyotik ya, acayip işe yarıyordu.
Düne kafar yogurtdum bitmisti yiyemeyince böyle oldu.
Activia filan hak.getire, ev yogurdu, ev yogurdu..
üç yılda üç simit mi, ne ettin kuzum yaBak gider ayak ne gördüm .
3 yılda 0 poğaça ... 3 simit hedef
Hadi gitttimmmmmmmmmmmmmm
şu an seni çok iyi anlıyorum çünkü benim motor hiç olmadığı kadar arıza veriyorkızlar dün wc yok bugünde yok tartıya bu yansıycak ne yapmalı
Yanlış anlamayın kızlar hep iyi niyetimden goturuyorum
araya girme betül kaptanım değil mi hem sever hem döver o benim iyiliğimi istiyor
(hani dayak yiyen kadınlar kocalarını savunur ya)
Bugün spor yapmalı mı yapmamalı mı şekerlerfikirleriniz nedir?
Ausencia kaptanım tam hatırlamıyorum ama galiba mayıs ta mezun olmuştum.
şu an kilomu bilmiyorum malesef uzun zamandır tartıya çıkmıyorum.
yarın sabah tartılıp formu dolduracağım. çok mutlu oldum
***7.TAKIM 499. ETAP*** ETAP İKİNCİSİ
Betulina(79.5/78.7/0.8/%1.01)
saydin78(64.1/63.7/0.4/%0.62)
tuba52(88.8/87.8/1/%1.13)
roxen2303(61/59.6/1.4/%2.30)
Ausencia(65.9/64.7/1.2/%1.82) Mezun olmak istiyor.
masumm(72.7/72.3/0.4/%0.55)
DelyDoly(89/89//%)Kilosu sabit.
cydnz_1(81.6///%)Bildirimde bulunmadı , izne ayrıldı.
Ahu060812(86.4/85.6/0.8/%0.93)
kelebekolacam(78.7/77.3/1.4/%1.78)
Sekercikiz(66.7/66.4/0.3/%0.45)
fatmanurkaya (110.8/110.4/0.4/%0.36)
ada81 (75.3/75/0.3/%0.40)
mimu88 (79.3/79.8/+0.5/% -0.63)
7. Takım Ortalaması % 0.766
***7.TAKIM 500. ETAP***
Betulina(78.7///%)
saydin78(63.7///%)
tuba52(87.8///%)
roxen2303(59.6///%)
masumm(72.3///%)
DelyDoly(89///%)
Ahu060812(85.6///%)
kelebekolacam(77.3///%)
Sekercikiz(66.4///%)
fatmanurkaya (110.4///%)
ada81 (75///%)
mimu88 (79.8///% )
7. Takım Ortalaması %
düzenli hatuna bakın ya bu haftanın listesini önceden hazırlamış koymuş kenara.
kızlar dün wc yok bugünde yok tartıya bu yansıycak ne yapmalı
ekmekler poğaçalar yediğim de hiç böyle değildi
Canimcimm her gun olacak diye birsey yok, sen bunu kafana cok takiyorsun, gerek yok.
Taktikca daha da zor olur, yapma..,
Kocaman bir bardak yesil cay iciyorum aksama maydanoz kuru yapacam saat 7 gibi ondan sonra gitsin kilocuklar odemler..
Açken ben ben olmuyorum ama yinede ac uyanmak cook guzel))
Eger bu hafta o 3 gun gibi bocalamalarim olmasaydi bend3 bu hafta guzel eksi cikardim..ama cok sukur toparladim nerden donersem kar hesabi...pazar gununden itibaren sporda ekliyorum....
Masummcummm beraber eşlesmisiz valla bak haftaya regli siskinligi basmazsa supet geliyorum haberin olsun sekerim...
bence düzenli yapılmalı, sonuçta bugün yapacağımız spor uzu vadede yağlarımızın canına okuyorBugün spor yapmalı mı yapmamalı mı şekerlerfikirleriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?