- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
araya girme betül kaptanım değil mi hem sever hem döver o benim iyiliğimi istiyor
Azıcık eksi çıkmışım bugün, o da güme gitmesin dimi tatlımYapmamali canim.arti.çıkarsın yarin..
canım fırsatın varsa yap tabi sorulur muuuuuBugün spor yapmalı mı yapmamalı mı şekerlerfikirleriniz nedir?
Canim benim tekrar hoş geldin aramıza ♡♡ Ama lütfen görünüp kaybolmaAusencia kaptanım tam hatırlamıyorum ama galiba mayıs ta mezun olmuştum.
şu an kilomu bilmiyorum malesef uzun zamandır tartıya çıkmıyorum.
yarın sabah tartılıp formu dolduracağım. çok mutlu oldum
Taş gibi oldunsa kramp ta varsa kas yapıyorsun sekerAzıcık eksi çıkmışım bugün, o da güme gitmesin dimi tatlımay alt baldirlarim taş gibi olmuş kramp var bide dünkü pazar ve zumbadan kesin bünye alışık değil zumbaya mumbaya kesin ondan
Yarın ödem olurda artı çıkarsam diye korkuyorum pamugumcanım fırsatın varsa yap tabi sorulur muuuuu
Yapma sarı papatyammm bgünn spor sonrası artı çıkıyor bende sende yapma benceBugün spor yapmalı mı yapmamalı mı şekerlerfikirleriniz nedir?
Evet canım sertleşmiş ve kramp varTaş gibi oldunsa kramp ta varsa kas yapıyorsun seker
Tamam tatlımYapma sarı papatyammm bgünn spor sonrası artı çıkıyor bende sende yapma bence
canım incir yiyip su içsen bende işe yarar dakızlar dün wc yok bugünde yok tartıya bu yansıycak ne yapmalı
canım incir yiyip su içsen bende işe yarar da
kızlar dün wc yok bugünde yok tartıya bu yansıycak ne yapmalı
wc daşım yine perşembe yine biz offf valla artık :/
ama masumcum sen cok az yiyorsun hergün çıkamazsın ki bende sende ölçü hergün olması anormal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?