herkese merhaba kızlar..bu hafta herkes iyi sonuclar alır insallah
ben eve geldim ama bu akşamda memlekete gidiyorum bi sürede ordayım ve orda internet yok
bu sebeble takımdan ayrılmam daha uygun olacak hemde takıma girmek için bekleyenlerin hakkını yememiş olurum... ayrılıs kilom 61
hepinize bol bol kg vermeler
gunaydin canlarim benimnasilsiniz bakalim
günaydın sekerlerimmm
meyvenizz 57.5 le mezun oluyorrr
hiç kilo almadım 5 g 5 den sonraa
ben eve geldim ama bu akşamda memlekete gidiyorum bi sürede ordayım ve orda internet yok
bu sebeble takımdan ayrılmam daha uygun olacak hemde takıma girmek için bekleyenlerin hakkını yememiş olurum... ayrılıs kilom 61
günaydııın...ben iyiim kilo verence moralim düzeliyorrrrr..gunaydin canlarim benimnasilsiniz bakalim
gule gule git canim yolun acik olsun insallah kilo vermis olarak donersin aramiza
julicim geri dönmek üzere mi ayrılıyorsun, yine gelicen değil mi??
günaydııın...ben iyiim kilo verence moralim düzeliyorrrrr..
güle güleeeee......
Culicimm gidiyormusun yauvvgel yine olurmu sensiz olmuyor
meyvecim sendemi gidiyosunsenin adına sevindim mezun oldun ama bizi unutma olurmu.
kızlar nasılsınız bakimm ben bu hafta diyet yapmamama rahmen 1 kg vermişim nasıl oldu anlamadım ama güzel oldu
tutkum kız lapa diyetin noldu
saolun kızlar
ceycem bir daha girmem canım gir cık gir cık cılkını cıkardımama yine uğrar bakarım size ..
hedefim tekirdağda tekirdağ (59) olmak :81:
tesekkür ederim doğacımgüle güle canım umarım her şey istediğin gibi olur
Culim benim canım benim zaten sen gezmelere çıktın artık yaz geldi seni kolay kolay nette göremeyiz. Umarım boğazını tutarsında ulaşırsın 59 aDaa işte anacığın sana çook iyi bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?