Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay şery demi kıskanmis bak yine sırıttım.
ivit ivit canım kıskanıyiii...
ben daha 5 kilo verdim, benimkinde azimle beni destekleme var henüz begeni yok ama toton toparlamış dedi.
o bilenem mutlu etti eccük

Yat yat tatlım ... gece uyanır mı senin prenses ?

Yorma kendini , uykusuz kalma
kuzum gece 4-5 kez uyanır, sabahta bazen 70: 30 da kalkar, ayy gün doğsa bari be kızım.

Kaptanım 900 ünü görüyorum veee artırıyorum...1000...
@arselka canım bizim çare spor , üst kol sırt haraketleri , bel göbek için mekik , Yoksa bacaklar incele incele hepten lolipop a döneceğimmm

Benim de burda iyi bir salon var gidebileceğim (karma olmayan) o da fiyatlar çok uçuk .

Bakalım evde arada yapıyorum Ahu060812 cuğumun gazı ile şimdilik.
ya kızlar ben evde spor yapmayı çok seviyorum bi spor salonuna gitsem evden çık gir 30 dk spor yap 1.30 üst giyin soyun 30 dk yolda harca ortalama 30 dk eee 1,5 saat spor yapmak için total de 3 saatim gidiyo öyle olunca da diğer şeylere yetişememek beni spordan soğutuyor en iyisi evde olanlar için ev sporu bence hazırlanman gerekmiyor

Ausencia canım 8,5 saat sürdü ayaklarım ağrıdı dondu, eşim çok yoruldu kombi şu an çalışıyor inşallah sıkıntı olmaz çay demledim içimiz ısınsin içiyoruz. Çayın yanında 3 Altınbaşak ligt 5 çiğ fındık 1 kuru kayısı yedim offf ne gündü ya ayaklarım zorluyor resmen

Son düzenleme:
Ablacım çok teşekkür ederim :) hedefimi inşallah gerçekleştiririm. Bu hafta çok dikkat ediyorum

saydin78 tatlım yarın pazar ... dinlenin karı koca :) bugün epey yormuş sizi işler .

Ahu060812 gece okey oynayalım dedim ... kimse yanaşmadı gülüm ... bilmiyorlarmış . Sende o ışığı gördüm ben
1000 ini gördümmmm , baby .
Ve evet senin evde spor yapmak keyiflidir:)) biz iki aleti nereye sıkıştıracağız diye debeleşiyoruz tatlım

littlecoffeedoc uykusuzzz saadet ... ablasına çekmiş saadet.... bekliyorum bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…