- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Ben okey bilmem
Menumu yazayım çok düzenli olmadı bugün
Sabah 1dilim tbekmegi 4 kaşık patates salatası 1dilim beyaz peynir 1yumurta haşlanmış domates
Ara 1bardak kefir bir avuç leblebi
Ikindi annem kepekli un ile ıspanak böreği yaptı 1 tane yedim maalesef 1bardak ayran ile
Ara 1bardak kefir
Su 2 oldu bugün çok düzenli olmadı yarın daha iyi olur inşallahAusencia
Yeni cicileri giydim dedimki bi foto ceksede dedim yok olmaz çok yakışmış napican ya birine yollarsan diye cekmedi Ayy ben hala siritarak geziyorum
Mide olmasın acmisinAyyyy doktorum kelebeğim bu ağrıda nedir ki gün içinde yoktu sonradan çıktı
Benden pizzayi tb unundan yaptım ama içim rahat etmedi canımda istedi bende ton balıklı pizza yerine ton balıklı makarna yedim.pizzayida ucundan taddim iyiki önce yemisim yoksa en az 3 dilim yerdim makarna üstüne pizza deyip zor tuttum kendimi
Aynen öyle canım yeni bir spor salonu açıldı buraya yarı yıl tatilinden sonra başlamayı düşünüyorum
Benim de burda iyi bir salon var gidebileceğim (karma olmayan) o da fiyatlar çok uçuk .
Bakalım evde arada yapıyorumAhu060812 cuğumun gazı ile şimdilik.
900 Gr yazılmış benim hesabıma
Yarından tezi Yok, baslsyim ben sıkı tutmaya su ağrı keyfini kaçırdı ama
Acta degilim ya , böyle migde boşluğundan sırta vuruyor anlamadım internetten hastalık okumayı sevmiyorum açtım okudum insan korkuyor yaa
Geçmiş olsun canım bence mide ağrısı gibi ama yine de bir Dr gitActa degilim ya , böyle migde boşluğundan sırta vuruyor anlamadım internetten hastalık okumayı sevmiyorum açtım okudum insan korkuyor yaa
Bir kas gevşetici krem yok mu ?
Bence senin çaren , bir kremle sıkı bir masajda .
Uyandır adamı
Uyanmazki dün gece 4 TE yatmış
7 de kalkmış buraya geldi sonra akşama kadar iş güç bir kilo baklava kapmış gelmişse
Pert durumda suuan adını sorsam hatirlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?