Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın cnmmmmmm
Benimde uyku tutmadi
Oğlanın biri boğazım aciyo diyip duruyor
Geçmiş olsun canımmm.
içirebilirsen azıcık sirke içir, bogazını yakar ama su içirme bir kaç dakika kadar, mikrobunu kırar.
Annem bize öyle yapardı, ama hep işe yarar canım.. Bir de varsa evde bol c vitamini ver çocuğa...
Benim kız da mesaisi var ya, sabahın köründe hortladı

Bende kalkıp bi kahve iceyim
Hafta sonu en büyük keyfimmm
oyuncakları yıgdım önüne, benim kuzu oynuyor sessizce. sabahları bu konuda oldukça iyi
ben de keyifliyim ya, tüm mahalle uyuyor ben kahvemle ayakta.

oyuncakları yıgdım önüne, benim kuzu oynuyor sessizce. sabahları bu konuda oldukça iyi
ben de keyifliyim ya, tüm mahalle uyuyor ben kahvemle ayakta.

Canim cocuklarda saat kavramı yok benimkilerde ve e doğru düzgün uyumaz sabah ezanla hortlarlardi Birgün eşim bir gün ben kalkardik ben dört yıl çalışmadım

Bi istahla oynarlardiki sorma ama hepsi geçti ben derdimki normal insanlar gibi akşam yatıp sabah kalkarmiyim acaba derdim günde iki uç saat uyku ile dururdum ama geçip gitti kocaman oldular hepsi geçiyor yani

Eşimi kaldırmadım kıyamadım, valla dediğin gibi 4-5 saatlik uykuyla duruyoruz.
bu kuzu gece 11 de yattı düşün, gündüz aldı ya uykusunu.
napayım canı sağolsun.
Yaz sonuna iş hayatına geri dönmeyi düşünüyorum, ama nasıl olacak cidden bilmiyorum.
Bi evimiz yok, ev alınca eşim tek başına idare edemez, 2 maaş olmayınca istanbulda geçim çok çok zor ..
Allah yardımcımız olsun valla, kuzumun yüzüne baktıkça nasıl bırakıp işe giderim seni diye içleniyorum

Günaydın herkese :)
günaydın canımm

Oy ablam çok uğraşmışsınız geçmiş olsun bidaha olmasın inşallah
Aus kaptanım yurtlarda kafelerde oynamadığımız oyun kalmadı okey 101 kağıt tavla bilardo ne ararsan her türlü oyuna varımm

Herkese hayırlı mutlu pazarlar
Ay banada geçti kahvaltı öncesi kahveniz artık benimde kahvaltı değil kahve üstü oluyo yemelerim
Bende bugün kızları babayla babaanneye gönderdim biz oğlumla okulun açık büfe kahvaltısına gideceğiz ben tek kişilik alcam diyetteyim diycem kimse ye diye ısrar edemez samimi değiliz ilk kez tanışacağız da acaba kahveli de kahvaltı nasıl oluyo serpme mi açık büfe mi bilen varmı Ankaralılar

Cok teşekkür ederim Ahucum sağolasın, inşallah bir daha arizalanmaz

Kahveci h.... İse serpme kahvaltı isteyeniliyorsun sanırım cnmm

Kızlar bu haftadan sonra Etimek , form buskivi ve kaldirsam iki ceviz bir yumurta li kahvaltımı yapsam diyorum valla panik oldum bi bakmisisn Mayıs geliyor hoppp diye

Geçen de doktorum yazmıştı , şimdi sherry ... ya benim bel kiloma göre harbi kalın .

Basen 95 oldu ama bel
Seninle vucut tipimiz ayni sanirim ausum alt üste göre daha ince benim..(gecmisi tam okumadan yazinca bakiyorum zaten yazmis olunuyor..:)))

Ohhh iyi iyi .

Yukarı çıkmadan aşağı çekelimmm .

Evet bu arada canım , senin o bacak fotonu hatırlıyorum . Bende de ince.
Aslinda ince olmasindan ziyade uzun..birde ne kadar kilolu olursam olayim cizme fermuari konusunda sıkıntı yasamadim hiç..buna ragmen kilo verince ilk bacak basen gidiyor bende sinir oluyorum üstüm sonradan inceliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…