Sağolsun biri kave suyu koymuş ben de akşamdan ıslattığım kuru kayısılarımla kahvemi yudumluyorum
Bende kalkıp bi kahve iceyimSağolsun biri kave suyu koymuş ben de akşamdan ıslattığım kuru kayısılarımla kahvemi yudumluyorum
Geçmiş olsun canımmm.Günaydın cnmmmmmm
Benimde uyku tutmadi
Oğlanın biri boğazım aciyo diyip duruyor
oyuncakları yıgdım önüne, benim kuzu oynuyor sessizce. sabahları bu konuda oldukça iyiBende kalkıp bi kahve iceyim
Hafta sonu en büyük keyfimmm
oyuncakları yıgdım önüne, benim kuzu oynuyor sessizce. sabahları bu konuda oldukça iyi
ben de keyifliyim ya, tüm mahalle uyuyor ben kahvemle ayakta.
Eşimi kaldırmadım kıyamadım, valla dediğin gibi 4-5 saatlik uykuyla duruyoruz.Canim cocuklarda saat kavramı yok benimkilerde ve e doğru düzgün uyumaz sabah ezanla hortlarlardi Birgün eşim bir gün ben kalkardik ben dört yıl çalışmadım
Bi istahla oynarlardiki sorma ama hepsi geçti ben derdimki normal insanlar gibi akşam yatıp sabah kalkarmiyim acaba derdim günde iki uç saat uyku ile dururdum ama geçip gitti kocaman oldular hepsi geçiyor yani
günaydın canımmGünaydın herkese :)
Oy ablam çok uğraşmışsınız geçmiş olsun bidaha olmasın inşallahAusencia canım 8,5 saat sürdü ayaklarım ağrıdı dondu, eşim çok yoruldu kombi şu an çalışıyor inşallah sıkıntı olmaz çay demledim içimiz ısınsin içiyoruz. Çayın yanında 3 Altınbaşak ligt 5 çiğ fındık 1 kuru kayısı yedim offf ne gündü ya ayaklarım zorluyor resmen
Aus kaptanım yurtlarda kafelerde oynamadığımız oyun kalmadı okey 101 kağıt tavla bilardo ne ararsansaydin78 tatlım yarın pazar ... dinlenin karı koca :) bugün epey yormuş sizi işler .
Ahu060812 gece okey oynayalım dedim ... kimse yanaşmadı gülüm ... bilmiyorlarmış . Sende o ışığı gördüm ben
1000 ini gördümmmm , baby .
Ve evet senin evde spor yapmak keyiflidir:)) biz iki aleti nereye sıkıştıracağız diye debeleşiyoruz tatlım
littlecoffeedoc uykusuzzz saadet ... ablasına çekmiş saadet.... bekliyorum bu hafta
Cok teşekkür ederim Ahucum sağolasın, inşallah bir daha arizalanmazOy ablam çok uğraşmışsınız geçmiş olsun bidaha olmasın inşallah
Aus kaptanım yurtlarda kafelerde oynamadığımız oyun kalmadı okey 101 kağıt tavla bilardo ne ararsanher türlü oyuna varımm
Herkese hayırlı mutlu pazarlar
Ay banada geçti kahvaltı öncesi kahveniz artık benimde kahvaltı değil kahve üstü oluyo yemelerim
Bende bugün kızları babayla babaanneye gönderdim biz oğlumla okulun açık büfe kahvaltısına gideceğiz ben tek kişilik alcam diyetteyim diycem kimse ye diye ısrar edemez samimi değiliz ilk kez tanışacağız da acaba kahveli de kahvaltı nasıl oluyo serpme mi açık büfe mi bilen varmı Ankaralılar
Seninle vucut tipimiz ayni sanirim ausum alt üste göre daha ince benim..(gecmisi tam okumadan yazinca bakiyorum zaten yazmis olunuyor..:)))Geçen de doktorum yazmıştı , şimdi sherry ... ya benim bel kiloma göre harbi kalın .
Basen 95 oldu ama bel
Ausencia ausum basladim portakala -200 bugün..78.5 im. Insallah cumaya 77 li birsey olur..
Aslinda ince olmasindan ziyade uzun..birde ne kadar kilolu olursam olayim cizme fermuari konusunda sıkıntı yasamadim hiç..buna ragmen kilo verince ilk bacak basen gidiyor bende sinir oluyorum üstüm sonradan inceliyor..Ohhh iyi iyi .
Yukarı çıkmadan aşağı çekelimmm .
Evet bu arada canım , senin o bacak fotonu hatırlıyorum . Bende de ince.
Korumadasin dimi??yoksa liste disi zayiflayacak misin daha..Bende tartıldımm . Cumadan pazara belki de ilk kez sabitim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?