Kaptanim su ev kendinden temizlense de pazar bize kalsa keşke çok fazla çamaşır suyu kullanmis im galiba boğazım yanıyor uffff bir pazar var işler üstüme üstüme geliyor temizlik bitti ütü var ama yapasim yok7. takımın güzelleriii .
Herkes iyi miii ?
Bu sessizlik biliyorum ki kaçamak sessizliği değil ... iş güç koşturma ... o yüzden benim güzellerime tavsiyem öğün atlamayın
Kaptanim su ev kendinden temizlense de pazar bize kalsa keşke çok fazla çamaşır suyu kullanmis im galiba boğazım yanıyor uffff bir pazar var işler üstüme üstüme geliyor temizlik bitti ütü var ama yapasim yok7. takımın güzelleriii .
Herkes iyi miii ?
Bu sessizlik biliyorum ki kaçamak sessizliği değil ... iş güç koşturma ... o yüzden benim güzellerime tavsiyem öğün atlamayın
Aman canım dikkat et o istaha.Merhaba kızlar
Uzun zamandır okuyamadım kusura bakmayın.
Bebesi tebrik edenlere çok teşekkür ederiz öpüyoruz teyzeleri
Roxen tebrikler canım
Bireysel dereceleri de takımı da gördüm tebrik ederim canlar
Bana gelince hergun biraz daha şişiyorum resmen. Kabızlık başa bela. Ayrıca felaket iştahım var74 oldum. Hamile pantolonu ile tanıştık çok rahat oldu. Ama kıyafetler vahim. Tüm dolabı yenileme durumum da yok maalesef. Bakalım ne yapacağım. Ama kilo durumu sıkıntı baya.
Pazartesi tekrar doktor kontrolü var sonra da detaylı için gün verecek. Korkular hala devam tabiki doğana kadar geçmeyecek anlaşılan
Valla zaten ye diyen yok kuzum benim ki kendi nefsim maalesefAman canım dikkat et o istaha.
Benim o kadar iştahım vardi ki yedikten sonra hemen yine acikirdim.
Sorna da ben daha ne yiyecegim yaa diye aglardim.
28 kilo aldim 100 ile dogurdum.
Sonra verirsin, emzirirken verirsin.diyenlere aldanma..
Bebegim.8 aylik hala verecek 11 kilom var
Hamile kaldigimda da kiloluydum oldum ağır vasita
Valla zaten ye diyen yok kuzum benim ki kendi nefsim maalesefeskiler bilir eşim kilo takıntılı dır. On gündür özel diyete girdi mesela 65 den 62 ye inmek için şimdiden doktorla kavga ediyor bana dur desin diye hatta geçen hafta ultrason da bebeğe taktı kafayı göbeği var diye 64 gibi mezun oldum takımdan 67-68 arası oldum tam yeniden diyete başlayayım derken bebeği öğrendik şimdi 74 maalesef
Ausencia canım kaptanım dünkü yazılarından çok duygulandım bi kaptan daha ne yapabilirki
Emeğine yüreğine sağlık canım
Bi tembellik yapasim var ki.3 civciv sürekli tepemde sıkıldık.babalari da yokki devretsem.
Ausencia ben bı market yapıp geldim
Kıvırcık ,maydanoz ,limon ,yumurta tonbaligi aldım herşey ateş pahasi
Ayy birde tripli patronumla uğraşıyorum isim bitmiyor hafta sonu bile((
Kaptanim su ev kendinden temizlense de pazar bize kalsa keşke çok fazla çamaşır suyu kullanmis im galiba boğazım yanıyor uffff bir pazar var işler üstüme üstüme geliyor temizlik bitti ütü var ama yapasim yok
Kızlar benim tel kafayı yedi herhalde üst üste mesaj yollamışım
Merhaba kızlar
Uzun zamandır okuyamadım kusura bakmayın.
Bebesi tebrik edenlere çok teşekkür ederiz öpüyoruz teyzeleri
Roxen tebrikler canım
Bireysel dereceleri de takımı da gördüm tebrik ederim canlar
Bana gelince hergun biraz daha şişiyorum resmen. Kabızlık başa bela. Ayrıca felaket iştahım var74 oldum. Hamile pantolonu ile tanıştık çok rahat oldu. Ama kıyafetler vahim. Tüm dolabı yenileme durumum da yok maalesef. Bakalım ne yapacağım. Ama kilo durumu sıkıntı baya.
Pazartesi tekrar doktor kontrolü var sonra da detaylı için gün verecek. Korkular hala devam tabiki doğana kadar geçmeyecek anlaşılan
Mutlu pazarlar kizlar nasilsiniz sasima kur yaptim saat bekliyorum inşallah iyi gelir.Sabah beri oturmadim annen hitler gibi sagolsun haha
Ausencia güzelim saclarim uzun yaa kestirmeyede kiyamiyorum güçsüz duruyor kirilma gelan olmasin diye birde ince teeli ufak capki dokulmede var.Haftada 1 kez 2 yumurta 5vyk zeytinyag ile kur yapiyorum.Bugunki 5 yk zeytinyag 4 dis ezilmis sarimsak bakalim ne olacak ama diger kur dokulmemi durdurdu ve isil isil bir goruntu vermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?