Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7. takımın güzelleriii .

Herkes iyi miii ?

Bu sessizlik biliyorum ki kaçamak sessizliği değil ... iş güç koşturma ... o yüzden benim güzellerime tavsiyem öğün atlamayın

Bi tembellik yapasim var ki.3 civciv sürekli tepemde sıkıldık.babalari da yokki devretsem.

Ausencia canım kaptanım dünkü yazılarından çok duygulandım bi kaptan daha ne yapabilirki
Emeğine yüreğine sağlık canım

7. takımın güzelleriii .

Herkes iyi miii ?

Bu sessizlik biliyorum ki kaçamak sessizliği değil ... iş güç koşturma ... o yüzden benim güzellerime tavsiyem öğün atlamayın
Kaptanim su ev kendinden temizlense de pazar bize kalsa keşke çok fazla çamaşır suyu kullanmis im galiba boğazım yanıyor uffff bir pazar var işler üstüme üstüme geliyor temizlik bitti ütü var ama yapasim yok

7. takımın güzelleriii .

Herkes iyi miii ?

Kaptanim su ev kendinden temizlense de pazar bize kalsa keşke çok fazla çamaşır suyu kullanmis im galiba boğazım yanıyor uffff bir pazar var işler üstüme üstüme geliyor temizlik bitti ütü var ama yapasim yok

Merhaba kızlar

Uzun zamandır okuyamadım kusura bakmayın.

Bebesi tebrik edenlere çok teşekkür ederiz öpüyoruz teyzeleri

Roxen tebrikler canım

Bireysel dereceleri de takımı da gördüm tebrik ederim canlar

Bana gelince hergun biraz daha şişiyorum resmen. Kabızlık başa bela. Ayrıca felaket iştahım var 74 oldum. Hamile pantolonu ile tanıştık çok rahat oldu. Ama kıyafetler vahim. Tüm dolabı yenileme durumum da yok maalesef. Bakalım ne yapacağım. Ama kilo durumu sıkıntı baya.

Pazartesi tekrar doktor kontrolü var sonra da detaylı için gün verecek. Korkular hala devam tabiki doğana kadar geçmeyecek anlaşılan

Aman canım dikkat et o istaha.
Benim o kadar iştahım vardi ki yedikten sonra hemen yine acikirdim.
Sorna da ben daha ne yiyecegim yaa diye aglardim.
28 kilo aldim 100 ile dogurdum.
Sonra verirsin, emzirirken verirsin.diyenlere aldanma..
Bebegim.8 aylik hala verecek 11 kilom var

Hamile kaldigimda da kiloluydum oldum ağır vasita

Valla zaten ye diyen yok kuzum benim ki kendi nefsim maalesef eskiler bilir eşim kilo takıntılı dır. On gündür özel diyete girdi mesela 65 den 62 ye inmek için şimdiden doktorla kavga ediyor bana dur desin diye hatta geçen hafta ultrason da bebeğe taktı kafayı göbeği var diye 64 gibi mezun oldum takımdan 67-68 arası oldum tam yeniden diyete başlayayım derken bebeği öğrendik şimdi 74 maalesef

Fatma selam cnm bu saatten sonra dikkat etmeye başla cnm bende 80 ile hamile kalmıştım 12 kilo aldim

Ausencia canım kaptanım dünkü yazılarından çok duygulandım bi kaptan daha ne yapabilirki
Emeğine yüreğine sağlık canım

Sizin emeğinize sağlık fatmam . Siz beni motive ediyorsunuz ben sizi

Bi tembellik yapasim var ki.3 civciv sürekli tepemde sıkıldık.babalari da yokki devretsem.

Benimkiler dün traştan sonra eve döndü , bugün köydeler .
Dişim ağrıyor hala ... yoksa kayınvalidemi tabiii ki de çok özledimmm

Ausencia ben bı market yapıp geldim
Kıvırcık ,maydanoz ,limon ,yumurta tonbaligi aldım herşey ateş pahasi

Ayy birde tripli patronumla uğraşıyorum isim bitmiyor hafta sonu bile ((

Ne istiyormuş pazar pazar

Pahalı gerçekten , biz 2 ay öncesi itibarıyla yine kredi kartsız alışveriş dönemine geçtik . Öteki türlü olmayan para ile alıp duruyorduk . Bakalım bu sistem işe yarayacak mı ?

Yaaa japonlara güveniyorum bu konuda kendi kendine temizlenen ev icat edecekler ama ... ne zaman
Kolay gelsin canım çok .
Her şeye bir günde yetişmek yerine , idare edecek kadarını yap .
Temizlik zaten nankör , iki gün sonra yine aynı .

Kızlar benim tel kafayı yedi herhalde üst üste mesaj yollamışım

Yollanmadı sanıp tekrar cevapla dediğin için oluyordur fatmacım , bekle biraz ...

Selamlar fatmacım

Gardolap yenileme zaten , ben hamileliğimde sağolsun bir arkadaşımdan 2 adet hamile pantalonu almıştım , biri jean diğeri siyah kumaş . Evire çevire giydim onları hep :)) üzerine de bir iki tunik , böyle salaş modellerden sonra da giyilebilecek .

Sağlınız iyi olsun da aman .

Ama sana şunu da diyeyim , gebeliği boyunca 9 kilo aldım , aslında 6 da .. ilk aylarda 3 vermiştim kusmalardan :) ve oğlum 3.5 kilo gayet sağlıklı doğdu . Yani sağlıklı beslen ama her önüne geleni aş eriyorum sanıp yeme gülüm.

Mutlu pazarlar kizlar nasilsiniz sasima kur yaptim saat bekliyorum inşallah iyi gelir.Sabah beri oturmadim annen hitler gibi sagolsun haha

Selam güzellik , Hiiiii Hitler anneye selam

Nasıl bir kür o ? Dökülmemi var ? Bende de var da

Ausencia güzelim saclarim uzun yaa kestirmeyede kiyamiyorum güçsüz duruyor kirilma gelan olmasin diye birde ince teeli ufak capki dokulmede var.Haftada 1 kez 2 yumurta 5vyk zeytinyag ile kur yapiyorum.Bugunki 5 yk zeytinyag 4 dis ezilmis sarimsak bakalim ne olacak ama diger kur dokulmemi durdurdu ve isil isil bir goruntu vermişti

Hmmmm ne kokmuşsundur şimdi seeen

Evet saçlarının maşallahı var , iyi bak onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…