Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hg guzel kaptanim nasilsin bakalim hafta sonu kabusun nasil gecti benim berbatti ya:18:
ne olcusu bu ben acemi bilmiyorum ki:26:

canim menun cok guzel ustelik leslide yapmissin helal olsun vallatakdir ediyorum canim

hg guzel kaptanim nasilsin bakalim hafta sonu kabusun nasil gecti benim berbatti ya:18:
ne olcusu bu ben acemi bilmiyorum ki:26:

canim menun cok guzel ustelik leslide yapmissin helal olsun vallatakdir ediyorum canim

inşallah bu hafta faydasını görürüm cnm yaa

[video=youtube;aF82y24OI-k]http://www.youtube.com/watch?v=aF82y24OI-k[/video]
kizlar bu video cok hosuma gitti ama bana yapilsa korkudan olurdum herhalde

insallah canim ben bu hafta artida cikmazsam iyiydir ayni kalsamda sevinecem ama cumaya kadar iyice asilmaliyim diyete hafta sonum hic ic acici degil yani

hafta sonları genelde öle oluooo cnm yaaa ben bu hafta sonu biraz dikkat etmeye çalıştım

Ganfed'cigim ben sana niye küstüm,gecen msn ac,bisey göstericem dedim.Hemde iki kere.Ama acmadin

Ama görmemissindir yaa.Küsmem ben sana küsmem

benim aklımdaydı ctesi hatta ilk ben yazayım dedim
canım çok az yiyosun ya
kız ganfed pisikoya bağladın ha hele dur bişey etme suçun büyük deelmiş araya gireriz hallederiz
hasyirli aksamlar kizlar bu arada anca cikabildim hafta sonu krizinden cok yorgunum coookama neler yedigimi sormayin saymaktan korkuyorum:18::18:
oooyyyy kudurduuummm resmen ama sabah devam artı çıkmamak için uğraşacaam heralde bu hafta

Son düzenleme:
Ganfed'cigim ben sana niye küstüm,gecen msn ac,bisey göstericem dedim.Hemde iki kere.Ama acmadin

Ama görmemissindir yaa.Küsmem ben sana küsmem
canim onu gordum ama ertesigun gordum o gunde misafirim vardi sana ulasmaya firsatim olmadi hafta sonum berbatti yani
Kizzzz Ganfed bu neeee.Ilk defa gördün bunu.Süpermis yaaa.Kadin gercekten cok korktu.Ayy cok güldüm.

sagol dogacigim zaten size guveniyom benbaristirirsiniz bizi azeri sevdigim bir arkadasimdirgercekten bilerek kirmamevet ya artik kapiya ilan asacam hafta sonu evde yokuz diye

Oyy tatlim benim.Olsun tatlim.Bende seni cok seviyorum biliyorsun.Saka yaptim kiz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…