hg guzel kaptanim nasilsin bakalim hafta sonu kabusun nasil gecti benim berbatti ya:18:geldimmmm...
cok yogundum kizlar...telefonda yaptiklarinizi okudum ama yorum yazacak vaktim yoktu..
hasretim...ben nasil yanlisi farkt etmemisim anlamadim..vallaha utandim:78::78: is cok yogundu acele acele hesapladim ondan oldu galiba:78::78:
ganfed, cook saol...karizmayi cizdirdik..kizlar bizim ganfed facete bir video paylasmis...cocuk dogar dogmaz konustu, kiyamet alameti diye...boyle seylerde cok dikkatimi ceker..bakim dedim...evdeydim tvde acikti...goruntusu bebekti..telde actim...kulagima dayadim, hani tvninde sesi var ya..guya dinliyecegim nasil konusacak..konsantre olmus dinlerken birden bir bagirti geldi...yerimde zipladim.:78::78: beklemiyordum cunku...korkuttugu bu kizlar ganfedimizin
kizlar ayin basini gectik...olculeri hatirlayan hic yok vallaha
Bugünki kalori cetvelim kızlar
2011-04-03 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Domates 0.25 ADET 3.5
[2] Salatalık (hıyar) 0.25 ADET 2.75
[3] Uno Kepekli Ekmek 2 DİLİM 90
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[5] Menemen 0.25 PORSİYON 44.75
[6] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
[7] Lahana Çorbası 1 PORSİYON 50
[8] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[9] Kraker 10 GRAM 45
[10] Patates (haşlanmış) 2 ADET 200
[11] Soğan (taze) 10 GRAM 4.6
[12] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 1 dilim 39
[13] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7
[14] Krem Peyniri 10 GRAM 34.1
[15] yesil cay 1 adet 0
[16] Havuç Salata 1 PORSİYON 144
[17] Portakal 1 ADET 50
[18] Su 2 ml 0
[19] Muz 1 ADET 100
Toplam : 997.4 kal.
spor : 3 mill leslieb,razdan da 50 adet mekik çekcem :87:
hg guzel kaptanim nasilsin bakalim hafta sonu kabusun nasil gecti benim berbatti ya:18:
ne olcusu bu ben acemi bilmiyorum ki:26:
canim menun cok guzel ustelik leslide yapmissin helal olsun vallatakdir ediyorum canim
inşallah bu hafta faydasını görürüm cnm yaa
insallah canim ben bu hafta artida cikmazsam iyiydir ayni kalsamda sevinecem ama cumaya kadar iyice asilmaliyim diyete hafta sonum hic ic acici degil yani
[video=youtube;aF82y24OI-k]http://www.youtube.com/watch?v=aF82y24OI-k[/video]
kizlar bu video cok hosuma gitti ama bana yapilsa korkudan olurdum herhalde
benim aklımdaydı ctesi hatta ilk ben yazayım dedimgeldimmmm...
cok yogundum kizlar...telefonda yaptiklarinizi okudum ama yorum yazacak vaktim yoktu..
hasretim...ben nasil yanlisi farkt etmemisim anlamadim..vallaha utandim:78::78: is cok yogundu acele acele hesapladim ondan oldu galiba:78::78:
ganfed, cook saol...karizmayi cizdirdik..kizlar bizim ganfed facete bir video paylasmis...cocuk dogar dogmaz konustu, kiyamet alameti diye...boyle seylerde cok dikkatimi ceker..bakim dedim...evdeydim tvde acikti...goruntusu bebekti..telde actim...kulagima dayadim, hani tvninde sesi var ya..guya dinliyecegim nasil konusacak..konsantre olmus dinlerken birden bir bagirti geldi...yerimde zipladim.:78::78: beklemiyordum cunku...korkuttugu bu kizlar ganfedimizin
kizlar ayin basini gectik...olculeri hatirlayan hic yok vallaha
canım çok az yiyosun yaBugünki kalori cetvelim kızlar
2011-04-03 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Domates 0.25 ADET 3.5
[2] Salatalık (hıyar) 0.25 ADET 2.75
[3] Uno Kepekli Ekmek 2 DİLİM 90
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[5] Menemen 0.25 PORSİYON 44.75
[6] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
[7] Lahana Çorbası 1 PORSİYON 50
[8] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[9] Kraker 10 GRAM 45
[10] Patates (haşlanmış) 2 ADET 200
[11] Soğan (taze) 10 GRAM 4.6
[12] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 1 dilim 39
[13] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7
[14] Krem Peyniri 10 GRAM 34.1
[15] yesil cay 1 adet 0
[16] Havuç Salata 1 PORSİYON 144
[17] Portakal 1 ADET 50
[18] Su 2 ml 0
[19] Muz 1 ADET 100
Toplam : 997.4 kal.
spor : 3 mill leslieb,razdan da 50 adet mekik çekcem :87:
kız ganfed pisikoya bağladın ha hele dur bişey etme suçun büyük deelmiş araya gireriz hallederiz
valla masmasumum ben bisey yapmadim
eveet olurum ben sana ne ettim kiz sana kiyamam soyle cikip damdan kendimi atayimben seni neden kusturdum canimin ici dur bi demet cicek veremde baris benimle küs olmana dayanamam ben
soyle balli kurabiyem nettim ben kara cahil sen affet canim benimyapmissam eger bilmeden yAPMISIMDIR BISEY yoksa ben sana kiyarmiyim hic sadece kusbasi yaparim
evet ama bizim mutfak enine buyutuyor be guzelim hersey bol yagli masallah
yok olurmu azrikizi desin ben bozuk arabanin onune atlar intihar ederim ölmus kargalara gozlerimi oydururummerdivenin ilk basamadindan atlar intihar ederimkacarmiyim hic
oooyyyy kudurduuummm resmen ama sabah devam artı çıkmamak için uğraşacaam heralde bu haftahasyirli aksamlar kizlar bu arada anca cikabildim hafta sonu krizinden cok yorgunum coookama neler yedigimi sormayin saymaktan korkuyorum:18::18:
canim onu gordum ama ertesigun gordum o gunde misafirim vardi sana ulasmaya firsatim olmadi hafta sonum berbatti yaniGanfed'cigim ben sana niye küstüm,gecen msn ac,bisey göstericem dedim.Hemde iki kere.Ama acmadin
Ama görmemissindir yaa.Küsmem ben sana küsmem
Kizzzz Ganfed bu neeee.Ilk defa gördün bunu.Süpermis yaaa.Kadin gercekten cok korktu.Ayy cok güldüm.
benim aklımdaydı ctesi hatta ilk ben yazayım dedim
canım çok az yiyosun ya
kız ganfed pisikoya bağladın ha hele dur bişey etme suçun büyük deelmiş araya gireriz hallederiz
oooyyyy kudurduuummm resmen ama sabah devam artı çıkmamak için uğraşacaam heralde bu hafta
gunaydin takimimin guzel bayanlarihaftaniz hayirla baslasin hayirla bitsin insallah
canim onu gordum ama ertesigun gordum o gunde misafirim vardi sana ulasmaya firsatim olmadi hafta sonum berbatti yani
sagol dogacigim zaten size guveniyom benbaristirirsiniz bizi azeri sevdigim bir arkadasimdirgercekten bilerek kirmamevet ya artik kapiya ilan asacam hafta sonu evde yokuz diye
sabah kahvaltıda tam tahıllı buğday ekmeğinden tost yaptım ufak bitane
azericim günaydın
Zayıflamak bana göre değil üst zayıflıyor alt aynı kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?