cemre senin boyun kac kısa değilsen 3 kilo versen yeter bence..
1.63, yazlık kıyafetlerimi giyebilmem için en az 54 olmam gerek. 49 kiloyken giydiklerim zaten olmaz, yetişmez. ama 54 olsam da razıyım...
ayy inanmıyorum benden uzunsun sen ve 52 olmak istiyorsun benim 50 falan olmam gerekk...
ayyyy hızlanmalıyımm durmamalıyımm
ben geldim sekerlerrrrrr....
sabah sabah kostur kostur bir hal oldum...sabah kontrollerim vardi..ilk kolestrol sonra akapunktur...
ikiside super ciktiyag yakimina basladigi ic, baskulde bir degisiklik goremiyormusum..belini olc dur dedi ve baya bir kas yapmisim..adam gorunce sasirdi ama sonuc guzel...
kizlar benim kolestrol doktorum bi yildir degismisti..adam yakisikli ama bakimsizdi...yuzunde kel kulagi pis, dudaklari yarikti...o gunden beri sinir oluyordum ..gicik kapiyordum..bugun randevum vardi ama illa kadin olacak diye randevu yapmistim..bugun gittik ona denk geldik..adammm bir icimmm su olmusss kizlarrr..:78::78:.babam yanimda oldugu icin fazla suzemedim herifi
selam kızlar, menümü yazıyım:
sabah: yovita, elma
ara:mısır
öğle: tost, 1 bardak yarım yağlı süt
dün haziran 24üne tatil rezervasyonu yaptırdık, benim için motivasyon olur umarım. kilo vermem için 2.5 ayım var, bari 52 olsam, olabilir miyim acaba???????? olmam lazım
yas 24 olunca, hormonlar cildirdi galiba...cagatayimdan sonra cozuttum ben, yakisikli gorunce yaglarim eriyor...hani kendim icin degil...rejimdeyimde..ondan bukadar icim gidiyor yakisiklilari goruncekız noooluuuyyyyyy
tahlillerin iyi çıkmasına sevindim
evet meyvem, gidiyor azar azar..kac gundur kafama takiyordum niye birsey olmuyor hala diye...ama akapunkture gidince, adamda onemli degil iyi boyle durmasi sorun degil deyince sevindim....sen bolca belini olc dedimeyvenull[/B .!.:;18508687]gülümde inceliyormusss ne güzellll olllleeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hadi bakalım, yağ yakmada ve incelmede darısı başımıza canım...
Süper kilo almamana bende sevindim.ama gercekten cok moral oluyor,bisey yediginde kilo almamissan.dün akşam foruma girdim ama çalışmıyordu ondan ne okuyabildim ne de bişeyler yazabildim..
dünkü menüm, çok saçma sapan oldu... öğlen birşey yiyemedim, akşam çok acıktığım için doymadım eşime yaptığım hamburgerden bir tane de ben yedim.. tümbu kaçamaklara rağmen hala 68,9'um, bu yüzden çook mutluyum... şimdi diyetime kaldığım yerden devam ediyorum..
kahvaltı: sahanda yumurta, domates, peynir, salatalık, zeytin
akşam: yarım levrek ( yarısını oğlum yedi), salata, 1 ufak hamburger, kola..
Ayy benimde dün bitti.dedigin gibi hep canim tatli istedi yaa.Olmaz böyle biseyhadi bakalım canım.. ben de haftasonu biraz sapıtmıştım ama kaldığım yerden devam ediyorum artık.. gerçi hala adetim bitmediği için tam diyet moduna giremedim, girmeye çalışıyorum.. aklıma sürekli tatlı şeyler geliyo..
Adamin gecmisinden midem bulandi sen anlatirken.Iiyyyyyyy :120:ben geldim sekerlerrrrrr....
sabah sabah kostur kostur bir hal oldum...sabah kontrollerim vardi..ilk kolestrol sonra akapunktur...
ikiside super ciktiyag yakimina basladigi ic, baskulde bir degisiklik goremiyormusum..belini olc dur dedi ve baya bir kas yapmisim..adam gorunce sasirdi ama sonuc guzel...
kizlar benim kolestrol doktorum bi yildir degismisti..adam yakisikli ama bakimsizdi...yuzunde kel kulagi pis, dudaklari yarikti...o gunden beri sinir oluyordum ..gicik kapiyordum..bugun randevum vardi ama illa kadin olacak diye randevu yapmistim..bugun gittik ona denk geldik..adammm bir icimmm su olmusss kizlarrr..:78::78:.babam yanimda oldugu icin fazla suzemedim herifi
2,5 ayda en az 4 kilo verirsin.Takilmalarida icine katarak hesaplarsan...selam kızlar, menümü yazıyım:
sabah: yovita, elma
ara:mısır
öğle: tost, 1 bardak yarım yağlı süt
dün haziran 24üne tatil rezervasyonu yaptırdık, benim için motivasyon olur umarım. kilo vermem için 2.5 ayım var, bari 52 olsam, olabilir miyim acaba???????? olmam lazım
çok zor be canım, benim bünye vermez...2,5 ayda 5-6 kiloyu rahat verirsin bence canım..
Süper kilo almamana bende sevindim.ama gercekten cok moral oluyor,bisey yediginde kilo almamissan.
Ayy benimde dün bitti.dedigin gibi hep canim tatli istedi yaa.Olmaz böyle bisey
Adamin gecmisinden midem bulandi sen anlatirken.Iiyyyyyyy :120:
2,5 ayda en az 4 kilo verirsin.Takilmalarida icine katarak hesaplarsan...
Hadi bakalim bu sana motive olsun bari.Tatili düsün.Diyete daha cok saril
çok zor be canım, benim bünye vermez...
4 kilo versem de süpre olur valla yaw...
verirsin canim, 2.5 ayda 4kilo vermek cok kolay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?