Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar, menümü yazıyım:
sabah: yovita, elma
ara:mısır
öğle: tost, 1 bardak yarım yağlı süt

dün haziran 24üne tatil rezervasyonu yaptırdık, benim için motivasyon olur umarım. kilo vermem için 2.5 ayım var, bari 52 olsam, olabilir miyim acaba???????? olmam lazım

hadi bakalım, yağ yakmada ve incelmede darısı başımıza canım...

2,5 ayda 5-6 kiloyu rahat verirsin bence canım..

kız noooluuuyyyyyy
tahlillerin iyi çıkmasına sevindim
yas 24 olunca, hormonlar cildirdi galiba...cagatayimdan sonra cozuttum ben, yakisikli gorunce yaglarim eriyor...hani kendim icin degil...rejimdeyimde..ondan bukadar icim gidiyor yakisiklilari gorunce
meyvenull[/B .!.:
;18508687]gülümde inceliyormusss ne güzellll olllleeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
evet meyvem, gidiyor azar azar..kac gundur kafama takiyordum niye birsey olmuyor hala diye...ama akapunkture gidince, adamda onemli degil iyi boyle durmasi sorun degil deyince sevindim....sen bolca belini olc dedi sen nasilsin canim??
hadi bakalım, yağ yakmada ve incelmede darısı başımıza canım...

insallah frangicim....hep beraber guzelce kilolarimizi verir kurtuluruz....enazindan yaza kadar 110 gun var...ozamana kadarda enaz 80 olurum diye umud ediyorum...gonlum daha assagilarda ama:26:

Süper kilo almamana bende sevindim.ama gercekten cok moral oluyor,bisey yediginde kilo almamissan.
Ayy benimde dün bitti.dedigin gibi hep canim tatli istedi yaa.Olmaz böyle bisey
Adamin gecmisinden midem bulandi sen anlatirken.Iiyyyyyyy :120:
2,5 ayda en az 4 kilo verirsin.Takilmalarida icine katarak hesaplarsan...
Hadi bakalim bu sana motive olsun bari.Tatili düsün.Diyete daha cok saril

2,5 ayda 5-6 kiloyu rahat verirsin bence canım..
çok zor be canım, benim bünye vermez...

4 kilo versem de süpre olur valla yaw...

slmmm ama çıkıom kızlar gelmemle çıkmam bir oldu biiom ama işten çıkıcam şimdi akşama gelcem ama

bugunku menum:

sabah 300gr yogurt

ogle: 750ml enerji icecegi(akapunkturcu sekersiz ictigim surece sorun yok dedi, bende b...nu cikarttim:78::)

ogle 400gr salata...4yaprak marul, 25 adet yesil zeytin, yarim salatalik,2 havuc.2haslanmis patates ve 160gr on baligi...

Miktar Kalori
[1] Ekmek (çok tahıllı) 2 DİLİM 130
[2] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[3] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
[4] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[5] Tarhana Çorbası 1 KASE 290
[6] yesil cay 2 adet 0
[7] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[8] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[9] İzmir Köfte 1 PORSİYON 348
[10] Portakal 1 ADET 50
Toplam : 1145 kal.

spor : 50 adet mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…