Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dün akşam foruma girdim ama çalışmıyordu ondan ne okuyabildim ne de bişeyler yazabildim..

dünkü menüm, çok saçma sapan oldu... öğlen birşey yiyemedim, akşam çok acıktığım için doymadım eşime yaptığım hamburgerden bir tane de ben yedim.. tümbu kaçamaklara rağmen hala 68,9'um, bu yüzden çook mutluyum... şimdi diyetime kaldığım yerden devam ediyorum..

kahvaltı: sahanda yumurta, domates, peynir, salatalık, zeytin

akşam: yarım levrek ( yarısını oğlum yedi), salata, 1 ufak hamburger, kola..

günaydın kızlarr
çoook fzl kaçamaklı bir h.sonu geçirdim annemler bizde gelsin börekler gitsin kekler sabahta poğaca yedim ooohh afiyet olsun bana annem beni besiye çekti

ne ölçüsü kırmızı? ben bilmiyorum ki birşey hatırlayayım
katiliyorum frangipani bende bilmiyorum:26:
günaydın kızlarr
çoook fzl kaçamaklı bir h.sonu geçirdim annemler bizde gelsin börekler gitsin kekler sabahta poğaca yedim ooohh afiyet olsun bana annem beni besiye çekti
gunaydin canim gec buyur sende bizdensin bu hafta sonu herkes cok kacirmis galiba hadi hepimize gecmisolsun

günaydın kızlarr

oooo benim de annem gelse yandım valla.. verdim monti listesini ona, bak ben kilo veriyorum sen de yap dedim ayy ben yapamam bunu un yok dedi hamurişini çok güzel yapar sağolsun :)

2 yıl önce nasıl kilo alınır die araştırıp durdum ama şimdi ise tam tersi weremiorum yedikce yiyorum

selamlar..geçen hafta dahil uyamadığım montimle yine kavuştuk bugün..artık ne kaçamağa ne bozmalara yer yok..

sabah yarım elma,1 bardak ılık limonlu su..
yarım saat sonra 2 dilim tam buğday,domates salatalık,tere,roka,maydanoz..bol limonlu..biraz peynir

platesimi ve 8 dk karın hareketlerimide yaptım.ohh rahatımm

sabah....
2 dilim kepek ekm...
1kk peynir
yarım tabak az yağlı ot kavurma....
5 yeşil zeytin

ara
1 dilim kepek ekm
yarım kk peynir
işte bunları yedim şu saate kadar...

hadi bakalım canım.. ben de haftasonu biraz sapıtmıştım ama kaldığım yerden devam ediyorum artık.. gerçi hala adetim bitmediği için tam diyet moduna giremedim, girmeye çalışıyorum.. aklıma sürekli tatlı şeyler geliyo..

juliacım sen bu kalori cetvellerini bir siteden otomatik mi yapıyorsun?? bana sitenin linkini özelden atar mısın?? ben de merak ediyorum yediklerimin kalorilerini..

ben geldim sekerlerrrrrr....

sabah sabah kostur kostur bir hal oldum...sabah kontrollerim vardi..ilk kolestrol sonra akapunktur...
ikiside super cikti yag yakimina basladigi ic, baskulde bir degisiklik goremiyormusum..belini olc dur dedive baya bir kas yapmisim..adam gorunce sasirdi ama sonuc guzel...

kizlar benim kolestrol doktorum bi yildir degismisti..adam yakisikli ama bakimsizdi...yuzunde kel kulagi pis, dudaklari yarikti...o gunden beri sinir oluyordum ..gicik kapiyordum..bugun randevum vardi ama illa kadin olacak diye randevu yapmistim..bugun gittik ona denk geldik..adammm bir icimmm su olmusss kizlarrr..:78::78:.babam yanimda oldugu icin fazla suzemedim herifi

kız noooluuuyyyyyy
tahlillerin iyi çıkmasına sevindim

ooo meyve hoşgeldin, nasıl bir duygu mezun olmak?

canım süper bi duygu mezun olmak allah hepinize yasatsın..
benide 52 lere indirsin inş...
yarın yine diyete baslıyorum izmitte şiştim onlardan kutulmam lazım dana gibi yedim sürekli geviş getirir pozisyondaydım
ama gercekden düşünmeden yemek cok güzel bi duyguymus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…