kizlar ayin basini gectik...olculeri hatirlayan hic yok vallaha
tutkuuuuuu frangiiiiii nasilsiniz kizlar.günaydin
katiliyorum frangipani bende bilmiyorum:26:ne ölçüsü kırmızı? ben bilmiyorum ki birşey hatırlayayım
gunaydin canim gec buyur sende bizdensin bu hafta sonu herkes cok kacirmis galiba hadi hepimize gecmisolsungünaydın kızlarr
çoook fzl kaçamaklı bir h.sonu geçirdim annemler bizde gelsin börekler gitsin kekler sabahta poğaca yedim ooohh afiyet olsun bana annem beni besiye çekti
günaydın kızlarr
çoook fzl kaçamaklı bir h.sonu geçirdim annemler bizde gelsin börekler gitsin kekler sabahta poğaca yedim ooohh afiyet olsun bana annem beni besiye çekti
günaydınnnn
selamlar..geçen hafta dahil uyamadığım montimle yine kavuştuk bugün..artık ne kaçamağa ne bozmalara yer yok..
sabah yarım elma,1 bardak ılık limonlu su..
yarım saat sonra 2 dilim tam buğday,domates salatalık,tere,roka,maydanoz..bol limonlu..biraz peynir
platesimi ve 8 dk karın hareketlerimide yaptım.ohh rahatımm
Bugünki kalori cetvelim kızlar
2011-04-03 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Domates 0.25 ADET 3.5
[2] Salatalık (hıyar) 0.25 ADET 2.75
[3] Uno Kepekli Ekmek 2 DİLİM 90
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[5] Menemen 0.25 PORSİYON 44.75
[6] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
[7] Lahana Çorbası 1 PORSİYON 50
[8] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[9] Kraker 10 GRAM 45
[10] Patates (haşlanmış) 2 ADET 200
[11] Soğan (taze) 10 GRAM 4.6
[12] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 1 dilim 39
[13] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7
[14] Krem Peyniri 10 GRAM 34.1
[15] yesil cay 1 adet 0
[16] Havuç Salata 1 PORSİYON 144
[17] Portakal 1 ADET 50
[18] Su 2 ml 0
[19] Muz 1 ADET 100
Toplam : 997.4 kal.
spor : 3 mill leslieb,razdan da 50 adet mekik çekcem :87:
nerdesiniz kızlaar.....
ben geldim sekerlerrrrrr....
sabah sabah kostur kostur bir hal oldum...sabah kontrollerim vardi..ilk kolestrol sonra akapunktur...
ikiside super ciktiyag yakimina basladigi ic, baskulde bir degisiklik goremiyormusum..belini olc dur dedi ve baya bir kas yapmisim..adam gorunce sasirdi ama sonuc guzel...
kizlar benim kolestrol doktorum bi yildir degismisti..adam yakisikli ama bakimsizdi...yuzunde kel kulagi pis, dudaklari yarikti...o gunden beri sinir oluyordum ..gicik kapiyordum..bugun randevum vardi ama illa kadin olacak diye randevu yapmistim..bugun gittik ona denk geldik..adammm bir icimmm su olmusss kizlarrr..:78::78:.babam yanimda oldugu icin fazla suzemedim herifi
ooo meyve hoşgeldin, nasıl bir duygu mezun olmak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?