• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızım teyzelerini öpüyor.tesekkur ediyor.bugun yine tobuklu terlik arıycaz.
Eşimden öneri pasta almiyalim çok ağır oluyor sütlü bi tatlı mı yesek.auscum evlere sinyal mi yayiyorsun.:ıslık:
Dohturum telepatik yayın yapıyor bu hatun :D , korkuyorum valla @Auscencia

O altinotu çok etkili bi otu fazlası toksik diye biliyorum.
Hmm demek iciliyormus.
kür şöyle;
10 gr ıhlamur, 10 gr kusburnu ve 5 gr altınotu demleniyor 1 lt suda.
günde 3 kere içiliyor bölünüp.
sanırım saracoğlu o yüzden 5 gr vermiş altınotunu..

Ayyyy meraktan bi iş yapamadım iki iş bir kk oldu:KK48: valla Kedibochi Kedibochi cnmm aslında kafamda pro vardı ama kaç gundurde kivi de gözüm kalıyordu kahve ile bir tane yedim sabah

İşimi bitirip öyle yemek yiyim dedim ama acayip kötü oldum, gözüm filan karardi evi süpürdüm zaten

Oturup iki bafet iki yaprak limonlu marul yedim ana fena migdem bulanıyor iki dk size bakıp kendimede geleyim dedim yoksa merak filan etmiyorum yani:KK45::KK45:

Neyse iş bitene kadar gelmem artık
İşin toz alma silme kısmı kaldı birde banyolar :KK75::KK75:

Sonra bi filtre kahve hakkettmis olurum sanırım :super::super:

Kızım teyzelerini öpüyor.tesekkur ediyor.bugun yine tobuklu terlik arıycaz.
Eşimden öneri pasta almiyalim çok ağır oluyor sütlü bi tatlı mı yesek.auscum evlere sinyal mi yayiyorsun.:ıslık:

Yok bizim adamlar grup kurdu bence :confused::confused::confused: sağ gösterip sol vuralım , bi de bu taktiği deneyelim hocam diyorlar birbirlerine :KK70:

Ausencia Ausencia canım babam martta 63 yaşına girecek. Inşallah stentle açılır damarları yoksa sonu çok kötü Allah korusun :KK43:
Gülüm yoksalari aklına getirmek seni çok yorar.iyi olacak inşallah.
Babam sapasaglamdi bi gün göğüs ağrısıyla bi gitti anjiyo dediler anjiyoda stent takılamaz dediler by pass oldu çok şükür şimdi iyi.
Önce hicccc söz dinlemezdi 3.5 yıl yanımda kaldılar yediklerine karistirtmazdi. Şimdi saatiyle

Ausencia Ausencia canım babam martta 63 yaşına girecek. Inşallah stentle açılır damarları yoksa sonu çok kötü Allah korusun :KK43:

71 benim baba.

İnşallah canım ya . Açılır , düzelir ama onun da kendi kendinin doktoru olması lazım biraz.

kuzum herşey yoluna girecek inşallah. :KK200::KK200:
ama o sigarayı mutlaka bırakmalı, benim babam - allah uzun ömür versin 75 yaşında, son beş senede sigarayı azalttı da ohh nefes alıyorum diyor.
ah keşke bıraksa.. ama neyseki babam memlekete gitti emekli olunca. bir kaç inek filan aldılar oyalanıyorlar. bol bol hareket ediyor bol temiz hava ve süt yoğurt.
o açıdan benim için rahatlıyor.

oyyy uyurken ne tatlı oluyolar demi:KK200:
rabbim bütün evlatları bağışlasın:KK36:uyusun büyüsün:anne:
ah hemde nasıl teyzesi... :KK46:durup izlemeye doyulmuyor masum meleğimi.. :KK200:
amin amin cümle yavruları :nazar:

Ayyyy meraktan bi iş yapamadım iki iş bir kk oldu:KK48: valla Kedibochi Kedibochi cnmm aslında kafamda pro vardı ama kaç gundurde kivi de gözüm kalıyordu kahve ile bir tane yedim sabah

İşimi bitirip öyle yemek yiyim dedim ama acayip kötü oldum, gözüm filan karardi evi süpürdüm zaten

Oturup iki bafet iki yaprak limonlu marul yedim ana fena migdem bulanıyor iki dk size bakıp kendimede geleyim dedim yoksa merak filan etmiyorum yani:KK45::KK45:

Neyse iş bitene kadar gelmem artık
İşin toz alma silme kısmı kaldı birde banyolar :KK75::KK75:

Sonra bi filtre kahve hakkettmis olurum sanırım :super::super:

he hee dabe dabe bizi hiç merak etmezsin :KK45::KK45:
canımcım yarın ve pazartesi yap proyu?
ben 4-5 ay dukan yaptım, bizim eski işyerinde hep kh çıkardı yemekleri berbattı. 1,5 saatlik yola ben yogurtlarımı tavuklarımı çantamda taşırdım.
2 gün yaparsın atarsın artıları. devam edersin moralli moralli, he ne dersin? :KK14:

bir anda yorucu sporla başlama,sonra bıkıp bırakırsın
birde zevk alacağın bir sporu seç
Evet mesela leslie 3 mil verdi bana Ahu060812 Ahu060812 kaptanım :) bugün başlıyorum

:KK57:baya depo yapmışsın
sanırım koşturmacalı bir gündü
bugün böyle olmaz umarım:rapci:
Aynen öyle bugün çok daha iyi gidiyor :))

littlecoffeedoc littlecoffeedoc ekmek almak bahanesi ile yürüyüşe çıkıldı mıııııı ?????

Çıkıldı kaptanım :KK39:

Back
X