- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok minnakmış daha
tilya kürünü emzirenler de yapabiliyormuş kuzum. merak etme araştırdımKedibochi bence o otları içme sütüne geçerse. Sen emziriyorsun.rezene iç ıhlamur iç. Acele etme canim
sagol şekerim teşekkür ederim.çok minnakmış daha
allah bağışlasın
O altinotu çok etkili bi otu fazlası toksik diye biliyorum.tilya kürünü emzirenler de yapabiliyormuş kuzum. merak etme araştırdım![]()
oyyy uyurken ne tatlı oluyolar demisagol şekerim teşekkür ederim.
şimdi yatırdım kuzuşu.
dün gece04:00-07,30 arası ayakta tuttu beni sağolsun, şimdi kendisi ohh yatsın uyusun da büyüsün yavrum![]()
Dohturum telepatik yayın yapıyor bu hatunKızım teyzelerini öpüyor.tesekkur ediyor.bugun yine tobuklu terlik arıycaz.
Eşimden öneri pasta almiyalim çok ağır oluyor sütlü bi tatlı mı yesek.auscum evlere sinyal mi yayiyorsun.![]()
kür şöyle;O altinotu çok etkili bi otu fazlası toksik diye biliyorum.
Hmm demek iciliyormus.
Kızım teyzelerini öpüyor.tesekkur ediyor.bugun yine tobuklu terlik arıycaz.
Eşimden öneri pasta almiyalim çok ağır oluyor sütlü bi tatlı mı yesek.auscum evlere sinyal mi yayiyorsun.![]()
Gülüm yoksalari aklına getirmek seni çok yorar.iyi olacak inşallah.Ausencia canım babam martta 63 yaşına girecek. Inşallah stentle açılır damarları yoksa sonu çok kötü Allah korusun
![]()
Ausencia canım babam martta 63 yaşına girecek. Inşallah stentle açılır damarları yoksa sonu çok kötü Allah korusun
![]()
kuzum herşey yoluna girecek inşallah.Ausencia canım babam martta 63 yaşına girecek. Inşallah stentle açılır damarları yoksa sonu çok kötü Allah korusun
![]()
ah hemde nasıl teyzesi...oyyy uyurken ne tatlı oluyolar demi
rabbim bütün evlatları bağışlasınuyusun büyüsün
![]()
Ayyyy meraktan bi iş yapamadım iki iş bir kk olduvalla
Kedibochi cnmm aslında kafamda pro vardı ama kaç gundurde kivi de gözüm kalıyordu kahve ile bir tane yedim sabah
İşimi bitirip öyle yemek yiyim dedim ama acayip kötü oldum, gözüm filan karardi evi süpürdüm zaten
Oturup iki bafet iki yaprak limonlu marul yedim ana fena migdem bulanıyor iki dk size bakıp kendimede geleyim dedim yoksa merak filan etmiyorum yani
Neyse iş bitene kadar gelmem artık
İşin toz alma silme kısmı kaldı birde banyolar
Sonra bi filtre kahve hakkettmis olurum sanırım![]()
Evet mesela leslie 3 mil verdi banabir anda yorucu sporla başlama,sonra bıkıp bırakırsın
birde zevk alacağın bir sporu seç
Aynen öyle bugün çok daha iyi gidiyor :))baya depo yapmışsın
sanırım koşturmacalı bir gündü
bugün böyle olmaz umarım![]()
littlecoffeedoc ekmek almak bahanesi ile yürüyüşe çıkıldı mıııııı ?????