- 5 Ocak 2011
- 14.503
- 23.167
- 598
sagol şeker kaptanımm sayende gülüm benim..Yusufun oyun isteğine karşı koyamadımmm . Ayyy 2 mil leslie kadar yoruldum , battaniye altı tepişmece yataktan düşürmece ... nerde anneyi nefes nefese bırakacak şey varsa buldu sabah sabah ... mr.değnekle küsüz zatenses çıkaran oyunlarla uykusunu katletmek istedim ama bana mısın demedi
@Dersaadet_ ekmek almak bahanesi ile yürüyüşe çıkıldı mıııııı ?????
Helal olsun canım benim![]()
Inan ilk günden bu yana ... sendeki değişim beni öyle mutlu ediyor ki .... az giren , girince menü yazan (menüde ne menü) sherry den .... geldik haftada 500-800 tıkır tıkır giden sherry e
Tatlım anjiyo sonrası dr un tüm tavsiyelerine uyacak . Umarım inatçı bir mizacı yoktur babanın . Sağlıklı beslenme , yürüyüş , sigarayı bırakma ... hooop sonra eskisinden daha sağlıklı olacak inşallah . Tahminen yaşı babama yakındır .
Mimuuuuuuuuu kimin gözünden düştün yavrummmm , benim miiiii ...kız herşey bir yana o boyla sen hiç bir yerden düşmezsinDün gergindim tatlım . Sende bnalımdın , sonra ki mesajından anladım .
Ben gerginliği attım sen de bunalımı at
Bu arada afeti devranmışsın , ahu yazmış .
Aynen fatma , yol uzun ..dümeni sıkı sıkı tutmak lazım .
Lodosu , dalgası , fırtınası olacak ama baş edeceğiz.
Bu haftaNare83 ile sıkı bir rakabet bekliyorum sizden
Zeki kadın her daim her konuda tereyağ gibi üste çıkan kadındır
Nisaca spora başlaman harikaaa ama menünü hiç beğenmedim ben .
Hele ki poğaçalar.
He ya , aslında uyumadım ama mr.değnekle didiştik , o pc de oyun oynuyordu bende kitap okudum .
Bu arada eşinin bir alana bir bedava hediyesine
Çok düşünceli kabul et , iki çift kendine alabilirdi
Tatlım tabloya bilgilerine gireceğim , bana müsait bir vakit ; yaş/boy/hedef kilo/başlangıç kilo/bu hafta kilonu yazar mısın ?
İstersen ikili yarışlara da katılabilirsin .
Çok muuu güzel gııı ? merak ettim
Selmanın kınasında dr um salına salına hava atacaaaak , ikramlar gelecek ...etülcüm benim tabağımı da sen al ; malum ben diyetteyim diyecek
Canım istersen yazarım ben , ikili gruplardan birini 3leriz .Geçen haftada yaptık .
Yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Şaka şaka , pro yap . son kilit 7 de vur .
Sabah mutlaka ye geçiştirme .
Ve spoooooooor .
Tatlım 1 muz ceviz ve süt başlı başına kahvaltı diyeceğim şimdi ....sende bana ben o yediklerimle bile doymadım diyeceksin
Kız sus geçen hafta da mimuya dedin dedin böyle , geldi artılar .
Betül şimdi seni kırmaz yer
Kick boks başladın mı ?
Açıklamalarımı mesaj başında yazdım canım .
Bak fena mı sende iki iş bitirmişsindir bu arada .
Ayyyy en sevdiğimmmmmm miiis kokan halılar gelir , misssss kokan tüller asılır .
Güle güle kirlet canım (bu da ne saçma bir sözdür)
Deliiiii , sen kendinden ki değişimi görmüyor musun yoksa canın sabah sabah iltifat mı duymak istedi![]()
siz olmasanız ben çoktan havlu atmıştımm..
ton balıklı salata yeterdi
çorbada tarhana olunca bide yanında etimek
akşam için çok geldi bana
valla ben süt veriyorum
sadece salata yeseydim sonrasında arada çok yerdim ya da gece kalkıp yerdim.
dün gece arada sadece yarım elma yedim gece de bişi yemedim..