Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırlı sabahlar sevgili takımım Güzellik ler le geçen bir gün olsun inşallah
Bende 99 ilk doğumumdan sonra belki bir kaç ay gördüm
Yani 18 yıl önce

Tamammm fatmam sorun yok ... 10 dedik ama ...

Seni de 18 sene öncesine götürürüz

Gerçi sende 99 kesmez beni . En az 85 i göreceğizzzz .

Hayal değil kesinlikle biraz irade sabir sonra çorap söküğü ben utandım buraya tekrar yazmaya ama sonunda dayanamadım çünkü başka türlü motive olamıyorum farkındayım

Iyi ki gelmişsinnnn , iyi kiii

Çok detay hatırlamıyorum telime yeni iletişim programı yukluyordun

Ay doktorum arkadaşlar arasındaki misyonum hep Budur :) temiz öngörü :)

Ay anam sırf etrafındaki insanları mutsuz görmek beni derinden uzdugu için psikiatrist olmak istedim lakin imkanlar el vermedi.

Bende çok isterdim ilk 3 hayalim vardı 3. Sü oldu :)

Yağlarımı keseyim dedim kaptanım :)

[QUOTE="Ausencia, post: 49814413, member

Günaydınnnn

Benim bu sefer ki gaza geliş miladım o sünnet

Sünnetle beraber konuşulmaya başlanan ...

Ne giyeceksin ?
Ya yenge yine siyah giymee..
Kırık beyaz bi elbise göstermeler
Dedim aus , mutsuz , dünya para verip (sırf büyük beden diye) beğenmediğin bir elbise giyeceksin ya da ....

Ki ben buraya 79 la başladım eylülde ama yaz başında 87 leri görmüştüm

O duyguyu bende yaşayacağım inşallah pamuğummm.

Sende gördüğün o ince beli.

Hiç biri hayal değil . Eminim.
[/QUOTE]

Yaz başı 87 miii ayyy umarım 6 ay sonra bende hayallerime kavuşmuş olurum Milad haziran 5 hiç 6 lı rakamları görmedim 71 i gördüm

Ay bende ya bende ilkokul 5 te 45 kiloydum sınıfın en şişmanı ortaokula geçerken ki eteğim 44 dü sonra ergen olunca yemedim içmedim 40 bedene düşmüştüm lisede de öyleydi taki Ünv.de yurtta kalana kadar sonrada gerisi geldi işte
Sünnet düğünü tarihini de almadım daha ya her gün unutuyorum ama temmuz ortası galan istiyorum yer bulabilirsem
Tatlım sen müthiş enerjisi olan bir eş , anne , dost , arkadaşsın .

Öyle ya da böyle çevrendekiler çok şanslı.

Bizde burdan kıyıdan köşenden nasipleniyoruz
Allah razı olsun ablam faydam oluyorsa ne mutlu bana burdan yüreğinize dokunmak çok güzel umarım uzun yıllar devam ederiz bu dostluğa
Hayırlı sabahlar sevgili takımım Güzellik ler le geçen bir gün olsun inşallah
Bende 99 ilk doğumumdan sonra belki bir kaç ay gördüm
Yani 18 yıl önce
Ay ablaaa olacak inşallah bu sene tekrar maksimum 2 ayın var inşallah
Neee -1000 mi bu basküllerin bize garezi ne yoksa bin gramlık göz yaşımı döktün kuzuuu çok mu üzdüler seniii

mimu88 Allah seni ne etmeye ... yağlar kolay iş diyorum , bırak ke dini aus ablanın güvenli kollarına

Ahu060812
benim ilkokul servis şöförümm... Ersin abiiii hiç unutmammmm
Senden 2 kişi parası alacağım diyip güldüğü anı

Insanlar kiloya karşı çok gaddar.

Hafif sıyrıksak şimdi işte hep geçmişin izleri

Nare83 ne yiyeceksin kahvaltıda

Aynen öyle o günlerin etkisi hep
Bende de var delilik çılgınlık vurdumduymazlık ohhh Sefam olsun kinli insan kendi kininde nefretli insan nefretinde kıskanç insan kıskançlığında boğulsun umrumda değil öyle Kişiler için rahatımı huzurumu bozamam he der geçerim

Azcık pastırmali yumurta
Peynir zeytin
Marul , domates, salatalık
Haslama yumurta yemek istemedim

Ekmeğe kimin gideceğine karar veremediler , bayilmadan alırlar inş

Azcık pastırmali yumurta
Peynir zeytin
Marul , domates, salatalık
Haslama yumurta yemek istemedim

Ekmeğe kimin gideceğine karar veremediler , bayilmadan alırlar inş

Ben Yusufu yolladım ... süt yumurta bitmiş
Sabah sabah neden hep ben diye isyandaydı :)))

Kahvaltıda zenginmişşşş ha

Boynumuz kıldan inceee emret komutanım :)

Valla bende oğlana sucuklu sosisli kaşarlı ketçaplı bazlamadan pizza tost yaptım kendim kuru ekmek haşlama yumurta peynir zeytin yedim ben onlardan ayrı yiycem yoksa bu 2 hafta Osmanlı devletinin duraklama döneminden hallice olurum mazallah

Selammm canım .

Ay hayatim abandone..
Şu kız bi dişi cikaraydi..
Sabret.. Dişi sağlam olacak diyorlar, ediyoruz,. Napalim..
Aksam 8 de yattim tabi uyuyamadim, baş agrisivar... Uykusuzluktan..
12 gibi tam uyudum kizimin alti değişecek. 1 daha.daldim uykusu geldi. 2.gibi uyusada 3 kez daha.kalkış ve saat 10 da kalkış yeniden.
Gece bisiler yedim, içtim. Ciss degildi ama istemiyordum yemek ~içmek.
Dayanamam ki, açken susuzken uyuyamam.
Neyseki artı yok, ama kilo.da yok giden.

Haftaya cumartesi yolcuyuz.
11 gün duzenimden uzak olacagim.
Esiminkiler gec kahvalti erken aksam yemeği şeklinde besleniyor. Benim öğle yemeklerim ara öğünlerim göze batar mi ki ?
Ayy ne cok yiyor derler mi ki ?

Üstümde gözler varken yemeyi sevmem. Lokmama laf edilmesini de. Yoksa kim ne düşünmüş banane....

Daha benim adam yatıyo Yeni bi kuyumcuya başladılar hiç sevmiyorum şu gece işlerini de naparsın akşam 7 de gidiyo sabah 5 de geliyo bi fiiil inşaat işi nasıl dayanıyor anlamıyorum sonra öğlene kadar yatıyo kalkıp gidiyo be görüyoz ne ediyoz halbuki dur işte 7 ye kadar evde görsün az çocuklar sonra git ama duramaz batar ev ona iyi ki İstanbul a gidiyorum ya şu diyetim riske girmesin de tek korkum o bide otobüsteki wc dertleri çocukların
tartımı da götürcem bide 4 kişilik valiz tek taşıyıcı ama çocuklara da aldım tekerlekli valiz herkes kendinin ki ni taşısın dedim

Oğlana gri kıza mor

Ben ekmek almaya kimse gitmezse ekmek vermiyorum olup bitiyo

Ben hep ayrıyım kahvaltıda ... zaten onlar geç kalkıyor hafta sonu ... çayımla eşlik ediyorum.

Tatlım hiç düşünme bunları .
Sen emziriyorsun .
Elbette ara öğünlerin olacak .
Belki sabah ile akşam arası kısa diye öğleni es geçer , onun yerine iki ara yaparsın orda.

Cmt ye kadar pür dikkat sherry im.

Şu notayı silmemiz lazım .

Yoksa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…