Menümu paylaşayım
Sabah: 1muz(8:30)
Ara öğün:2 ceviz (10:00)
Oglen:salata ve nohut yemeği(11:50)
Ara öğün:1 greyfurt(15:00)
Akşam:tarhana çorbası, ıspanak,2 köfte,salata(19:00)
Şimdide çay içiyorum,evde değilim bugün spor yok
En sooonnn 2007 de görmüştüm 79 kaptanım yaaa sorma
Aslında ben cuma -1 mişim demek ki daha önce de Perşembe mangal sonrası sabittim demekki yaramıyo bana çözdüğüm iyi oldu ya işte bu burda olmanın verdiği bi durum kesinlikle bu kontrol bu düzen sadece burda var yaa çok iyi çok mutluyum gerçekten en azından olacağını biliyorum bu sefer hayal gibi gelmiyor
Görünmez olur muuu ?
8 hafta sonra .
7 derdim de selmanın kınası var
Gunaydin kizlaaarrr..
Artik menü yazmam gerek dimi??dünün menüsünü yazacagim tlf sarja takayim az sonraaaa
Benim arkadaşım aldı abla çok faydası oldu ona ama şöyle bi konuştuğumda Benim hayat felsefem öğrettikleri ben anlattıkça evet bizede bunları öğretiyorlardı dedi ben yaşam koçluğunu aslında hayatın kendisinden öğrendim çalışan bi anne babanın çocuğu olarak çok sıkıntılı büyüdüm delice geçen ergenlik fırlama bi ablanın arkasını toplamak 9 yaşında anne babayı mutlu etmek için yemek yapmak vs vs ilkokul 4 te annemlere iftar sofrası hazırlardım yaa vay beee sonra lise 2 de eşimi bulmak onla da ayrı dersler almak hayattan 22 yaşında anne olmak derken yüksek empatik zekaya sahip oldum işte şimdi bende insanlara faydalı olmak istiyorum faydalı işler yapmak faydalı evlatlar yetiştirmek istiyorum umarım başarılı olurumHiçte hayal değil ahumm .
Benim işimde böyleydi , hatırla . Gidip 2-3 saat durur durmazdım ... ama herkesin yürekten gözleri parlardı ben gelince .
Yaşam koçluğu bana para tuzağı bir alanmış gibi gelmese ... bende araştırmıştım , derslerini, sertifikasını falan
Bende en son 2007 de 70 altından 61 dim.ilk gebelik 5 yılda 3 gebelik 10ardan 30 kilo 92yle tmmladim.bi ara 72.9 oldum ama hiç 70 altı olmadım 10 yildir
Kaptanim ben oğlumun sunnetinde 23 yaşında hatundan büyük durmuyor dum neden çünkü fit tim o duygu paha biçilemez her kadın yaşamalı tavsiye ediyorum oğlum için kardeşin mı bile demişlerdi bana. Bu arada günaydın
10 sene önceee .
Ayyy çok heyecanlı ahuu , yeni bi ahu düşünsene.
Ben burda 2013 te 58 e düşmüştüm.
Burası olmasa imkansızdı.
Ve ben ilkokulda 58 dim en son .
Öğrt. Bi ağaç yapmıştı duvara , üzerindeki elmalarda bizim kafa fotomuz
Ağacın en tepesindeki elma bendim
Sizin paşanın sünnet düğünü ne zamandı ya ?
O zamana kadar öyle bir ol kiii , millet sünnet annesi görsün
Kaptanim mmm o ince beli gordum bu sabahhhh
Herkes son 10 yılın rekorunu kıracaak ...
Merak etmeyin .
O işşşş .... benndeeee
Benim arkadaşım aldı abla çok faydası oldu ona ama şöyle bi konuştuğumda Benim hayat felsefem öğrettikleri ben anlattıkça evet bizede bunları öğretiyorlardı dedi ben yaşam koçluğunu aslında hayatın kendisinden öğrendim çalışan bi anne babanın çocuğu olarak çok sıkıntılı büyüdüm delice geçen ergenlik fırlama bi ablanın arkasını toplamak 9 yaşında anne babayı mutlu etmek için yemek yapmak vs vs ilkokul 4 te annemlere iftar sofrası hazırlardım yaa vay beee sonra lise 2 de eşimi bulmak onla da ayrı dersler almak hayattan 22 yaşında anne olmak derken yüksek empatik zekaya sahip oldum işte şimdi bende insanlara faydalı olmak istiyorum faydalı işler yapmak faydalı evlatlar yetiştirmek istiyorum umarım başarılı olurumönce bi zayıflayım özgüveni tam eksik afilli olmayım
Kaptanim ben oğlumun sunnetinde 23 yaşında hatundan büyük durmuyor dum neden çünkü fit tim o duygu paha biçilemez her kadın yaşamalı tavsiye ediyorum oğlum için kardeşin mı bile demişlerdi bana. Bu arada günaydın
Kaptanim mmm o ince beli gordum bu sabahhhh
Tatlım su enerji den yolla bana keza çok intiyacim olacak birzdan annemin evi temizlemeye başlıyor ummmmGünaydın nnnnnnn
Melonkoniye değilde yatağa gömüldüğüm doğrudur ausum mm,
Kalktım çocuklara bi gevrek verip cuppp yok
yataga' kusura bakmayın saçmalamasım gece ama o eskidendi artık hepsi bitii
Hadi bakim alın mendileriiii
Bu ödemler boşuna ley bu ödemler boşuna
Cumaya gore -1000
70.8
Günaydın nnnnnnn
Melonkoniye değilde yatağa gömüldüğüm doğrudur ausum mm,
Kalktım çocuklara bi gevrek verip cuppp yok
yataga' kusura bakmayın saçmalamasım gece ama o eskidendi artık hepsi bitii
Hadi bakim alın mendileriiii
Bu ödemler boşuna ley bu ödemler boşuna
Cumaya gore -1000
70.8
Hayal değil kesinlikle biraz irade sabir sonra çorap söküğü ben utandım buraya tekrar yazmaya ama sonunda dayanamadım çünkü başka türlü motive olamıyorum farkındayım
Günaydınnnn
Benim bu sefer ki gaza geliş miladım o sünnet
Sünnetle beraber konuşulmaya başlanan ...
Ne giyeceksin ?
Ya yenge yine siyah giymee..
Kırık beyaz bi elbise göstermeler
Dedim aus , mutsuz , dünya para verip (sırf büyük beden diye) beğenmediğin bir elbise giyeceksin ya da ....
Ki ben buraya 79 la başladım eylülde ama yaz başında 87 leri görmüştüm
O duyguyu bende yaşatacağım inşallah pamuğummm.
Sende gördüğün o ince beli.
Hiç biri hayal değil . Eminim.
Mendil kalmamış
pon pon var abla
Olma mıııı ?
Atayım mı poşete
Tebrik şekerim . Biliyordum gideceğini de pazardan gitmesi süpriz oldu
O zamaaaaaan her an gelebilirrrr 69.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?