- 11 Eylül 2013
- 3.931
- 10.570
- 208
Sevgili rakibem vereceksin tabi ama kim daha çok verecek bakalimmmmm
İyi olan kazansin
Şaka bir yana canım baban Biran evvel sağlığına kavuşur tabiki senin bu durumda diyet e adapte olman çok Zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili rakibem vereceksin tabi ama kim daha çok verecek bakalimmmmm
Kızmasın amaaaaSarı papatya kızmış![]()
Oy oy oy allah kurtarsınimdaattttt hasta bastı buraları...
Oyle iyi olan kazansınSevgili rakibem vereceksin tabi ama kim daha çok verecek bakalimmmmm
İyi olan kazansin
Şaka bir yana canım baban Biran evvel sağlığına kavuşur tabiki senin bu durumda diyet e adapte olman çok Zor
Banuşu 7-8 yıla yakındır tanırım ausum . Buluşmuştuk daha önceYaaaa siz buluştunuz muuuu daha önceee![]()
Teşekkür ederim Aebenim sağolasın ♡♡♡Bu arada canlar sütlü tatlılarda oylama başlamış .
Bizim takımdan bildiğiniz üzere baya katılan oldu . Kime oy verecegine karar veremedim
bende çözümü hiç tanımadıgım fakat tatlısına bayıldıgım laz böregine oyumu kullandım
İnanın sizlerin tatlılarda nefis sadece arada kaldım.
İncir muhteşemdi ama bu şekil tarifini bilmiyordum harika olmuş deniycem
@nananais sütlaç zaten harika olmuş
Saydınım bohçam harikaydı ellerine saglık
Şekercim seninde ilk katılışındı sanırım . Ellerine sağlık . Devamını bekleriz çok güzel portakallı tatlıları çok severim .
Hülyam emegine saglık canım başarılar
Yarışmalar çok güzel oluyor , çok heyecanlı. Bir katıldınızmı devamı gelir .
Bunu en iyi tüm yarışlara katılan @nananais cadısı bilir dimi nanişin
Kız cadı elbet o madalya bir gün senin olacak buna eminim.
Saydınım üzülme canım babacın iyi olacak inşallah . Tekrar geçmiş olsun .daha evvel yazdım lakin arada kayboldu göremedinOyle iyi olan kazansın
Inşallah canım Sağol inşallah
![]()
Canım bende bakmak istiyorum ama bulamadım oy verme sayfasını nasıl bulacağımaeben cim cok iyi yapmışsın canım ben açıkcası o tatlıyı millet görsün de yapsın diye ekledim.bence oylama genel olarak tanıdık işi yürüyor eminim senin gibi oylayanlarda çoktur.
benim hayalim unsuz şekersiz ama kıvamlı bi tatlı bulmaktı,buluncada paylaşayım istedim.
benimkide cok inat en cok kullandıgı söz benim dediğim olacak tmm senin dediğin olsun desemde derki yooo benim dediğim olacak.İnsanlar çeşit çeşit işte ana elinin altındakinin gıymatını bil seninki deynek en azından yontulmuş , benimki direk kütük
Aslında ben teşhiste koydum benimki direk narsistbende az değilim hani ,güçlü bir kişilik yapım var akrep burcuyum yükselende arslan sanırım . Eşimde ikizler bu arada
Bizim evin halini düşün yane
Yinede rabbım başımızdan eksik etmesin seviyom ben o kütüğü![]()
Kizlar gaz konusunda haklisiniz ama bana bi akil verin kisin yiyecek birsey bulamiyorum yazdigim gibi oglandan sonra bünyem cöktü malesef.Kis yiyeceklerinin cogu rahatsiz ediyor mevsim disi da beslenmek istemiyorum ama tabi her zamab mümkün olmuyor.
sayfanın yukarısında yarışma yazan yerden bulabilirsin canım link paylaşmak yasak çünkü.Canım bende bakmak istiyorum ama bulamadım oy verme sayfasını nasıl bulacağım
Teşekkür ederim canım sağolsayfanın yukarısında yarışma yazan yerden bulabilirsin canım link paylaşmak yasak çünkü.
Çok sağolasın Aebenim. Inşallah iyi olacak babacımSaydınım üzülme canım babacın iyi olacak inşallah . Tekrar geçmiş olsun .daha evvel yazdım lakin arada kayboldu göremedin![]()
Kelebeğim yıllardır yarışmaları takip ederim ve bayada katıldım sanırım .aeben cim cok iyi yapmışsın canım ben açıkcası o tatlıyı millet görsün de yapsın diye ekledim.bence oylama genel olarak tanıdık işi yürüyor eminim senin gibi oylayanlarda çoktur.
benim hayalim unsuz şekersiz ama kıvamlı bi tatlı bulmaktı,buluncada paylaşayım istedim.