seviyoruz nannn seniii
tarihte ilk meyve mezun oldu ve o hafta şişko olup geri döndü
benimi meyveyimikorkmadan soyle bakim
vallahada oyle oldu..duy sesimizi duy meyvemm
geri dönme isteyini görünce ilk böle oldumbunun karnesini kupasını geri alın kırmıcım
getir kız kupayı neyse ambar çıkışı yapılmadıydı
tutkucum sen nasilsin canim..asagida online gorunuyorsun ama ses yok
sayfa açık kalmış cnm..oğlumla kahvaltımızı yptık sonrada platese başladım..bacak kalça günüydü bugün yandı yandı popişim
doğa,julia elam kızlar..
meyvee gelde benim şu diyet işine bi el at yaaa berbat durumdayım :84::84::84:
bende seni seviyorummm dogammm benimsenide meyveyi de seviyorum uuullleeeyyynnnn
sizi seviyorum canlarım
kırmızı sen beni sevmeyeceksin tahmini 1 dk sonra artıdayım sabah 94.400 çıktım ki bu daha eksilmiş halim 95 küsürlerde geziyordum saçmalama devresi geçirdim anlıycaan
geri dönme isteyini görünce ilk böle oldumbunun karnesini kupasını geri alın kırmıcım
sayfa açık kalmış cnm..oğlumla kahvaltımızı yptık sonrada platese başladım..bacak kalça günüydü bugün yandı yandı popişim
doğa,julia elam kızlar..
doğa,julia elam kızlar..
eh herhalde julicim...hele bir gelsin haftaya..kupa,cicek pasta...ne verdilerse artik hepsini alicamkendi mezuniyetime saklicam
günaydın kızlar, bujgün ben de artıda çıktım çok uyuz oldum
kupa bizim hakkımız söke söke alırız
oh masallah bir artida olan daha...kiz tutun su bogazinizi yaz kapida aaaa...yazik etmeyin kendinize..fazlaliklari verince istedigimizi doya doya yeriz..tabi meyveyi ornek almayin lutfen
haftasonu kaçamakları yüzünden bende artıdaydım bu hafta onları verdim yine aynıyım yani..60 ın altına inemedim bi türlüselam canım
bende fenaydım toparlanmaya başladım 1 kilo daha artıdayım
aferim sana tatlim..eirt popisi..gitsin...fazlasi zarar..bendeki apartman zaten..erit erit bitmezzama isten sonra ilk kardesimi streetdance goturucem sonra babiskomla alisverise cikacagiz. yazlik bakmaya..sonrada eve gelir yuruyusumu yaparim insallahhh
kizlar basim felaket agriyor..strese gelemiyorum artik...kantindede mis gibi kokular geliyorrr
haftasonu kaçamakları yüzünden bende artıdaydım bu hafta onları verdim yine aynıyım yani..60 ın altına inemedim bi türlü
benimde baş ağrım dün vardı bütün gün netten ev arıyorum akşam kafamı duvarlara vurma noktasına gelmiştim..gecede oğlum çok uyandı 10 dk bir dalamadan geeri kalkmak berbat bir duygu..şimdi cnm hiç bişey yapmak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?