Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benimi meyveyimikorkmadan soyle bakim

senide meyveyi de seviyorum uuullleeeyyynnnn

sizi seviyorum canlarım

kırmızı sen beni sevmeyeceksin tahmini 1 dk sonra artıdayım sabah 94.400 çıktım ki bu daha eksilmiş halim 95 küsürlerde geziyordum saçmalama devresi geçirdim anlıycaan

tutkucum sen nasilsin canim..asagida online gorunuyorsun ama ses yok

sayfa açık kalmış cnm..oğlumla kahvaltımızı yptık sonrada platese başladım..bacak kalça günüydü bugün yandı yandı popişim

doğa,julia elam kızlar..

meyvee gelde benim şu diyet işine bi el at yaaa berbat durumdayım :84::84::84:

slm tutkucum :80:

bende seni seviyorummm dogammm benim ama yediklerine dikkat et tatlim...zorunu yine biz cekiyoruz...ugrasan bunalan biziz....yani benim kizmam birseyi degistirmez canim...her aldigimiz gram kendimize..zoruda bize...kendini zoa sokma canim..yaza az kaldi tamam mi tatlim..dikkat et yediklerine
geri dönme isteyini görünce ilk böle oldum bunun karnesini kupasını geri alın kırmıcım

eh herhalde julicim...hele bir gelsin haftaya..kupa,cicek pasta...ne verdilerse artik hepsini alicam kendi mezuniyetime saklicam

selam canım
bende fenaydım toparlanmaya başladım 1 kilo daha artıdayım

aferim sana tatlim..eirt popisi..gitsin...fazlasi zarar..bendeki apartman zaten..erit erit bitmezz ama isten sonra ilk kardesimi streetdance goturucem sonra babiskomla alisverise cikacagiz. yazlik bakmaya..sonrada eve gelir yuruyusumu yaparim insallahhh

kizlar basim felaket agriyor..strese gelemiyorum artik...kantindede mis gibi kokular geliyorrr

Son düzenleme:
kizlar ceyce dun ugradimi? sanki onu gormemis gibiyim:26::26:

kiz azeriii nerdesin...getirr su mesaj yoklamalarinida bir bakem...cezalarini kesi verem eksik olanlarin...bugun sultan suluman havamdayim:82:

ayyy sekerlerim necok yazmıssınız hepsinen alıntı yapmadım sonra alıntılarımıda sildimm

Kızlar napım yaa yedim yedim yedim kuzudan baska hersey yedim içime öküz kacmıs gibi bişi olduu

Tutkucum ben seni bi hizaya getireyim bacımm montiye dön bakimm

Doğacımm bende seni seviyorummm

Ayy juliam valla sorma gitsin annemlere gittim ve 5 günde 2.300 aldım döndüm..

Gülüm deneme sürem sonunda takım oylamasınada sunucakmısın benii isterimde isterimm oyalama sonucumu isterimm :87::87:

Ayrıca kupamı ciceğimi pastamı vermem pasta zaten bitti gitti

selam canım
bende fenaydım toparlanmaya başladım 1 kilo daha artıdayım
haftasonu kaçamakları yüzünden bende artıdaydım bu hafta onları verdim yine aynıyım yani..60 ın altına inemedim bi türlü

benimde baş ağrım dün vardı bütün gün netten ev arıyorum akşam kafamı duvarlara vurma noktasına gelmiştim..gecede oğlum çok uyandı 10 dk bir dalamadan geeri kalkmak berbat bir duygu..şimdi cnm hiç bişey yapmak istemiyor

canım oğlun hastamı neden durmuyor..

Ayy tutkucum acil tuparlanma asamasına giriyoru kırmızı alarm
Herkes toplanıyorr..
Bak listeye girdiğim hfta 1. Lik istiyorummm asağısı beli kurtarmaz klasımı sarsarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…