Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eh herhalde oylamaya sunucam..belki birimizden birimiz paylasimini yetersiz bulmustur..herkesten teker teker cvp alicam

ha gayret meyvem...hepsini siraya getir bakim..bu saatten sonra oklava kendi..kellesi gidecekleri bana bildir canim
cemreyide unutma..yiyor yiyor yiyor..sonra yaa ben kilo vermek istiyorum diyor...eti senin kemigi benim canim

diş çıkarıyoruz cnm ondan uykusu feci durumda..en iyi çocuk dişleriyle birlite doğan çocuktur

evet evet meyve hizaya sok beni monti paklar beni ancak..ama haftaya eşimle iddianın sonu..5 günde 5 kilo diyetimi yapsam diyorum..5 kilo verirsem iddiayı kazanmış sayılcam bide sen holywood diyeti duydunmu yada yaptınmı
ha gayret meyvem...hepsini siraya getir bakim..bu saatten sonra oklava kendi..kellesi gidecekleri bana bildir canim
cemreyide unutma..yiyor yiyor yiyor..sonra yaa ben kilo vermek istiyorum diyor...eti senin kemigi benim canim

kıyma bize kaptan:86::86:

Cemreyide unutma..yiyor yiyor yiyor..sonra yaa ben kilo vermek istiyorum diyor...eti senin kemigi benim canim

evet kızlar gülüm verdi zilin sesinii...

Bundan sonra düzen bozanı sitede kovalıcamm erisin yağlarınız azıcıkk

Tabi benimkilerdee

ayy canım cok zor yaa diş asaması kardeşimden ii biliyorumm..

Ben o diyetlerin hiç birini tavsiye etmiyorum tatlım bak kendim 5 g 5 i yapıyorum ama cok zorda kaldığımda verdiğini geri alıyorsun mutlaka o diyetlerle holywood diyetini de kardeşim cok denedi suan 85 kilo her seferinde 2 katı kilo aldı..
Hiç girişme bosver sen bahaneler uydur iddayı ertelet. Cocukdan diyet yapamadım falan de..
Tutkucum montiye basla en iisi sağlıkla yavas yavas ver kilolarını..

diş çıkarıyoruz cnm ondan uykusu feci durumda..en iyi çocuk dişleriyle birlite doğan çocuktur

kıyma bize kaptan:86::86:
ben kiymazsam siz kendinize kiyiyorsunuz...benim kiymam daha hayirli..Artik Allah kurtarsin sizi meyvemden...eferim giz...takim canlandi hemencik
evet kızlar gülüm verdi zilin sesinii...

Bundan sonra düzen bozanı sitede kovalıcamm erisin yağlarınız azıcıkk

Tabi benimkilerdee

istedigini yapabilirsin meyvem....yeterki kilo almasinlar...ister oklava kullan isterr gures ayari bozulanlar sana teslim

yok cnm erteletmez eşim 4 aydır gün sayıyo şu kadar kaldı iddianın bitmesine diye..5 g 5 kiloyu denemek istiyorum aslında ama dayanamam diye korkuyrum bide montiye hemen başlayamam ondan sonra

yesinlerde diyeti bozsunlarda bak napıom hepsini
Zaten cemreyle benim 52 olmamız lazım beize ayrı ayar cekicem

benımkılerıde erısın amaaa

kırmızı gulumm bende buraya mısafır sanatcı olarak katılabılırmıyım arada sırada
gel gellllllllll hoşgeldi şimdidennnnn

acımasız kaptan.ben şu an boşum ğlum uyudu ondan rahat rahat yazıyorum :)

yok cnm erteletmez eşim 4 aydır gün sayıyo şu kadar kaldı iddianın bitmesine diye..5 g 5 kiloyu denemek istiyorum aslında ama dayanamam diye korkuyrum bide montiye hemen başlayamam ondan sonra

tutkucumm emziriyorsun sonucda tansiyonun sekerin düzer cok halsız kalırsın yığılırsın..
Ve verdiğini alırsın ama istersen ilk günü bi dene zaten en zor kısım 2. Gün ondada tuz kullanırsın ama zorlama kendini kötü hissettiğinde bırak alalh korusun bayılır kalırsın ..

haftada 1 kg zor verioz ama almaya gelince lınk die 2,5 kg alınıo :83::84::84:
oyle tabi..hakkimizi aliriz....kimsede birakmayiz..kimin hakkiysa ona veririz(bana bana bana)

bnm hakkım işte

gülümm gelsin gelsin minnosda gelsi bak oda lüks attır..
Nese sacar benim minnosumm
ayy evet ben neselı kızımdır ama şu luks attırır nedemek anlamadım ama onuda yaparımm

ayy tuttkuuuu kesınlıkle vee kesınlıkleee tuzz katttttt

[sıze="3"]haftada 1 kg zor verioz ama almaya gelince lınk die 2,5 kg alınıo :83::84::84:[/sıze]

bnm hakkım işte

((((((((
ayy evet ben neselı kızımdır ama şu luks attırır nedemek anlamadım ama onuda yaparımm

Ayy tuttkuuuu kesınlıkle vee kesınlıkleee tuzz katttttt

hollandada yabancılar insanlara işci atlar ve lüks atlar diyorlarmıs gülüm söyledi ben lüks atım sendee
Yokmu baska lüks at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…