ayyy sekerlerim necok yazmıssınız hepsinen alıntı yapmadım sonra alıntılarımıda sildimm
Kızlar napım yaa yedim yedim yedim kuzudan baska hersey yedim içime öküz kacmıs gibi bişi olduu
Gülüm deneme sürem sonunda takım oylamasınada sunucakmısın benii isterimde isterimm oyalama sonucumu isterimm :87::87:
Ayrıca kupamı ciceğimi pastamı vermem pasta zaten bitti gitti
canım oğlun hastamı neden durmuyor..
Ayy tutkucum acil tuparlanma asamasına giriyoru kırmızı alarm
Herkes toplanıyorr..
Bak listeye girdiğim hfta 1. Lik istiyorummm asağısı beli kurtarmaz klasımı sarsarr
diş çıkarıyoruz cnm ondan uykusu feci durumda..en iyi çocuk dişleriyle birlite doğan çocukturcanım oğlun hastamı neden durmuyor..
Ayy tutkucum acil tuparlanma asamasına giriyoru kırmızı alarm
Herkes toplanıyorr..
Bak listeye girdiğim hfta 1. Lik istiyorummm asağısı beli kurtarmaz klasımı sarsarr
ha gayret meyvem...hepsini siraya getir bakim..bu saatten sonra oklava kendi..kellesi gidecekleri bana bildir canim
cemreyide unutma..yiyor yiyor yiyor..sonra yaa ben kilo vermek istiyorum diyor...eti senin kemigi benim canim
ha gayret meyvem...hepsini siraya getir bakim..bu saatten sonra oklava kendi..kellesi gidecekleri bana bildir canim
Cemreyide unutma..yiyor yiyor yiyor..sonra yaa ben kilo vermek istiyorum diyor...eti senin kemigi benim canim
diş çıkarıyoruz cnm ondan uykusu feci durumda..en iyi çocuk dişleriyle birlite doğan çocuktur
Evet evet meyve hizaya sok beni monti paklar beni ancak..ama haftaya eşimle iddianın sonu..5 günde 5 kilo diyetimi yapsam diyorum..5 kilo verirsem iddiayı kazanmış sayılcamBide sen holywood diyeti duydunmu yada yaptınmı
kıyma bize kaptan:86::86:
evet kızlar gülüm verdi zilin sesinii...
Bundan sonra düzen bozanı sitede kovalıcamm erisin yağlarınız azıcıkk
Tabi benimkilerdee
çokk guzel sarkılarım vardır benım meyve bılırrr bak arada sırada soylerım sızedee
ben kiymazsam siz kendinize kiyiyorsunuz...benim kiymam daha hayirlidiş çıkarıyoruz cnm ondan uykusu feci durumda..en iyi çocuk dişleriyle birlite doğan çocuktur
kıyma bize kaptan:86::86:
evet kızlar gülüm verdi zilin sesinii...
Bundan sonra düzen bozanı sitede kovalıcamm erisin yağlarınız azıcıkk
Tabi benimkilerdee
ayy canım cok zor yaa diş asaması kardeşimden ii biliyorumm..
Ben o diyetlerin hiç birini tavsiye etmiyorum tatlım bak kendim 5 g 5 i yapıyorum ama cok zorda kaldığımda verdiğini geri alıyorsun mutlaka o diyetlerle holywood diyetini de kardeşim cok denedi suan 85 kilo her seferinde 2 katı kilo aldı..
Hiç girişme bosver sen bahaneler uydur iddayı ertelet. Cocukdan diyet yapamadım falan de..
Tutkucum montiye basla en iisi sağlıkla yavas yavas ver kilolarını..
ben kiymazsam siz kendinize kiyiyorsunuz...benim kiymam daha hayirli..artik allah kurtarsin sizi meyvemden...eferim giz...takim canlandi hemencik
istedigini yapabilirsin meyvem....yeterki kilo almasinlar...ister oklava kullan isterr guresAyari bozulanlar sana teslim
gel gellllllllll hoşgeldi şimdidennnnnbenımkılerıde erısın amaaa
kırmızı gulumm bende buraya mısafır sanatcı olarak katılabılırmıyım arada sırada
ben kiymazsam siz kendinize kiyiyorsunuz...benim kiymam daha hayirli..Artik Allah kurtarsin sizi meyvemden...eferim giz...takim canlandi hemencik
istedigini yapabilirsin meyvem....yeterki kilo almasinlar...ister oklava kullan isterr guresayari bozulanlar sana teslim
yok cnm erteletmez eşim 4 aydır gün sayıyo şu kadar kaldı iddianın bitmesine diye..5 g 5 kiloyu denemek istiyorum aslında ama dayanamam diye korkuyrum bide montiye hemen başlayamam ondan sonra
kizlar ben biraz kaciyorum..isler yogun yetisemiyorum..sonra gecmisi okur hepinize alinti yaprim
haftada 1 kg zor verioz ama almaya gelince lınk die 2,5 kg alınıo :83::84::84:ayyy sekerlerim necok yazmıssınız hepsinen alıntı yapmadım sonra alıntılarımıda sildimm
Kızlar napım yaa yedim yedim yedim kuzudan baska hersey yedim içime öküz kacmıs gibi bişi olduu
Tutkucum ben seni bi hizaya getireyim bacımm montiye dön bakimm
Doğacımm bende seni seviyorummm
Ayy juliam valla sorma gitsin annemlere gittim ve 5 günde 2.300 aldım döndüm..
Gülüm deneme sürem sonunda takım oylamasınada sunucakmısın benii isterimde isterimm oyalama sonucumu isterimm :87::87:
Ayrıca kupamı ciceğimi pastamı vermem pasta zaten bitti gitti
oyle tabi..hakkimizi aliriz....kimsede birakmayiz..kimin hakkiysa ona veririz(bana bana bana)
ayy evet ben neselı kızımdır ama şu luks attırır nedemek anlamadım ama onuda yaparımmgülümm gelsin gelsin minnosda gelsi bak oda lüks attır..
Nese sacar benim minnosumm
tutkucumm emziriyorsun sonucda tansiyonun sekerin düzer cok halsız kalırsın yığılırsın..
Ve verdiğini alırsın ama istersen ilk günü bi dene zaten en zor kısım 2. Gün ondada tuz kullanırsın ama zorlama kendini kötü hissettiğinde bırak alalh korusun bayılır kalırsın ..
kizlar ben biraz kaciyorum..isler yogun yetisemiyorum..sonra gecmisi okur hepinize alinti yaprim
[sıze="3"]haftada 1 kg zor verioz ama almaya gelince lınk die 2,5 kg alınıo :83::84::84:[/sıze]
bnm hakkım işte
ayy evet ben neselı kızımdır ama şu luks attırır nedemek anlamadım ama onuda yaparımm
Ayy tuttkuuuu kesınlıkle vee kesınlıkleee tuzz katttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?