Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tutku, meyvenul gitmiş en iyisi sana sorayım ben bu paylaşım alanına falan nasıl gircem bana yardımcı olur musun neler yapıyoruz cuma günleri..

nasıl canım paylaşım alanı dediğin burdan yapıyoruz listemizi kaptan ekler oraya

Son düzenleme:
ooo süpersinnn :112:

Diğer kızlar uyuyorlar heralde ama baksana saat kac oldu gülüm bile gelmedi bide sabah görüşürüz demişti banaaa cık cık cıkkk

kiz sabah 6.45ten beri isteyim...kapilari actim sonra yerime oturdum...yesil cayimi yudumlarken muhtesem yuzyila baktim..aklima geldin meyvem...ama dun diziye bakamamistim..kimse yokken hemencik bakim dediydimdi

minavercim...paylasim alanina cuma gunleri listemizi bildiriyoruz...yada bir sorum varsa..takimda bir degisiklik vs...bunlari bildiriyoruz...cogunlukla kaptanlar yaziyor oraya..ama senin bir sorun felan varsa ve benden/kizlardan cevap bulamazsan sende yazabilirsin

kizlar.... listeyi cuma sabahina birakmak istemiyorum..isyerim malesef asiri derecede yogun ve listeyi yanlis yapicam yada yetisemeyecegim diye cok korkuyorum...bundan sonra listeyi persembe aksamindan hazirlriz...gecen haftaki yogunluktan kardes takimimizin listesini dogru hesaplamamisim ve yerin dibine girdim..bunu birdaha yasamak istemiyorum...bugun kalktiginda tartilanlar aksama kilosunu listeye bildirsinler lutfen

Gunaydin sekerler...toparlanin bakalimmm...nerelerdesiniz...ben geldimmmm....toparlanin hadi...kaldirin koca popisleri..istemiyorum burada sessizlikkk hadii.. bir iki bir iki siraya lutfennn...

minavercim tebrik ediyorum seni canim...sabahlari bir saat yuruyus yapman cok guzel..boyle devam et tatlim hic bozmamaya calis...boyle gidersen bir ayda verirsin fazlaliklarini

gülüm gülümm gülümmm

Beni haftaya listeye alıcanm mııı

Bak kendime yeni çizelgede yaptımm 55 olasım var hemencikkk

tarihte ilk meyve mezun oldu ve o hafta şişko olup geri döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…