selam kızlar herkese hayırlı akşamlar :80::80:
seni seniii bilmiiiii$.demek artilardasin diye hmmm,vay vay vay zekaya bak
ben herzamn süperim sekercimm
her gün bana kupa vermekden yorulucaksınnn
ayy azerim ben bu hafta listeye girmek istemedimm + dayım die hemde mezuniyetimden biraz zaman gecsin szin yasadığınız soku diğer takımalrda yasamasın :90::90::90:
ayyy canım doktorcumun oğlu oluyorda benden isim rica etti ona isim arıyorum..
sabah disarida balli recelli ,yumurtali zeytinli soyle krallara layik bir kahvalti ile basla.oglen iskender yogurtlu beyti ye ara ogunlerde ekmek arasi doner ye aksam da balik ye ardindanda gec saaatte kremali cikolatali pasta ye
aman haaa diyim.sakIn sakInbu akşam biraz geç geldim kızlar çünkü ablamdayım ve burda kalacağım. o da benim gibi yemeği çok seven bi insan ve evinde bir sürü abur cubur var dua edin daha yolun başındayım onları yemeden eve varayım...
bi ben izlemiom heralde bu cağtayıı :26::26:
selam kızlar herkese hayırlı akşamlar :80::80:
selammmmm :79::79:
seni seniii bilmiiiii$.demek artilardasin diye hmmm,vay vay vay zekaya bak
affffiyyyyet olsun meyveeee :104::125::131:
aman haaa diyim.sakIn sakIn
bide ben
napiyim canim.hem hastayim hem canim cooook SIKILIYOR.offfff hemde cok yaaaazericim meyvem napıosunuz
sekerler benim uykum geldi ben yavas yavas uyuyayım malum 9 saatın asağısındaki uyku beni kesmiyor..öpüldünüz canlarr
tmm cnm iii gecelerben uykuya cekiliyorum canımmm
napiyim canim.hem hastayim hem canim cooook SIKILIYOR.offfff hemde cok yaaa
tmm cnm iii geceler
bende bugün regli oldum cnm yaaaa sancım çok
ben regl degilim ama benimde sancim var yaaa.julia nisanlik aramaya basladinmi kiz.nasil bisey istiyorsun?
juliaaabu ne komik bir yazi.cok güzel.Denizli sivesiyle demi
bi kaç model aklımda var cnm ama daha bakmadım netteb araştırıom sadece bnm ki askerden gelsin de önce bi de ben baska bir şehire gelin gidicem cnm
bi kaç model aklımda var cnm ama daha bakmadım netteb araştırıom sadece bnm ki askerden gelsin de önce bi de ben baska bir şehire gelin gidicem cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?