ben de yataktan zor çıktımYar bana bi eğlence medet! Çok uykum var. Kİmseyle konuşmak istemiom şarj desen bitio . Öf pufff
ben de yataktan zor çıktımYar bana bi eğlence medet! Çok uykum var. Kİmseyle konuşmak istemiom şarj desen bitio . Öf pufff
ankara da müşteri 3 lendi sherry bende alırım bendeSağol canım kaptanim
Ayy simdiden ankara da 2 müşterimiz oldu bile
Sagol Canimsin saydinim..
Çok teşekkürler iyi dileklerin için..
Günaydın güzeller mutlu huzurlu neşeli hayırlı kiloda eksili parada artılı günleriniz olsun inşallah gam keder de neymiş yahu atın şu ölü toprağını üstünüzden.açın radyodan yabancı müzikcıstak cıstak ohh ohh cıstak cıstak ohhh ohh
Ah ahhh rakiben de pek iddialı değil bu haftaKizlar kizlar bugün gelicem dedim ama yine olmadi sanirim esim ise baslayana kadar böyle olucak bu haftaki rakibim beni affetsin güzel bir rakip olamadim ara sira ugramaya calisicam elimden geleni yapmaya calisiyorum düzenim bozulsada.
Merhaba şekerler menüm
Sabah öğleye doğru
2 haşlanmış yumurta
1 kupa yeşil çay
Öğleden sonra
50 gr.ton balıklı salata
1 kase yoğurt
Ara
1 kupa yeşil çay
Akşam
1 tabak yeşil mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Su: 2,5 lt.
Spor: yok maalesef. Evde de p.tesi sendromu olur mu diye düşünmeyin. Ben de oluyor maalesefyarın yürüyüşe çıkacam kesinlikle
Ausencia Ahu060812 begum75
Msumum günaydınlar:)günaydınnn
Msumum günaydınlar:)
allahım ne kadar mükemmel olur bıktım ben çalışmaktaaanben de yataktan zor çıktım, içimdeki çocuğu masumu bırakıp gelmek zoruma gitti Her gün daha da zorlaşıor, biz bayanları 40 da emekli etseler ya, hatta sadece 3 gün çalışsak, ya da sadece öğlene kadar
Lahana şişlik yaptı ben de sanırım
Sabah sadece iki yumurta yiycem şuan bi tartıya çıktım kabus gibi bir rakam gördüm
Sabahta eminim feci artı görücem
Evet tatlım inşallahayy çok inceldin maşallah61 mi olacaksın bu hafta
Tuba ya özelde foto paylaşmayan bi sen kaldındün çok erken uyudum menümü yazmadım
masum senin bağırsaklarında bi sıkıntı var,hem o kadar az yiyiyosun hemde regl bitimindede şişlik oluyosa bi doktora görünmende fayda var
kardeşiminde böyle bi sıkıntısı oluyodu doktora gitti hassas bağırsak sendromu demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?