Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yar bana bi eğlence medet! Çok uykum var. Kİmseyle konuşmak istemiom şarj desen bitio . Öf pufff
ben de yataktan zor çıktım, içimdeki çocuğu masumu bırakıp gelmek zoruma gitti Her gün daha da zorlaşıor, biz bayanları 40 da emekli etseler ya, hatta sadece 3 gün çalışsak, ya da sadece öğlene kadar

Yar bana bi eğlence medet! Çok uykum var. Kİmseyle konuşmak istemiom şarj desen bitio . Öf pufff
ben de yataktan zor çıktım, içimdeki çocuğu masumu bırakıp gelmek zoruma gitti Her gün daha da zorlaşıor, biz bayanları 40 da emekli etseler ya, hatta sadece 3 gün çalışsak, ya da sadece öğlene kadar

Ausencia abla ve diğer arkadaşlar menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 parmak peynir
ara 2 hurma
öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara 10 badem
ayran
ara
1 portakal
akşam
salata
pırasa
1 dilim ekmek
dün çok açıktım
akşam 5 gibi
1 galete 4 zeytin yedim
KAÇAMAK

Bu sarkida sana gelsin canimm sporda ucuyorumm bennn

Kizlar kizlar bugün gelicem dedim ama yine olmadi sanirim esim ise baslayana kadar böyle olucak bu haftaki rakibim beni affetsin güzel bir rakip olamadim ara sira ugramaya calisicam elimden geleni yapmaya calisiyorum düzenim bozulsada.
Ah ahhh rakiben de pek iddialı değil bu hafta Su içmeyi unutuyorum, akşamı çok geç yiyorum cumartesiden düne kadar her günde bir cız, İnşallah cumaya kadar toparlayacağım

ortim menün bence güzel, sporuda eklersen dahada güzel tabi

kaptanım Ausencia dün çok yorucu bir gündü,menümü ancak paylaşabiliyorum

sabah (07:45)
1 dilim ekmek
4 ceviz
4 zeytin
peynir

öğlen (11:50)
nohut yemeği
1 dilim ekmek
yoğurt

ara (15:00)
yarım dilim ekmek
3 ceviz

akşam (20:00)
mezgit balığı
salata

iş çıkışı çarşıda işlerim vardı,eve geç geldim balık anca yetişti

Ahu060812 pazartesi sporum yok

allahım ne kadar mükemmel olur bıktım ben çalışmaktaaan

Lahana şişlik yaptı ben de sanırım
Sabah sadece iki yumurta yiycem şuan bi tartıya çıktım kabus gibi bir rakam gördüm
Sabahta eminim feci artı görücem

masum senin bağırsaklarında bi sıkıntı var,hem o kadar az yiyiyosun hemde regl bitimindede şişlik oluyosa bi doktora görünmende fayda var
kardeşiminde böyle bi sıkıntısı oluyodu doktora gitti hassas bağırsak sendromu demişlerdi

cnm regli bitimi iyi kilo veririm ben foss diyede inerim ama geçen yaptıgım lahana beni şişirdi
düdklüde yapmıştım ondan mı oldu anlaamdımm
amaa cumaya kadar gider inşallah ,

kabızlıkta diyet olmasa çok takılmamda , dyet sürecisni uzatıyor diyee cnm sıkılıyor birazz
benimkisi sipastik kolon cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…