Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar nescafeyi seven içen varmı aramızda bilemiyorum ama şu yazıyı şuraya iliştireyim:

nescafe içmek:sade sütlü farketmiyor ödem yapıyor vücuttaki suyu tuttuğu için. içilen her nescafe için ekstra 2 bardak su içilmeliymiş

DEMİŞLER Kİ ; mümkün olduğunca hiç tüketmemek en iyisi sağlık açısından. Vücutta asitlenmeye sebep olur ve bu asitler yağ hücreleri tarafından tutularak kiloya sebebiyet verir
Nescafe ve diğerleri. Ayrıca süt tozu da kalorili ve çok sağlıksız, asla tercih etmeyin.
Şekerden hiç bahsetmeye gerek bile yok sanırım.
Ayırca bir uzmandan,direk suda eriyerek yapılan kahvelerin çok zararlı olduğunu dinlemiştim.
İlla ki kahve içilmek isteniyorsa arada bir özellikle spordan hemen önce(yağ yakımını hızlandırır bu şekilde),şekersiz Türk kahvesini ya da kafeinsiz filtre kahve tercih edin, abartmadan ama.Yanında da Bol bol su içmek kaydıyla, bu şart!!! Örneğin günde 2,5 litre su içiyorsanız,kahve içtiğiniz gün 2 büyük bardak daha fazladan içmelisiniz.

süt tozu konulmaması masum hale getiriyor gibi düşünyoruz ama öyle değil.. içindeki kafein ödem yapar, yani vücutta su tutar ve kilo alımı demektir bu..

Bir arkadaşım vermesi gereken 3 kg için diyetisyene gidiyor
Diyetisyen kesinlikle nescafeyi içmemesi gerektiğini çünkü yağ hücrelerini güçlendirdiğini söylemiş.

bunu bir arkadaş yazmış bende size aktardım

evet buna benzer bir yazı bende okudum @masumm kahve çok tüketiyor sanırım ara verirsen canım belki ödem gider ...

@Sherrysherrylady bi müşteride Kocaeline yaz

@Dersaadet_ az uyku = ödem güzelim .... uykuya dikkat , başladın değil mi 4 güne ? unutma hesapla dedim bu hafta yüzde 2 görevi sende

saydin78 sabit ten sonra patlattığın 4 günlük 61 in başlarını gösterir kesinnnnnn bozma sakın .

Sekercikiz aman dikkat , bu hafta yine güzel hedeflerimiz var unutma . 3 günde sil süpür ne varsa artı , bir de üzerine eksiye in , işin zor valla

aeben gülüm mimu88 nun hep canı sıkkındı biraz , üzerine dedesi rahatsızlandı , o yüzden aklım onda dedim .

mimu88 demişkeeeen o da sabitmiş , 3 gün -1 için harika bir süre değil miiiiiiiiiiiii mimuuuuuuuuuuuu

begum75 tatlım ben çok içerim nescafe ...sade . diyet boyuda içtim . Demek içmesem haftada 2 kilo verecekmişimm

Nare83 bugünkü menüyü görmezden geliyorsunnn güzelim , sen ton balığınla mutlusun

Betulina güzelliğim sende mi dahi kovasın doğum günün kutlu olsun canım . Menülerini hiç beğenmedim sen bu hafta az geldin , okumadın tabii ... takım olarak 2 hafta üst üste 1.olunca gaza geldik , 3. haftayı da isteriz dedik .... Ona göre göre yani

Z Zeynusum gelmişsin , hoş gelmişsin .

kelebekolacam tüm üni yıllarım unforgiven da kafa sallamakla geçse de , şimdi arada bende iki damar patlatıyorum

bugün bende ton balık salata yiyecem ) birazdan bir salata yapayım hazır kalsın dolapta ) spordan sonra bişey yapasım gelmiyor )

Adaaaaaaaaaaaaaaa rüyamda seni gördüm

Aaaaa kaptanım fotolarda yüzün çok pürüzsüzdü , alnında sivilce varmış diyorsun bende diyorum , filtreli foto onlar

hiç hazırlıgım yok cnm
sabahta bişiy almadan çıktım evden
çorba, yogurt takılcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…