cnm regli bitimi iyi kilo veririm ben foss diyede inerim ama geçen yaptıgım lahana beni şişirdi
düdklüde yapmıştım ondan mı oldu anlaamdımm
amaa cumaya kadar gider inşallah ,
kabızlıkta diyet olmasa çok takılmamda , dyet sürecisni uzatıyor diyee cnm sıkılıyor birazz
benimkisi sipastik kolon cnm
bişey olduğu belli çünkü hiç çalışmıyo pek tembelyokmu bunun bi ilacı,düzenleyicisi yada beslenme şekli
düdüklüden kaynaklı bişey olcağını sanmam ama lahananın gaz yapıcı etkisi vardı diye biliyorum
peki regl bitti tartı ne diyo eksileri gördün mü?
Bugün yapıcam inşallah tatlımortim menün bence güzel, sporuda eklersen dahada güzel tabi
Günaydınnnnnnn günaydınnnnnnn ne kadar güzel bir gün değilmi
İşler fena yoğun o yüzden giremiyorum çok çok sık:) benim kilo verme regl den dolayı biraz yavaşladı.Diyetisyen bir arkadaşımdan yardım istedim.Metabolizmayı hızlandırma kararı aldık:) Şok şaşırtmaca yapacağız 4 gün protein 3 gün karbonhidrat:) her gün 3 bardak alkali su(karbonat bana iyi gelmediği için limonlu su ile yapacapız) tahlil yaptıracağız demir ve günışı vitamini ölçümü için eksikliği kilo vermeyi çok etkiliyormuş:) adımlarımı saydıracak hareketi ölçecek dün akşam 20 dk leslie yaptım inanılmaz iyi geldi:) yeme listem çok kabarık ve güzel:)bakalım şaşırtabilecekmiyiz metabolizmamızı:) adım sayım fazla çıksın diye öğle tatilinde yürüyüşe gideceğim:)nerelerdesin kaçak
Aaa doğum gununmuydu iyiki doğmuşsun iyiki varsın betüş nice güzel mutlu sağlıklı yaşların olsun insallahAusencia
auscum, insan bir ıhmal edince bi daha toplayamıyor, hemende nasıl unuttum manü yazmayı. Ama sen sopayı göstermeden ben bu sabah sopayı kendime gösterdim, hem de en harlısından
Şimdi cumartesiyi atlayalım
PAZAR MENÜ
SABAH
3 küçük ev poğaçası
yumurta
zeytin
peynir
kaymak/ nutella
Öğlen
yoğurt
elma
Akşam
bir kase patlımış mısır
türk kahvesi
Kahvaltı geç saatte olduğu için akşam dahi acıkmamıştım.
PAZARTESİ MENÜSÜ
Sabah
peynir
zeytin
badem
roka / maydanoz
İkindi
resmiyette doğum günüm 6 şubat olduğu için müdür bey ve iş arkadaşlarım süpriz doğumgunu hazırlamışlarPastadan çok ince bir dl yemek durumunda kaldım. Hazır pastayı hiç sevmem ama yedim mecburen, kremalarını kenara atarak sadece keklerini
Akşam
hindili kereviz
yoğurt
2lt su
Yok kuzu tartıyı hiç sormatartıı olalala demiş belliiii
Şekercikiz şeker kilo bildirecektin sanki bugünYok kuzu tartıyı hiç sormadedide ben bugün mutlu uyandım içimde bi enerji varki sorma spora aktaricam direk oh gitsin yaglar
o zaman foto paylaşması lazım bekliyoruzSekercikiz dün gece rüyamda seni gördüm foto paylaşıyordun özel yerimizde resim paylaşamayışından öyle etkilendim ki demek rüyama girdin mis gibi bir gölde kayıkta oturmuş poz veriyordun, kapalı idin. Kumral, kahverengi gözlü, güzel yüzlü ideal kiloda idin pek şekerdin
Ah deme ya canım benimSekercikiz dün gece rüyamda seni gördüm foto paylaşıyordun özel yerimizde resim paylaşamayışından öyle etkilendim ki demek rüyama girdin mis gibi bir gölde kayıkta oturmuş poz veriyordun, kapalı idin. Kumral, kahverengi gözlü, güzel yüzlü ideal kiloda idin pek şekerdin
Oyy ahummm çok sevindimcanlarimm..ankara da müşteri 3 lendi sherry bende alırım bende
Kilomda şöyle 63.5 600 gr artı bugün dört günlüğe başladım bakalım cumaya gider insallah yoksa kaptanın yüzüne nadil bakarım bilemiyorumŞekercikiz şeker kilo bildirecektin sanki bugünmerak ettim kaç kilosun?
Canım denedim tekrar bellek dolu işlem gerçekleştiriliyor diyo teldeki resimleri videolari bi boşaltıp deniycem tekrar cnmo zaman foto paylaşması lazım bekliyoruzSekercikiz
profil resiminde gtimiş bu kim dedim birdenCanım denedim tekrar bellek dolu işlem gerçekleştiriliyor diyo teldeki resimleri videolari bi boşaltıp deniycem tekrar cnm
Evet cnm onu değiştiricem tim şimdi onuda geri yukleyemiyorum iyimiprofil resiminde gtimiş bu kim dedim birden)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?