Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bişey olduğu belli çünkü hiç çalışmıyo pek tembel yokmu bunun bi ilacı,düzenleyicisi yada beslenme şekli
düdüklüden kaynaklı bişey olcağını sanmam ama lahananın gaz yapıcı etkisi vardı diye biliyorum
peki regl bitti tartı ne diyo eksileri gördün mü?

beyaz ekmek yrsem çalışıyor
birazda genetik böyle şeyler ya
şuanda diyetten ötürü birazz kısınca hiç çalışmıyor tabi

nerelerdesin kaçak
İşler fena yoğun o yüzden giremiyorum çok çok sık:) benim kilo verme regl den dolayı biraz yavaşladı.Diyetisyen bir arkadaşımdan yardım istedim.Metabolizmayı hızlandırma kararı aldık:) Şok şaşırtmaca yapacağız 4 gün protein 3 gün karbonhidrat:) her gün 3 bardak alkali su(karbonat bana iyi gelmediği için limonlu su ile yapacapız) tahlil yaptıracağız demir ve günışı vitamini ölçümü için eksikliği kilo vermeyi çok etkiliyormuş:) adımlarımı saydıracak hareketi ölçecek dün akşam 20 dk leslie yaptım inanılmaz iyi geldi:) yeme listem çok kabarık ve güzel:)bakalım şaşırtabilecekmiyiz metabolizmamızı:) adım sayım fazla çıksın diye öğle tatilinde yürüyüşe gideceğim:)

Aaa doğum gununmuydu iyiki doğmuşsun iyiki varsın betüş nice güzel mutlu sağlıklı yaşların olsun insallah

Sekercikiz dün gece rüyamda seni gördüm foto paylaşıyordun özel yerimizde resim paylaşamayışından öyle etkilendim ki demek rüyama girdin mis gibi bir gölde kayıkta oturmuş poz veriyordun, kapalı idin. Kumral, kahverengi gözlü, güzel yüzlü ideal kiloda idin pek şekerdin

o zaman foto paylaşması lazım bekliyoruz Sekercikiz

Ah deme ya canım benim canım çok denedim olmuyor ya anlamadım avatarimi değiştiricemtim onu bile değiştiremiyorum yetersiz bellek diyip duruyo ben anlamadım bu işi valla tahminin doğru sekerim kumral kahverengi gözlüyüm ama kapalı değilim

Selam kızlar,
Nasılsınız? Umarim herkes cooook iyidir.
Ben ucundan da olsa 80 i gördüm ya, pek keyifliyim.. @Dersaadet_ sagol guzelim benim iyi dilekler için.
ankara da müşteri 3 lendi sherry bende alırım bende
Oyy ahummm çok sevindimcanlarimm..
Size en guzelinden sekerlerim

bende evimde has zeytinyağı kullanıyorum çook sağlıklı kızlar başka hiç bir yağ almıyorum kekleri bile zeytinyağı ile yapıyorum çok hafif puf puf oluyor ....doğal tereyağı bulamadığım için marketten diğer tereyağ bile almıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…