Elinize saglik kaptanicemmm masumla oturup düşünürüz su metayi nasil hizlandirsak diyeORTiLER ÇARPIŞIYOR YARIŞMASI
Evetttttt ... Toplamda 3 Cuma sürecek ve 03 Mart kilo bildirimi ile sona erecek yeni yarışmamız hazır .
Yarış boyunca özel bir durum olmadığı sürece gruplar değişmeyecek .
Yarışma sonunda üç haftada üç 1.lik alan grup , büyük ödüle kavuşacak .
3 haftada 2 galibiyet alan gruplar için küçük ama tatlı cızzz kaçamağı
3 te 0 ile yarışı bitiren gruba ... 1 haftalık spor cezası . Spor yapanlar içinde ekstra olarak dk eklenmesi.Ayrıca kaptan tarafından belirlenecek süpriz ceza
Gelsin bakalım listeler ....
Ortiler sıkı sıkıya birbirini takibe alsın lütfen . Her gün birbirlerinin menüsünü sporunu didiklesin ... rakiplerini takip etsin .
Özelden görüşüp taktik belirlemek ortilere serbest
Yarışta olamayacağım , yeterli vakit ayıramam , ortimi motive edemem diyenler lütfen bildirsin .
Bu sebeple pzt gününe kadar beklemedeyim . Listeyi değiştiririm , grupları da ... hiç sorun değil.
Yeter ki gerekli zamanı ve desteği ayıramayacak olan yazsın bana .
Zahmet olur diye nezaket yapmayın :)
Bilakis memnun olurum .
Şimdilik kafamda oluşan gruplar
Betulina Ve kelebekolacam ikilisi ile
&
ada81 Ve @masumm ikilisi ....
@Dersaadet_ Vemimu88 ikilisi ile Ahu060812 ve DelyDoly ikilisi ...
@tuba52 ve @pamukskr ikilisi ile @vorones ve @fatmanurkaya ikilisi ....
@Sekercikiz ve @Sherrysherrylady ikilisi ile @begum75 ve @arselka ikilisi ....
@Daydream15 ve @kuzularinannesi ikilisi ile @MuMu85 ve @cydnz_1 ikilisi....
@Bebetomm veecemavi başlangıç alıştırması olarak birbirleri ile ikili yarışacaklardır eğer isterlerse ....
Değişiklik ekleme çıkarma için pzt gününe kadar beklediğimi hatırlatır .... tüm ortilere bol şanssss ve bool eksiler dilerim .
Lütfen ortilerinizin yaasına yapışın :)))
Sevgiler ... saygılar ... aus`tan
Wuhuuuuuuuu.yedim seni betül.
Elinize saglik kaptanicemmm masumla oturup düşünürüz su metayi nasil hizlandirsak diye)
Heee öyle mi .yine yedim seni betül.gozum üstün de menulerini cimbizliycam sen verme gelip çıtır çıtır yiycem yine eksi cikartcam seni .
Yavrum betülü yemiyeceksin betülle bir olup ada ve masumu yiyeceksiniz ...
Göründüğü üzre yemekle kafayı bozdum jetonuda düşmeden yedim
Ne planlaaar çıkar sizden artık meraktayım :))
Heee öyle mi .yine yedim seni betül.gozum üstün de menulerini cimbizliycam sen verme gelip çıtır çıtır yiycem yine eksi cikartcam seni .
Masum hizlandi bayagi bende hizlanirsam odullerin hepsi bizim hepsi bizim hepsi bizim olacak
Ne planlaaar çıkar sizden artık meraktayım :))
veroyu tebrik ederim,iddalı bir giriş yaptı,inşallah bunu devam ettirip hedefine ulaşır hemencik
tabiki takımda olan diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum,ilk 3 te olmak böyle güzel bi yüzdeye sahip olmakta büyük bir başarıve tabiki kaptanım bunların hepsi senin sayende,toplayıcı,bütünleyici anaç yapında kaynaklı,sanada teşekkürler
Güzelimmm başarı seninde başarınn çünkü bizlerii sen tetikliyorsunnn kilon veren arkadaşlarımı yine yeniden tebrik ediyorumm.Helall olsun kızlar hepinizee
Kuuzmm yedim öğlenn
Acaba dely ne yiyecek.veroyu hiç sormuyorum içimde deli bi korku
Sizi de yiycemmmmm.Masum hizlandi bayagi bende hizlanirsam odullerin hepsi bizim hepsi bizim hepsi bizim olacak
Vallaa kuzummm inşallah bugün minnak eksi gördümm zatenn umuyorumm güzel eksii gelecekkk umutluyummmm şişkinliğim yok
Ne güzel bir takım olduk biz yaaa
Haftaya hepimize sözünnm var dely ...
Avuçlarımız patlayana kadar biz seni alkışlayacağız .
Bir deBetulina yı ...
Artik ava giderken avlanmasinnlarda haha
Sağolasınn canımm benimm horon tepiylerr dimee sakınn çılgın hamsiler
Anammmmm nasıl 4 li olmuşsunuz siz.ortalik toz dumanAhu060812 ortimm cigerparemmm olmuşuz kuzummm mimu ile dersadeti yicekmişizz haydeee bakalımmm hızlanalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?