Hosgeldin aramıza canim kac kilosun ?Merhaba ben dilek yeni üye oldum.Fatmanın arkadaşıyım kiloluyum mutsuzum yardıma ihtiyacım var
Gider canim kilolar hic merak etme yeterki bi yerden baslayalim.....kaptanimiz sana gerekli aciklamayi yapacaktir birazdan gelir canim...78.4kiloyum
SuperCokk amaa cok mutluyumm kizlar xxl beden citcitli atlet giyerdimm herseyimm bollasti berbat diyordum yaa l beden aldim veee tataaa tammm süper oldu bedeniim large düşmüş yasasiiinnnn sizlerle paylasayimm dedimmm
Dilekcim hoşgeldin , fatmanur bahsetmişti gelecegindenMerhaba ben dilek yeni üye oldum.Fatmanın arkadaşıyım kiloluyum mutsuzum yardıma ihtiyacım var
Bekliyoruz canimAyyy eve geldim kendimi koltuğa attım bir kase çorba içtim
İlaç içtim , antibiyotiğe gerek varmı biliyorum , başım çok ağrıyor ve yutkunurken. Acıyor boğazım
ada81 no panik , bı iyileseyim ilgilenicem arkadaşlar la
Hemen git tel no degistir canim madem oyle iste boyle yap sok olsun...sakin arama degerlisin sen bunu unutma..Ben geldim :) mesajlarınızı okuyacağım şimdi geçmiş birikti. Mutlu değilim ama huzurluyum. Ortak kullandığımız instagram hesabının şifresini değiştirmiş beyefendi. Evet bu büyük bir şey değil ama bitmiş yani anlaşılan bi şeyler, demek ki ortak hesap istemiyor artık. Veya aklınca bana ders vermek, beni delirtmek için bunu yaptı. Tüm iletişim yolları da kapalı şu an istesek de birbirimize ulaşamayız. Takmamam lazım. Nasıl başaracağım bilmiyorum.
Merhaba ben dilek yeni üye oldum.Fatmanın arkadaşıyım kiloluyum mutsuzum yardıma ihtiyacım var
Cokk amaa cok mutluyumm kizlar xxl beden citcitli atlet giyerdimm herseyimm bollasti berbat diyordum yaa l beden aldim veee tataaa tammm süper oldu bedeniim large düşmüş yasasiiinnnn sizlerle paylasayimm dedimmm
Eşimde hastaydı Dr gitti antibiyonik var içsem mi acaba ama adını bilmediğim ilaçlar yazmış adam ya en iyisi bi gargara yapayım
Terafluygun aldım yeterli olurmu
Ateşinde var gibi , üşüyorum gibi
Sagolasinnn canimmm tesekkur ederimDileeeek hoşgeldin canım
Ne iyi ettinde geldin inan burası sanada iyi gelecek veeeee yaza bu iş bitecek inşaallah
Tekrar hoşgeldin canım
Ayyyy çok sevindim canım maşallah Tebrikler
Evett canimmm kesinliklee sporun faydasii süper moral olduuSuper))) spor coook sıkılaştiriyor canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?