Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugun menu

Ilik iki bardak su 2 kayisi

Kahvalti 10.00
Sebzeli yumurta
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
1 bardak yesil cay
7 findik 2 hurma

Aksam 16.10
4 adet et köfte
1 kase yoğurt

2.5 lt su icildi .1 bardak daha yesil cay icerim...

Ausencia ve Ahu060812 45 dakika yürüyüş 3 mil lesli yapildi...

Ausencia ve Nare83 olmus mu menu

Cokk amaa cok mutluyumm kizlar xxl beden citcitli atlet giyerdimm herseyimm bollasti berbat diyordum yaa l beden aldim veee tataaa tammm süper oldu bedeniim large düşmüş yasasiiinnnn sizlerle paylasayimm dedimmm
Super ))) spor coook sıkılaştiriyor canim...

Merhaba ben dilek yeni üye oldum.Fatmanın arkadaşıyım kiloluyum mutsuzum yardıma ihtiyacım var
Dilekcim hoşgeldin , fatmanur bahsetmişti geleceginden
İlk sayfamızda form var onu doldur buraya kopyala
Sonrasında sık sık takıma geldikçe sende alışır kaynaşırsın .

Ben geldim :) mesajlarınızı okuyacağım şimdi geçmiş birikti. Mutlu değilim ama huzurluyum. Ortak kullandığımız instagram hesabının şifresini değiştirmiş beyefendi. Evet bu büyük bir şey değil ama bitmiş yani anlaşılan bi şeyler, demek ki ortak hesap istemiyor artık. Veya aklınca bana ders vermek, beni delirtmek için bunu yaptı. Tüm iletişim yolları da kapalı şu an istesek de birbirimize ulaşamayız. Takmamam lazım. Nasıl başaracağım bilmiyorum.

Bekliyoruz canim ) boğaz icin tuzlu su ile gargara yap istersen...

Hemen git tel no degistir canim madem oyle iste boyle yap sok olsun...sakin arama degerlisin sen bunu unutma..

Eşimde hastaydı Dr gitti antibiyonik var içsem mi acaba ama adını bilmediğim ilaçlar yazmış adam ya en iyisi bi gargara yapayım
Terafluygun aldım yeterli olurmu
Ateşinde var gibi , üşüyorum gibi

Merhaba ben dilek yeni üye oldum.Fatmanın arkadaşıyım kiloluyum mutsuzum yardıma ihtiyacım var

Dileeeek hoşgeldin canım
Ne iyi ettinde geldin inan burası sanada iyi gelecek veeeee yaza bu iş bitecek inşaallah
Tekrar hoşgeldin canım

Cokk amaa cok mutluyumm kizlar xxl beden citcitli atlet giyerdimm herseyimm bollasti berbat diyordum yaa l beden aldim veee tataaa tammm süper oldu bedeniim large düşmüş yasasiiinnnn sizlerle paylasayimm dedimmm

Ayyyy çok sevindim canım maşallah Tebrikler

Menum 11.02.2017 Cumartesi
Sabah
1.5 yulaf kepekli 1 kk peynirli
2 yumurtali omlet
5 zeytin
2 bardak cay

Öğle
1 por.kofte
1 kase yogurt
1 dlm ekmek

Aksam
1 kase çorba
1 kase yogurt

2 lt su 2 bardak yeşilçay 1 kupa sade nescafe 60 dakika

Hayirli aksamlar canlarimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…