Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ha doktorum kelebekolacam eger gönderdiğim listeyi yapacaksan bence ikindi arasındaki layt tatlıyı kaldır derim
Yerine ananas yogurt yiyebilirsin

Banuş listeyi sende biliyordun sahi gönderdiğini görmemişim .

Doktorum eger uzun soluklu bişi arıyorsan montiyi tek geçerim
Zati senin işteh yok bayada seçicisin zati o kiloyu nasıl aldın onuda anlamış değilimya.

Kalkis, 1 bardakmilik su. Bir cay kasigi bal. 5.6 damla limon suyu

Kahvalti
1 dilim ekmek
4 zeytin
1 bardak greyfurt suyu
1 yumurta

Ara 2 dilim ananas
Ogle 130 gr et /tavuk/balik
Salata yagsiz tuzsuz

Ara yarim greyfurt

Ara 2 dilim ananas

Aksam

8 yk sebze yemegi
Salata

Ara sebze suyu bir bardak
(Yarim elma ,1 dilim ananas, 1 kabak , yarim havuc )[

benim zaafim ev yeneklerine ve triliceye. Bizde kızartma olmaz kremalı şeyler olmaz .cocuklar bile tambugday bisküvi kuruyemiş ve genelde çiğ kuruyemiş yer.dondurmaya zaafim yok..

Ben bunu yapayım.cunku aeben cigimun paylaştığı listede yağ da yok beni kabul yapar.bunda ananas var o iyi bir lig kaynağı.zaten benziyorlar. Gidip malzeme tmmlayim yarın sabah başlayım bu günü n geri kalani da benzeteyim

Evet yaseminim iyi bir liste
Şimdiden kolay gelsin .
1 haftamı yapacaksın ?

Kabız olmuş kabul ,lif olmuş lig

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 504. ETAP SONUÇ LİSTELERİ

( 03 - 10 ŞUBAT )

TAKİM DERECELERİ

3. Takım..............%1.40

9.Takım.................%1.040

7. Takım..................%1.008

BİREYSEL DERECELER

1- Kahverengi211 (3.takım) ........%4.36

2- vorones (7. Takım).........%3.13

3-Ozlem (5.takım)
.........%2.83

Şimdi eşleşmeleri hazırlayacağım .

Aktif olarak katılımda olmayanları eklemeyeceğim bilginize ...

Çünkü 2`li grupların birbiri ile yarışacağı bir eşleşme .

Motive için düzenli olarak takımda olanlar ve listedekilerden oluşacak .

Kilo dengesi gözetmeyeceğim ... yüzde olacağı için .

ada81 sabrın kuvvet bizi biz anlarız milletin 2_3 verdi gitme ve vermek iyi da bir imtihanı ama veren kendine veriyor canım. Hayat böyle herkesin ayrı bi artısı eksisi var.ama 1 gün de 400gr bize zafer.tebrikler.
Tesekkurler kelebegim valla oyle buyuk zafer oldu gidip gidip tartiliyorum )) bu motive ile 45 dakika yurudum 3 mil lesli yaptim ))

ada81 sabah için aklıma ne geldi goji ye.ben limonlu icince tansiyonum düşüyor bi tutam goji hem enerji veriyor hem tansiyon yükseltiyor.
Aaa bende vardi dedim bu ne ya bana zarar verir dedim attim..ama cayi duruyor ..ben boyle kirmizi kirmizi gojinin kendisini almistim..cayini icerim artik sallama ))

Cok tesekkurler kaptanim karar verdim her persembe menum pirinc lapasi )))) diger gunler normal diyet... tek sorun bugun hala wcye cikamadim popoya bisey olmasinda biliyorsun fissürden tirsiyom ;(

Hepimize bir tebrik daha gelsinnn güzeller ...

Ve tabiiii veroya da

veroyu tebrik ederim,iddalı bir giriş yaptı,inşallah bunu devam ettirip hedefine ulaşır hemencik

tabiki takımda olan diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum,ilk 3 te olmak böyle güzel bi yüzdeye sahip olmakta büyük bir başarıve tabiki kaptanım bunların hepsi senin sayende,toplayıcı,bütünleyici anaç yapında kaynaklı,sanada teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…