benim zaafim ev yeneklerine ve triliceye. Bizde kızartma olmaz kremalı şeyler olmaz .cocuklar bile tambugday bisküvi kuruyemiş ve genelde çiğ kuruyemiş yer.dondurmaya zaafim yok..Ha doktorumkelebekolacam eger gönderdiğim listeyi yapacaksan bence ikindi arasındaki layt tatlıyı kaldır derim
Yerine ananas yogurt yiyebilirsin
Banuş listeyi sende biliyordun sahi gönderdiğini görmemişim.
Doktorum eger uzun soluklu bişi arıyorsan montiyi tek geçerim
Zati senin işteh yok bayada seçicisin zati o kiloyu nasıl aldın onuda anlamış değilimya.
Ben bunu yapayım.cunkuKalkis, 1 bardakmilik su. Bir cay kasigi bal. 5.6 damla limon suyu
Kahvalti
1 dilim ekmek
4 zeytin
1 bardak greyfurt suyu
1 yumurta
Ara 2 dilim ananas
Ogle 130 gr et /tavuk/balik
Salata yagsiz tuzsuz
Ara yarim greyfurt
Ara 2 dilim ananas
Aksam
8 yk sebze yemegi
Salata
Ara sebze suyu bir bardak
(Yarim elma ,1 dilim ananas, 1 kabak , yarim havuc )[
Evet yaseminim iyi bir listeBen bunu yapayım.cunkuaeben cigimun paylaştığı listede yağ da yok beni kabul yapar.bunda ananas var o iyi bir lig kaynağı.zaten benziyorlar. Gidip malzeme tmmlayim yarın sabah başlayım bu günü n geri kalani da benzeteyim
Kabız olmuş kabul ,lif olmuş ligBen bunu yapayım.cunkuaeben cigimun paylaştığı listede yağ da yok beni kabul yapar.bunda ananas var o iyi bir lig kaynağı.zaten benziyorlar. Gidip malzeme tmmlayim yarın sabah başlayım bu günü n geri kalani da benzeteyim
Evet 1 hafta bi deneyim bakim bende ne yapar.Evet yaseminim iyi bir liste
Şimdiden kolay gelsin .
1 haftamı yapacaksın ?
Teşekkür ederimAusencia kaptanım sana zahmet şu zerdeçalın yoğurdun miktarını da yazar mısın. Bu hafta bunu yapayım Belki azıcık göbek sönüverir
Kabız olmuş kabul ,lif olmuş lig
Tesekkurler kelebegim valla oyle buyuk zafer oldu gidip gidip tartiliyorumada81 sabrın kuvvet bizi biz anlarız milletin 2_3 verdi gitme ve vermek iyi da bir imtihanı ama veren kendine veriyor canım. Hayat böyle herkesin ayrı bi artısı eksisi var.ama 1 gün de 400gr bize zafer.tebrikler.
Aaa bende vardi dedim bu ne ya bana zarar verir dedim attim..ama cayi duruyor ..ben boyle kirmizi kirmizi gojinin kendisini almistim..cayini icerim artik sallamaada81 sabah için aklıma ne geldi goji ye.ben limonlu icince tansiyonum düşüyor bi tutam goji hem enerji veriyor hem tansiyon yükseltiyor.
Cok tesekkurler kaptanim karar verdim her persembe menum pirinc lapasiTünaydınnnnlar ....
Ancak gelebildim malum hafta sonu ....
Geçmişi okudum ... alıntıları almıştı kiii ...cevaplayana kadar yine Yusufla çene çaldık :)))
@Daydream15 canımmm başarılar ... su gibi çözüver soruları ...
@Davina canım zaten sen bu geçiştirmelerden aldın kilo .
Sadece kendin için o alarmı 30 dk önceye kur ve kahvaltını yap .
@kuzularinannesi güne harika bi kahvaltı ile başlamışsınnn .
Tekrar hoş geldin .
ada81 süpeeeer ... sonuçta ödem midir yağ mıdırrr bilememm . Ama sonuçta bu giden senden gitmiyordu . Bence de aeben nin uyarısı gibi haftada 1 en fazla 2 gün üst üste yapılıp 5 gün normal diyete dönülebilir.
@DelyDoly tatlımmmmm böyle görünce seni nasıllll mutlu oluyorummmmm ....beni bu mutluluktan mahrummm bırakmaaa .
begum75 ile planlarınızı da okudummmmm tabi kiiii :))
Begüm tatlım o kv okumasında herkesss vay begümmmm diyecek gör bak .
@Ahu060812 kızzz sen ne alemsinnn .
Sıradaki şarkıyı şu söylesin ... ne zevklidir ya .
Bak bi arkadaşla yapıyoruz , sevgilisine şeytan diyor ki git kapısına dayan .... diye bi şarkı vardı onu söylüyor çıktı .
Tam da uyuyordu .
Bi heyean hadi sıradakini de o bana söylesin oldu.
Kapımaaa dayanma sakınnnn yakarımmm
@masumm krebin hayırlı olsunnnn ...
Iyi gelmiş sevindim ... ama dönüşümlü yap sabahları . Bi gün o bi gün etimek li klasik...
B Bebetomm canım göbek eriten yoğurt kürü ... soda limon yoğurt ... bunu denedim iyiydi sonuç .
Şimdi zerdaçal yoğurt kürü yapıyorum ki .... sonuç daha iyi . Bu kür ödem atıcı yağ yakıcı ... benim yağlarda bi tek göbekte kaldığı için . . Etkisine hayran kaldım .
Şimdi ben bunları ancak yazana,kadar yeni mesajlar gelmiştir :))))
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 504. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
( 03 - 10 ŞUBAT )
TAKİM DERECELERİ
3. Takım..............%1.40
9.Takım.................%1.040
7. Takım..................%1.008
BİREYSEL DERECELER
1- Kahverengi211 (3.takım) ........%4.36
2-vorones (7. Takım).........%3.13
3-Ozlem (5.takım) .........%2.83
Hepimize bir tebrik daha gelsinnn güzeller ...
Ve tabiiii veroya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?