Sağol canım yok gelmedi dahaGüle güle giy cnm geldimi dogal gazınız
Geçmiş olsun canım etrafa hastalık yine dolaşıyorGünaydın
Kulaklarına vurdu ağrım
Başagti geçmişti hala devam
Birde rüyamda hsmburgerler var hareket ediyorlar yerde yakalarsam yiyebilcekmisim
Birini yakaliyotum üstüne atlayıp
Bı kalkıyorum ki ,marul olmuş
Haha dedim kesinAusencia değiştirdi .Ulan rüyada bile yiyemiyoz arkadaş
Bende de ekmek yerken kaptanın söyledikleri aklıma geliyor direk yerine geri koyuyorum bi yandan da canan hocanın ekmek yemeyin ölür siz resmen kulağıma çınlı yorGünaydın
Kulaklarına vurdu ağrım
Başagti geçmişti hala devam
Birde rüyamda hsmburgerler var hareket ediyorlar yerde yakalarsam yiyebilcekmisim
Birini yakaliyotum üstüne atlayıp
Bı kalkıyorum ki ,marul olmuş
Haha dedim kesinAusencia değiştirdi .Ulan rüyada bile yiyemiyoz arkadaş
Günaydın ben kopyala olayını anlamadım formu dolduramadım bilgileri burdan yazsam mesaj olarak olur mu
Ausencia abla internetim çok az gelmezse mutlaka yarın sabah işyerinde menü bildirim
Günaydın kaptanım dün akşam işten geldim 1 saat sonra misafirim geldi, çorba,balik,salata yaptım yedik,dahada yeni uyandım azcikda ben tembellik yapayım demi ama
Kız sen bitlistemiydin ben seni ankarada sanıyor ya
Ayy aynen bakma korkmuyor değilm . Ama senden yana umitliyım.
Bak ben senden bizim ikili olusumuz icin bşi istesem bu 3 hafta hiç mi hiç ekmek yemesen . BoşverSen şu diyetisyen i.
İşin gaitası
Günaydın
K.valide baban ekmek alsın dio pide mi alsın öbüründen mi ben de ben ekmek yemiom siz nasıl istersenz dedim. Amaaann dio ekmeksiz nasıl doycan aç kalinnnn.algıya bak . Yok anne dedim.yerine başka şey yerim . Sevmem desem di Günakkk olurdu
Günaydın ben kopyala olayını anlamadım formu dolduramadım bilgileri burdan yazsam mesaj olarak olur mu
Dilek iyiler
40
1.63
Cuma78.4idi
63
Çok ve duzensız yıyorum
Sağlıklı olmak rahat hareket edip rahat giyinmek istiyorum
Öğretmenim ders saatlerim duzensız 90 la başladım 67 ye kadar düştüm ama cıkolata kistı var Eylül ayında visanne dıye böyle ilaca başladım ve 67 Den 78 e çıktım akşam saatleri benim için tehlikeli sabah öğlen daha sağlıklı besleniyorum normalde 7 den sonra birşey yemem
Adımsayar aldım günde günlük işler dahil 12000 adım atmaya başladım
Leslie yada koşu bandında spor yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?