Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaçamaksız ama şöyle bakınca da wooow dedirtmedi ahu .
Öğle özellikle .

Kızlar hayırlı geceler ben sanırım siziyorum

Iyi geceleeer

Ahu060812 ortimm cigerparemmm olmuşuz kuzummm mimu ile dersadeti yicekmişizz haydeee bakalımmm hızlanalımm
Bu hafta hedefim büyük ortim e bunlarda bu hafta iyi kilo verdi haftaya işleri zor. Eee yani birinci belli
Sağol ablam sevindim sınavına en kısa zamanda alayım sertifikayı bidahaki sınava alırım tüyoları senden
Kuzummm benimm ortimm kayipp nerlerde acabaaa kacirdim mii okuyamadim miii ahu nere kacti yoksaa beni ortii gorunce aman tanrimmm bu ne diyip topukladi mii nolduu acepl
Kız bugün kv ve anne günü ye gelemedim.
beni anlatmış resmen delyyyy sen dely ben dely biziz takımın fenomeniii

Kaçamaksız ama şöyle bakınca da wooow dedirtmedi ahu .
Öğle özellikle .

Iyi geceleeer
Kaptanım annemlerde olan yemeklerdi nohut sayılıydı içinde sofraya bile oturmadım ayakta yedim akşamkilerde kaynanada ne varsa işte bize uymuyo bu menüler gerçekten yarında veli toplantısı var ordan da amcamlara hayırlı olsuna gidecez sabah çocukları babası serpme kahvaltıya götürecek ben toplantıya iyi dedim siz gidin ben diyeti bozmayım bakalım yarını da atlattık mı gerisi kolay

Kimsecikler kalmamış
Biraz kendime geldim
Daktir hanımın tavsiyeleri ilaç içildiğinde

Annemde aramış antibiyotik iç illah , içtim dedim kadın bayılıyor yahu antibiyotiğe
Uyuyunca kendime geldim iyi oldum

Ama muhabetten geri kaldım bugün

Ben daha çıkmadım ama çıkıyorum canım ...

Gözlerimin kapanışı ile inatlaşıyordum :)))

Toparlamana sevindim

Yine de çok takılma , uyku en iyi ilaçtır .

Bak ben şimdi seni öpüp , o ilacı almaya gidiyorum mesela

Gunaydin
IYI PAZARLAR!
ben iyiyim biraz boğaz agrisi yokluyor soguk alınca ama Ece benden önce atlatti sanki ilaç aldığı için.
Bi burun akıntısı kaldi oda eskisinden az...
Sağol canım sorduğun için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…