Hoşbulduk canım
YAŞ | BOY | HEDEF KİLO | BAŞLANGIÇ KİLO | GEÇEN HAFTA | BU HAFTA | |
| 29 | 1.63 | 60 | 89 | 81.7 | 81.1 |
A arselka | 35 | 1.55 | 55 | 71.9 | 70.1 | 69.9 |
| 37 | 1.60 | 57 | 61.4 | 59.3 | 58.7 |
@Daydream15 | 42 | 1.72 | 70 | 78.6 | 76.5 | 76.2 |
He ablam sen bu 3 hafta dayan sonra diğer es kim olursa yeni taktik belirlersiniz . Bu bizimkisi olsun. Ekmek yok !Aynen bende ankarada sanıyordum
Canımmm 3hafta sonra nasıl yapayım
3gaftada diyelim 5kilo verdim gwriyw verilecek 20 30 kilo var onları ekmeksiz dayanabilirmiyim
Elimden geleni yapmaya çalışacam canım inşallah
Ayy çoçuklara diyorum benim b12ihtiyacim var diye sen gülünce çaktım köfteyi
Roksen canım senin memleket ten senin meslektaşın olan bi arkadaşum geldi D Dilekiyi
Süper kanki
Aman aman benim canım arkadaşım evrakları getirip sınıfa kayıtmı olmuşbak çekinme dilek senin benim gibi yıllardır diyetle uğraşan arkadaşkar var
Hergün nenünü yaz spofunu yaz ahuya deriz oda seni spor yarışmadınıda katar sporunuda bildir
Herşey Güzel olacak canım arkadasim
Canım benim sağol 15 yıl konuştuk diyet mevzularını inşallah son olurAynen bende ankarada sanıyordum
Canımmm 3hafta sonra nasıl yapayım
3gaftada diyelim 5kilo verdim gwriyw verilecek 20 30 kilo var onları ekmeksiz dayanabilirmiyim
Elimden geleni yapmaya çalışacam canım inşallah
Ayy çoçuklara diyorum benim b12ihtiyacim var diye sen gülünce çaktım köfteyi
Roksen canım senin memleket ten senin meslektaşın olan bi arkadaşum geldi D Dilekiyi
Süper kanki
Aman aman benim canım arkadaşım evrakları getirip sınıfa kayıtmı olmuşbak çekinme dilek senin benim gibi yıllardır diyetle uğraşan arkadaşkar var
Hergün nenünü yaz spofunu yaz ahuya deriz oda seni spor yarışmadınıda katar sporunuda bildir
Herşey Güzel olacak canım arkadasim
Benim menü iyi olsa da spor sıkıntımemnun oldum
bir senin birde benim menüme bak işim zor
Evet ablan olduğunu biliyorum da dediğin gibi kilosu kaçmış gözümden
Canım benim sağol 15 yıl konuştuk diyet mevzularını inşallah son olur
Etkiler.kisiden kişiye değişen oranda.ama illaki kilo ali mi oluyorDoktorum dileğin kulkanduğı ilaç onun kilolarını bukadar etkilermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?